Skip to main content

Românii au talent la rating: show-ul numărul doi a spulberat audienţa

 

Ediţia a doua a emisiunii Românii au talent a depăşit recordul primei emisiuni. În mediul urban, ratingul mediu a fost de aproape 20%, ceea ce înseamnă că 2,24 de milioane de romăni din oraşe s-au uitat la show în fiecare minut.

Publicitate

Pe intervalul emisiunii, următorul clasat a fost mult în urmă. Antena 1 a avut un rating de aproximativ cinci ori mai mic.

  • Cota de piaţă a emisiunii a fost, în mediul urban, de 39,8% (aproape 40% dintre orăşenii care se uitau la televizor erau pe Pro TV).

Clasamentul posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, la a doua ediţie:

1. Pro TV: 2.240.000 de telespectatori (19,5 rating)

2. Antena 1: 456.000 (4)

3. TVR 1: 388.000 (3,4)

4. Kanal D: 296.000 (2,6)

5. Antena 3: 257.000 (2,2)

Săptămâna trecută, la prima ediţie, Românii au talent a fost urmărit, în medie, de 1,05 milioane de telespectatori în medie pe  minut, în mediul urban.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    si mai socanta este audienta de pe urban 18-49 (target-ul de vanzari al statiei): de 50.7% medie de share
  • H. H.
    'ale apropiatilor'
  • H. H.
    E o diferenta intre a fi nebun si a nu avea simtul ridicolului. In viziunea lor si a apropiatilor acele persoane sunt perfect sanatoase, noi - societatea le punem aceasta eticheta.

    Te-a obligat careva sa publici aceste audiente? Nu cred.
  • Al.O. Al.O.
    Nu, nu este normal.Si pe alte posturi vin tot felul de "nebuni" si nu sunt asemenea audiente...si nu vad de ce te simti "lezat","deranjat","ofensat" pentru ca sunt publicate anuminte audiente ale unui show Tv.Daca nu este pe gustul tau sau daca nu te intereseaza stirea poti sa treci peste. Indubitabil sunt si persoane care nu simpatizeaza emisiunea , dar e mai corect sa te abtii daca nu te afecteaza pe tine ca om.
  • I. I.
    Sunt de acord cu dave88_ady.

    si Bravo ProTv pentru ca demonstreaza ce inseamna o afacere profitabila care face placere totusi telespectatorului.Abia astept urmatoarea emisiune.
  • dave88_ady dave88_ady
    Foarte bine ca prezinta audienta, eu chiar eram interesat sa vad ce a facut in saptamana 2. Ar fi perfect daca ar fi publicate audientele fiecarei zile.
  • Petrisor Petrisor
    Frate, gata, am inteles, ce ne tot omorati cu mega audientele acestei emisiuni? Ce-ati vrea, ca emisiunea sa se situeze sub TVR Cultural? Nu este normal ca o productie unde vin toti nebunii sa faca astfel de audiente?

Trimite un comentariu

sus