Skip to main content

Un producător al Observatorului a lăsat Antena1 pentru 10 TV

 

Unul dintre producătorii Observatorului Antena1, Mihai Stegerean, lasă trustul Intact pentru televiziunea 10TV, deţinută de RCS&RDS, scrie Adelin Petrişor pe blogul său.

Publicitate

Mihai Stegerean a venit în Antenă în 2009 şi s-a ocupat de principala emisiune de ştiri a staţiei.

În ultima vreme, echipa Observatorului a trecut prin foarte multe schimbări: de la şeful redacţiei şi până la prezentator, mai scrie Adelin Petrişor.

  • Astfel, pe 11 noiembrie, doi manageri din Antena 1, directorul tehnic Laurenţiu Stan şi cel economic Andi Râpan au demisionat pentru a se alătura noului post de televiziune lansat de RCS&RDS, după cum paginademedia.ro scria aici.
  • La stârşitul lunii noiembrie 2010, Cornel Teleanu, graficianul - şef al ştirilor din Antene,  a încetat colaborarea cu trustul Intact. La momentul respectiv, acesta a câştigat prin concurs un post de grafician în TVR.
  • Următoru val de plecări s-a produs la începutul lui 2011, când 8 angajaţi ai Departamentului Ştiri din Antene au demisionat pentru a se alătura, de această dată, noii echipe a postului B1TV, scria Adelin Petrişor. Cei mai cunoscuţi dintre demisionari sunt Mădălina Puşcalău - prezentator de ştiri şi Nelu Barbu - prezentator meteo.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • patru daniel patru daniel
    eu o cunosc si pentru mine e clar ca lumina zilei ca cineva in micimea si nemernicia existentei sale scrie sa se afle in treaba…sigur e unul sau una sau mai multi care posteaza de mama focului (cu talent scriptic si persuasiv zero), luandu-va de sarmani mobilati la cap si slabi de inger pe voi cei care credeti ca (virgula) carla s-a folosit de vreun fals sau ca are doar un liceu sau ca sefii ei ar fi fost atat de naivi.nu mai intrati in plasa unor dezaxati fara chip , fratilor
  • Cosac Cosac
    Asa este, profesionistii adevarati au fost maziliti odata cu venirea aluia.Ca urmare si-a batut joc de tot si pe unde a fost dupa aceea, a tras rattingurile in jos si-a plecat la el la oi in noua zeelanda.Atunci ar fi trebuit ca cei din staff sa protejeze valorile dar ei mai rau si-au batut joc iar ceea ce se intampla acum este o urmare a ceea ce s-a inceput atunci.Au ajuns non-valori sa comande ce, cine ,cum si cand sa faca ce sa faca.Antenele or sa cada in scurt timp daca nu se reorganizeaza cu oameni de valoare, profi!
  • sorin sorin
    alo gara, Antena 3 n-a batut PRO TV niciodata

    Antena 3 are filme e mana a 3-a cumparate cu 5-10 mii euro in timp ce PRO TV are doar filme de prima mana cu 20-30 mii euro

