Skip to main content

Sorin Freciu preia atribuțiile executive ale lui Sorin Enache la Realitatea TV. Adrian Ursu, director editorial

 

Schimbări la vârful Realitatea TV. Sorin Freciu, președintele consiliului de administrație al Realitatea Media, preia atribuțiile executive ale directorului general Sorin Enache, care se va ocupa de zona editorială, în locul lui Cătălin Popa.

Publicitate

Totodată, Adrian Ursu va fi director editorial al postului Realitatea TV.

Detalii, în continuare:

Sorin Freciu va fi președintele executiv al Realitatea Media și preia mare parte din atribuțiile directorului general Realitatea Media, Sorin Enache”, a explicat, pentru paginademedia.ro Dragoș Nedelcu, vicepreședintele Consiliului de Administrație Realitatea Media. "Managementul Realitatea TV este asigurat de Sebastian Ghiță, care controlează business-ul postului de televiziune", a continuat Nedelcu.

Ce va face Sorin Enache?

Sorin Enache rămâne director general, dar se va ocupa de zona editorială a Realitatea. Va conduce editorial Realitatea TV.”

Ce se va întâmpla cu Cătălin Popa?

Cătălin Popa se va ocupa de proiecte speciale, pentru Sebastian Ghiță”.

Totodată, Adrian Ursu își va începe săptămâna viitoare activitatea de director editorial al Realitatea TV.

Sorin Enache va face agenda zilei, în timp ce Adrian Ursu contribuie la strategia editorială a postului”, spune Dragoș Nedelcu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @marian

    Pai gandeste-te omule ca majoritatea venita pe acest site este trimisa de vuvuzel cu link .. ce pretentii sa ai de la plantele astea? :))
  • Dar ce ma, pe acest site se da Hidden pentru trei comentarii date negativ de hotii, coruptii, securistii, comunistii sau nomenclaturistii care sustin marea mascarada USL.
  • Asta-seara, Realitatea TV a recunoscut, in direct, prin vocea lui Adrian Ursu, ca a obtinu licenta de emisie prin fals! La atentionarea facuta de Peter Eckstein-Kovacs ca domnul Stelian Tanase ar trebui sa observe ca realitatea nu este BBC in modul in care realizeaza emisiunile, Adrian Ursu i-a spus, cu subiect si predicat, ca proiectul lui Stelian Tanase nu a fost si nu poate fi realizat. Or, cum se stie, RTV a obtinu licenta pe proiectul lui Stelian Tanase. Licenta trebuie rediscutata, pe baza, iata, a unor probe clare!!!
  • Ursu are legatura cu editorialul, Enache e in plus in ecuatia asta. Experienta lui editoriala se reduce la un pic de alergatura pe teren ca reporter de sport. Ce-i aia "unul face agenda, altul strategia"?
  • de fapt anuntul asta inseamna un soi de mazilire / retrogradare pentru enache. ce uita nedelcu sa ne spuna e ce face el insusi in continuare ? ramane in zona black mail si atunci ar face bine sa - si pastreze bunele relatii cu enache sau se-ntoarce vice la rapid/taher giulesti .
  • dar ce legatura are Ursu cu editorialu, sau cu televiziunea , in general? inca o decizie strategica marca SOV

Trimite un comentariu