Skip to main content

8 martie: S-a lansat Yahoo în limba română

 

Portalul Yahoo! este disponibil, începând de ieri, în limba română şi furnizează ştiri şi informaţii meteo, iar utilizatorii locali îşi pot crea un cont de email cu extensia .ro, scrie Mediafax.

Publicitate

Deocamdată, în limba română este disponibilă numai pagina unde utilizatorii introduc userul şi parola pentru accesarea serviciului de e-mail, în timp ce serviciul de mesagerie este în limba engleză. Portalul este disponibil la adresa ro.yahoo.com.

Coloana principală a site-ului yahoo. ro conţine patru categorii principale, Ştiri, Finanţe, Sport şi Lifestyle, în limba română. În partea stângă se află shortcut-uri către e-mail pe yahoo, jocuri pe yahoo, yahoo.com, vremea pe yahoo.

Mihai Fanache, manager al MediaCafe, singura regie care vinde publicitate Yahoo în România, a anunţat în februarie că principalele surse de ştiri vor fi agenţiile de presă româneşti.
S-a lansat Yahoo în limba română

Meciul de box pe care Lucian Bute îl va avea cu Brian Magee în data de 19 martie şi care va fi televizat de B1 TV va putea fi urmărit, în direct, şi la Radio România Actualităţi, notează HotNews şi Mediafax. Potrivit unui comunicat al postului, corespondentul RRA Adrian Fetecău va transmite atât de la conferinţa oficială de presă şi de la cântarul oficial, cât şi din culise. Corespondentul postului public de radio are programate interviuri cu cei doi adversari, înainte şi după meciul din Montreal.

De azi, la Prima TV începe un show filmat cu camera ascunsă în care protagoniştii sunt şapte pensionari mari amatori de farse, scrie Evenimentul Zilei. În fiecare marţi seara, de la ora 20.30, Prima TV a programat 30 de minute de show filmat cu camera ascunsă, Bătrâni şi neliniştiţi. Variantă autohtonă a formatului belgian "Benidorm Bastards", câştigător a mai multe premii, printre care "Golden Rose", "Cel mai bun spectacol de comedie" şi "Cel mai bun program TV", show-ul a fost importat cu succes până acum în mai multe ţări europene. Protagoniştii sunt pensionari, actori amatori, cu vârste între 60 şi 80 de ani. Ei vor ieşi pe străzi şi vor face farse pentru a surprinde reacţia celor din jur.
Prima TV pariază pe "Bătrâni şi neliniştiţi"

TVR a prezentat, stând pe o arhivă moştenită de la defuncta instituţie omonimă, cu titlu de mare exclusivitate, imagini de la vizita fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu la omologul său libian Muammar Gaddafi. Atât de riguroasa echipă a Rodicăi Culcer a omis, însă, a-şi informa telespectatorii de vizita de dată mult mai recentă a unui alt şef de stat român, Traian Băsescu, în Jamahirie, scrie Jurnalul Naţional. Conform unei informaţii publice, postată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale (http://presidency.ro), preşedintele Traian Băsescu e efectuat, în data de 15 noiembrie 2006, la invitaţia sefului statului libian, o vizită oficială, "prima a unui şef de stat român la Tripoli după 1989”.
TVR a sărit peste vizita lui Băsescu la Gaddafi

În pragul vârstei de 80 de ani, Rupert Murdoch, preşedintele conglomeratului media News Corporation, se pregăteşte să facă cea mai mare achiziţie din cariera sa: preluarea operatorului de televiziune prin satelit BSkyB contra sumei de 8 miliarde de lire sterline, notează HotNews şi Financiarul. Odată cu această preluare, Murdoch dă semne că nu va ieşi prea curând din scenă, după aproape şase decenii de activitate în industria mass-media, deşi mulţi comentatori văd în ultimele schimbări în conducerea News Corp semne că acest lucru se va petrece în curând, după cum scrie Media Guardian.

Jeremy Hunt, Secretar pentru Cultură, a aprobat săptămâna trecută preluarea de către News Corp. a 61% din acţiunile operatorului de televiuzune prin satelit BSkyB pe care nu le deţine deja, cu condiţia ca grupul media să transforme canalul TV de ştiri Sky News într-o nouă companie, pe care să o controleze în proporţie de doar 39%.