    La emisiuni e la fel, Te Pui cu Blondele e o mizerie comparat cu Dansez pt Tine iar aia cu Bendeac e slaba rau comparat cu Divertis si putem continua cu transmisunile sportive unde PRO TV are meciuri de sute de ori mai bune ca Antena 1
  • Poso Poso
    Baiat bun Stegerean, destul de profi.Sa fim fair si sa spunem cititorilor ca in lupta cu stirile Pro a fost perdantul perpetuu.Odata cu aducerea lui Sergiu Tader, acum cativa ani, Antenele au mai batut decat ocazional stirile Pro.Toader a avut mana libera si a putut face varza totul, a concediat producatorii care bateau Pro-ul 4 din 3 zile, a miscat oamenii de nu mai intelegeau nimic si uite asa s-a nascut si Stegerean, pe matrita Sergiu Toader.Imi amintesc ca pana la venirea lui, eu lucram acolo de putin timp si desi cateodata viteza si modul de reactie al Murei Franculescu, producatorul forte al Observatoarelor de seara ma surprindeau prin explozivitate(ca sa folosesc un termen la moda)insa atunci Pro-ul era pe locul 2 de cele mai multe ori.Erau multi carora nu le comvenea acest lucru si faceau pe mofturosii care se plang pe la colturi.Cam de atunci s-a ales praful.Copiii astia nu au prins timpurile alea si se bucura cand diferenta intre Stirile Pro si Observator este mai mica.Trebuie deasemenea sa recunostem ca Mihai Gadea este un foarte bun moderator dar un director foarte slab, ceea ce duce la pierderi.
  • Bestiuta Bestiuta
    Andrei,daca spui ca o cunosti,inseamna ca poti recunoste ca am dreptate.Mai jos,VD spune si el la fel, dar macar da cateva detalii.Si-a mobilizat cunostintele cumva?Prin faptul ca zici ca o cunosti si spui sa nu mai vorbim,nu ai facut decat sa ma enervezi, iar modul in care o faci este demn de un film prost in care un personaj secundar cere clementa pentru iertarea pacatelor iubitei lui, un personaj principal.Fii demn,caci a facut cu buna stiinta ce a facut.Sentimentele nu-si au locul intr-o treaba serioasa si responsabilitatea pentru unui eventual fals si uzul acestuia ii revine strict ei, eu in acest moment neavand niciun dubiu ca domnii Badin si Oancea au stiut un moment ca ea, Carla Giaca este un personaj mediocru prin studiile si capacitatile dobandite in urma acestora.Am certitudinea ca niciunul dintre acestia nu ar fi avut ce discuta cu ea daca ar fi stiut deoarece, recunoste, nu are niciun superlativ, este o femeie absolut normala spre deosebire de unele dintre colegele ei mai vechi si mai nou aduse la B1.Uite mai sus ce scrie si Mihai, ce parere ai, pare ce stii tu ca este, sau pare o persoana care prin orice mod isi atinge interesele?Baiete, lasa sentimentele ca din cauza lor pierzi esenta lucrurilor!
  • VD VD
    Mihai cum le stii tu pe toate..ala'n dala!Daca nu-mi stergeau astia de la site comentariul pus, observai si parerea mea despre anarhistii ca tine.Daca as spune tot ce am de spus despre oameni de kko ca tine, presupun ca iar as ramane fara comentariu.Prefer sa spun decat ca nu esti deloc barbat prin declaratiile tale.Eu pe Carla o cunosc dinainte sa intre in televiziune si prin declaratiile tale cu privire la date personale si caracterizari, nu pot spune decat ca esti un diversionist de doi bani, ca sa nu zic mare mincinos!Pentru mine e clar ca ti-ai dorit o femeie ca ea dar te-ai ales cu altceva.
  • Andrei Andrei
    Carla (o cunosc personal), hai sa nu mai vorbim oameni buni.
  • mihai mihai
    Daca tot s-a facut vorbire despre Carla Giaca ar trebui sa recunoasca in postarile anonime pro pe care le redacteaza ca acum face studii de specialitate. Nu asta este problema, ci faptul ca insulta experienta jurnalistica a colegilor care fac acest lucru de ani buni. EA s-a trezit acum vreo 4 ani, din targusorul Buzaului, asistenta medicala fiind, ca vrea sa fie vedeta de televiziune. Batea bine pragul a 30 de ani si trebuia sa faca ceva, daca tot avea oportunitati in acest sens - ceva sustinere politica din partea tatalui sau, sau a unui unchi.... A venit la National, unde dupa ceva timp afost angajata. S-a lipit ca Nicoleta Cone, care statea peste program sa o mai invete una-alta. A fost sfatuita de catre fetele de la machiaj si coafura sa se ingrijeasca - spre exemplu ca trebuie sa aiba parul spalat pentru a putea sa fie coafat. Norocul ei a fost decaderea Nationalului - faptul ca toti reporterii buni au migrat care incotro, la Antena, Pro, Realitateasai Kanal D: Ema Zeicescu, Anne Tratner, Catalina Porumbel, Adriana Ionescu. Mihaela Topliceanu, Andra Miron, etc. In lipsa de altii, standadele inalte au fost abadonate si a fost lasata sa faca transmisii in direct. Doar atat. Nu a fost nicicand prezentatoare sau moderatoare.
    Unchiul psd-ist i-a asigurat intrarea in TVR, pe vremea lui Sassu. Asa se si explica de ce urmatoarea conducere, mai mult sau mai putin pro PDL a zburat-o.
  • Sorin V Sorin V
    Carla Giaca este colega cu mine la FJ.Eu am auzit cu ce se ocupa dar am crezut ca mai are o facultate ceva facuta intre timp.Are peste 30 de ani, ar fi avut timp si nu banuiam o clipa ca are decat studii medii.
  • Om_ Om_
    contractele cu statul le au toate televiziunile... chit ca sunt din antene sau irealitati... sau din pro... despre tvr numai de bine si tot asa... toti primesc ceva dulce sa le mai taie din rautate :D
  • Da Ponte Ana-Maria Da Ponte Ana-Maria
    Chiar asa, in cv trebuie sa scrie despre studiile ei. Este chiar interesanta situatia ei.Cu sinceritate va spun ca nu am mai auzit asa ceva.Nici ca exista moderatori pe lumea asta fara studii sanatoase dar nici ca vre-un pretendent la meseria asta sa uziteze de falsuri sau omisiuni,depinde cum a fost situatia in acel moment(cam neplacut acum).Este un pic cam rusinos si fata de colegi pentru ca pe de-o parte sigur i-a luat locul uneia cu pregatire iar pe de alta parte situatia ei este inferioara acum ca s-a aflat. Oricum ar fi de curaj nu a dus lipsa, cert.
  • sorin sorin
    Daca Antonescu il va pune pe Felix prim ministru angajatii de la Antene o vor duce mult mai bine, vor avea contracte cu statul, etc
  • Oana Stancu Pepi Oana Stancu Pepi
    Titiriga ce facea, pe unde era cand a prezentat C Giaca cv-ul? Pai asta ar fi treaba ei, sau ma insel? Badin nu putea sa-i ceara buletinul si diploma ca aduce un aer de tinerete(presupun ca daca are decat liceul, nu a avut timp sa termine o facultate, nu ?)Multe mai vezi si auzi in tara asta!
  • Ileana Oancea Ileana Oancea
    Ca sa inteleg si eu, aceasta doamna o sa stea la masa cu domnul Badin, i se va uita in ochi cu egalitate si amandoi se vor uita la noi, incercand sa vorbeasca pe limba noastra? Asta ne rezervati domnule Oancea ?
  • Bestiuta Bestiuta
    Domnule Om batran, sper ca am fost destul de concisa cand am spus ca nu am urmarit sa fac vre-un rau cuiva.Este departe de mine aceasta intentie dar daca mie una nu-mi place ceva, spun asta.Aveti dreptate cu faptul ca sunt 2 mari probleme dar nu sunt in niciun caz ale mele.Si penal si civil, cine greseste plateste.Sunt de acord cu cei care spun ca Oancea, directorul postului nu angaja oameni nepregatiti cu buna stiinta,este contra naturii! Nu va mai faceti atatea probleme, s-ar putea sa fii fost decat o gluma de-a ei.

Trimite un comentariu

sus