Skip to main content

Oreste, în discuţii cu Intact

 

Moderatorul emisiunii Codul lui Oreste, care a părăsit, în urmă cu o săptămână, postul de televiziune B1TV, este în negocieri cu două trusturi, printre care şi Intact, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Oreste Teodorescu a spus că se află în discuţii cu două posturi, fără să nominalizeze un canal anume.

Oreste, pentru paginademedia.ro


“Sunt în discuţii cu două trusturi de televiziune. Îmi doresc foarte mult să reîncep cât mai repede, nu din alte considerente, ci doar ţinând cont de orizontul de aşteptare al publicului faţă de emisiunea mea.

N-aş vrea să-i ţin pe telespectatorii mei prea multă vreme departe de o anumită informaţie, care devine din ce în ce mai utilă dacă suntem atenţi la tot ceea ce e în jurul nostru.”

Anunţul despărţirii de trustul deţinut în egală măsură de Sorin Oancea şi Bobby Păunescu a fost făcut de Oreste pe pagina lui de Facebook, unde acesta scria:

“Dragi prieteni, vă anunţ cu tristeţe încetarea colaborării mele cu postul B1 TV. Incompatibilitate cu viziunea şi procedurile noului management. Vreau să-i mulţumesc lui Boby Păunescu pentru excelenta colaborare, colegilor mei şi în primul rând telespectatorilor pe care sper să-i revăd cât mai repede. (…)

Eu pledez pentru Onoare, Loialitate, Demnitate şi Caritate. Unde le voi găsi, mă voi asocial negreşit! Sunt convins că nu va trece mult timp până să ne regăsim pe post! Rămânem on line până în eter!”

Întrebat dacă îşi doreşte să menţină formatul vechii emisiuni şi denumirea “Codul lui Oreste”, fostul prezentator de la B1 TV a declarat pentru paginademedia.ro:

“Sper să pornesc de la acelaşi format. Cât priveşte numele emisiunii, nu ţin neapărat să fie acelaşi, deşi emisiunea şi-a câştigat un public al ei destul de constant, undeva între 100 şi 200 de mii de oameni. Mă interesează mai mult ideile pe care le promovăm decât forma în care se ambalează ele.”

Sursa foto: Gazeta de Bistriţa

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Magda Magda
    Magda -20 aprilie 2011 , ora 2
    - A FOST EMISIUNEA MEA PREFERATA !!-
    Mi-a fost dat sa asist la « dialogul » dintre : cea mai crasa mitocanie penala, debitata de o nulitate fara pic de cultura – si – Oreste – om de cultura si rafinament deosebit !! Cum se mai poate transmite asa ceva in secolul 21- in care ne straduim sa intzelegem de unde venim si cum vom evolua ?!!
    Am ramas indignata si nu intzeleg cum de nu s-a ridicat Oreste de pe scaun sa plece pentru a pune capat unei asemenea avalanse de mizerabilitate umana !!
    Singura explicatzie pe care o gasesc acum este : azi este posibil a asista la asemnea scene numai la un post TV al fostilor turnatori , fara scrupule , fara vreo pregatire intelectuala minima si fara dram de educatzie !!
    P.S. Recunosc ca am vazut doar sfarsitul « interviului » si simtzeam cum imi creste vertiginos HTA !!
  • Rares Rares
    Oreste, mi-e dor de tine. Cel mai bine ti-ar sta la una din Antene, cu emisiunea ta. Ar fi pacat sa nu te afli si tu in echipa lor. Tot ce a fost mai bun la celelalte posturi TV a luat Antenele.BRAVO LOR,MA BUCUR.B1? CAH!!!
  • zexe zexe
    Oreste a fost un tip ok. Antenele l-au stricat. De mic :)
  • Cosmin Cosmin
    Ar fi minunat dacă l-ar băga în locul lui Capatos. Însă dacă va avea emisiunea cumva în acelaşi fus orar, din păcate, Un show păcătos ar avea mai mult public.
  • vocea poporului vocea poporului
    de cand cu Oreste mare mason in RO mi-am schimbat impresia despre el.....lupul a devenit moralist ortodox.
  • Camelia Radu Camelia Radu
    Ba este de preferat ca emisiunea sa aiba acelasi nume. in primul rand pentru ca defineste foarte bine specificul si stilul, prin care se propune o dezlegare a unor enigme, iar in al doilea rand pentru continuitate.
    Mass - media are un soi de dispret fata de subiectele si temele de acest tip, folosindu-se de ele doar atunci cand considera ca zona de eveniment este mai slaba, datorita unei rigiditati de conceptie. in realitate, daca au un realizator prioceput si realist, ele aduc multi telespectatori, acolo dezbatandu-se subiecte de interes pentru majoritatea.
    sper ca intre timp rigiditatea specifica in media romaneasca sa se fi diminuat, directorii sa fi depasit aceasta viziune ingusta.
  • petru petru
    oreste te asteptam la b1
  • ana ana
    La antena 1? sa ajunga o astfel de emisiune? Pai asa ar concura ei cu PRO tv-ul?
  • Observator Observator
    Oreste te astept cu nerabdare.Am observat ca la ultimele emisiuni (cred ca ultimele 2) de la B1 parca nu mai erai acelasi (ca tema si mod de abordare);chiar ma intrebam ce s-a intamplat.Te rog sa ne informezi pe blogul tau unde si cand te vom revedea.Bafta la negocieri (mi-am amintit de examenele din tinerete cu aceasta urare) .
  • DANI DANI
    Norocos cine il convinge pe Oreste,dar nu oricine poate fi norocosul atat timp cat cine se aseamana se aduna in final....
    Te asteptam ,ORESTE !
  • Dorina Dorina
    Emisiunea Codul LUI Oreste era emisiunea mea preferata, va dati seama ce trista am fost cand am citit ca nu va mai fi.
    Astept cu sufletul la gura reaparitia ei, nu conteaza ce nume va avea, ci temele dezbatute.
    Te asteptam cu drag, Oreste!!!
  • dan dan
    dar daca-mi amintesc bine emisiunea Codul lui Oreste era pe Antena 2 cu ceva ani in urma
  • mihai mihai
    antenele se muta la b1 si b1 la antene. cine e mai castigat? (tinand cont de plecarile de la antene).
    N-am nimic cu Oreste, sau cu cu emisiunea (chiar sunt ok), dar am o presimtire ca il iau doar asa...de chestie, crezand ca fac un rau dusmanului. A mai fost Oreste fara emisiune si nu au sarit prietenii de la Antena asa repede.
    Sper sa-i fie bine
  • antonyo antonyo
    sper sa revina cat mai repede!!sunt sigur ca va ajunge la antena 2 sau antena1!!
  • Adrian Adrian
    Incercati sa aflati daca Urania mai este la B1; umbla zvonul ca ar fi plecat impreuna cu Oreste.

Trimite un comentariu

sus