Dupã ce timp de aproape două săptămani au prezentat cu succes emisiunea doar alãturi de vãrul de la Giurgeni, pentru Rãzvan şi Dani a sosit momentul alegerii unei noi vecine, scrie Financiarul. Astăzi cei doi realizatori de la Antena1 îşi vor alege asistenta. Nu mai putin de 1315 de fete au făcut tot posibilul pentru a fi in echipa de la Neatza. Dintre acestea doar 16 au avut ocazia de a petrece o zi alãturi de băieti, pentru a-si demonstra talentul ca asistente de televiziune.
Pe 8 martie se va alege noua vecina la Neatza cu Razvan si Dani

Operatorul de servicii medicale Centrul Medical Unirea (CMU), care a preluat anul trecut spitalul şi clinicile Euroclinic, va derula un proces de rebranding în urma căruia îşi va schimba denumirea în Regina Maria, reţeaua privată de sănătate, notează Wall-Street.ro şi DailyBusiness.ro, care citează un anunţ al companiei. Rebranding-ul CMU şi Euroclinic în Regina Maria a fost realizat de către reprezentanţii agenţiei de profil The Marks, care au lucrat la acest proiect circa două luni. Tot ei se vor ocupa şi de promovarea noului nume.

Cocoon Group a realizat noul design de ambalaj al gamei Gerovital Plant, care face parte din portofoliul de produse al companiei Farmec S.A, scrie Wall-Street.ro. Campania de comunicare a noii game Gerovital Plant a fost realizată de Cocoon Bucharest (packaging design, key visual, design materiale POS, machete presă şi outdoor), Cupid Advertising (strategie campanie şi producţie spot TV) şi Spoon Media (media buying şi planning). Gama este susţinută de imaginea cântăreţei Paula Seling.
Cocoon a desenat noile ambalaje Gerovital Plant

Televiziunea Warner Bros a anunţat că l-a demis pe Charlie Sheen, actorul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" după "o analiză atentă", scrie Adevărul. Producţia "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost suspendată începând cu sfârşitul lunii ianuarie, după ce Charlie, fiul actorului de la Hollywood Martin Sheen, a intrat la reabilitare pentru consumul repetat de droguri şi abuzul de alcool. Momentan nu s-a luat nicio decizie privind actorul care îl va înlocui pe Charlie în cel mai popular serial al televiziunii CBS.
VIDEO Charlie Sheen a fost demis oficial din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate"

Pe 15 şi 16 martie 2011, la PR Forum vor fi prezente nume importante din comunitatea locală şi internaţională de comunicare şi relaţii publice, sinonime cu premii şi campanii de succes pentru branduri globale, scrie IAA.ro. Prima zi de eveniment beneficiază de prezenţa a 3 specialişti în comunicarea de brand care aduc cu ei experienţele agenţiilor londoneze: Richard Houghton, partener al agentiei britanice de PR si comunicare Carrot Communications din Londra, Stephen Davies, consultant al agenţiei 3W PR şi Alan Parker, Head of Digital al agenţiei GolinHarris.
Richard Houghton, Stephen Davies şi Alan Parker vin la PR Forum 2011

Grupul de comunicare WPP şi-a ajustat în creştere obiectivele pentru divizia de new media, care a generat anul trecut 29% din veniturile companiei. WPP vrea ca 35% şi apoi 40% din venituri să fie generate de new media, "€œcat mai repede posibil”, scrie Wall-Street.ro, care citează brandrepublic.com. Compania condusă de Sir Martin Sorrell a recunoscut în cadrul unui raport că a intrat în 2010 €"cu degetele incrucisate”, însă a raportat o a€œschimbare violentă” în cursul anului, culminând cu o creştere de două cifre în luna decembrie. Creşterea veniturilor s-a accelerat constant, de la zero în primul trimestru până la 8,5% în al patrulea trimestru, cel mai bun ritm de creştere al companiei din anul 2000 încoace.
WPP vrea ca new media sa aduca 40% din venituri “cat mai repede posibil”

Producătorul de microcipuri Advanced Micro Devices (AMD) a ales agenţia Rapp pentru gestionarea contului pan-european de publicitate şi media, estimat la 40,6 milioane de euro, în locul OgilvyOne care administra iniţial contul, scrie DailyBusiness.ro, care citează presa internaţională.
Rapp a câştigat contul în urma unui pitch, organizat în luna octombrie, la care au participat GyroHSR şi OgilvyOne.
OgilvyOne pierde contul pan-european al AMD, de 40,6 mil. euro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • obligatoriu obligatoriu
    Urez la multi ani tuturor ziaristelor!

Trimite un comentariu

sus