Skip to main content

Adrian Artene şi-a dat demisia de la Naţional

 

Adrian Artene, director editorial al ziarului Naţional, şi-a dat demisia din poziţia pe care a ocupat-o timp de şase luni.

Publicitate

El urmează să prezinte, la B1 TV, emisiunea tabloid a postului, Cancan TV, după cum paginademedia.ro a anunţat aici.

Contactat de paginademedia.ro, Adrian Artene a confirmat demisia de la Naţional.

"Am încheiat colaborarea cu ei. Din punctul meu de vedere, în cele şase luni mi-am îndeplinit obiectivele: relansarea grafică a ziarului şi dinamizarea conţinutului editorial", a declarat Artene pentru paginademedia.ro.

Conducerea editorială a ziarului Naţional este asigurată de Gabriela Mocanu (redactor şef) şi Liviu Stanciu, Cătălin Tache şi Eduard Neagu, în calitate de redactori şefi adjuncţi.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    sa va zic eu realitatea. national vindea + cand a venit artene + 4.200 de exemplare, iar cand a plecat el ziarul vindea 17.800. e o crestere, dar nu e 25.000 de exemplare
  • nocomment nocomment
    paginademedia - 8 sep. 2010:
    Adrian Artene, fostul redactor șef al cotidianului Cancan, este noul director al ziarului Național. Misiunea lui: să ducă ziarul la 25.000 de exemplare vândute pe zi, de la câteva mii cât are în prezent.

    paginademedia - 14 mar. 2011:
    "Din punctul meu de vedere, în cele șase luni mi-am îndeplinit obiectivele: relansarea grafică a ziarului și dinamizarea conținutului editorial”, a declarat Artene pentru paginademedia.ro.
  • Ana Ana
    fug si angajatii ca sunt neplatiti de 2 luni
  • cristis cristis
    Fug toti din presa scrisa pe capete, ramane de vazut unde va fi refugiul dupa ce si TV-ul va fi saturat
  • cornell cornell
    Adrian a reusit la ziarul National sa dea o nota foarte proaspata continutului editorial, linia articolelor fiind evident bine construita, lectura fiind foarte usor de realizat.

Trimite un comentariu

sus