Skip to main content

Un producător al Observatorului a lăsat Antena1 pentru 10 TV

 

Unul dintre producătorii Observatorului Antena1, Mihai Stegerean, lasă trustul Intact pentru televiziunea 10TV, deţinută de RCS&RDS, scrie Adelin Petrişor pe blogul său.

Publicitate

Mihai Stegerean a venit în Antenă în 2009 şi s-a ocupat de principala emisiune de ştiri a staţiei.

În ultima vreme, echipa Observatorului a trecut prin foarte multe schimbări: de la şeful redacţiei şi până la prezentator, mai scrie Adelin Petrişor.

  • Astfel, pe 11 noiembrie, doi manageri din Antena 1, directorul tehnic Laurenţiu Stan şi cel economic Andi Râpan au demisionat pentru a se alătura noului post de televiziune lansat de RCS&RDS, după cum paginademedia.ro scria aici.
  • La stârşitul lunii noiembrie 2010, Cornel Teleanu, graficianul - şef al ştirilor din Antene,  a încetat colaborarea cu trustul Intact. La momentul respectiv, acesta a câştigat prin concurs un post de grafician în TVR.
  • Următoru val de plecări s-a produs la începutul lui 2011, când 8 angajaţi ai Departamentului Ştiri din Antene au demisionat pentru a se alătura, de această dată, noii echipe a postului B1TV, scria Adelin Petrişor. Cei mai cunoscuţi dintre demisionari sunt Mădălina Puşcalău - prezentator de ştiri şi Nelu Barbu - prezentator meteo.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrisor Petrisor
    Exista doua variante: Cei de la 10 TV le-au promis marea cu sarea celor care au plecat de la INTACT sau sefii Antenelor au o mare problema. Vad ca foarte multi au plecat din trust catre B 1 TV si 10 TV.

Trimite un comentariu

sus