Skip to main content

B1 va difuza meciul de box Lucian Bute - Brian Magee

 

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Brian Magee va fi difuzat de postul B1 TV, scrie HotNews. Federaţia Română de Box a confirmat, pe site-ul oficial, că meciul va fi dat de B1 TV.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Pufu, director de dezvoltare B1 TV, a declarat că "meciul face parte din strategia de relansare a postului B1 TV."

Şi TVR a fost interesat de partida de box, dar suma avansată de postul public a fost sub preţul cerut de organizatorii meciului, după cum paginademedia.ro a scris aici.

B1 TV va difuza meciul Bute - Magee la 19 martie. Totodată, postul va programa şi partida de box disputată de Lucian Bute anul trecut, împotriva lui Jesse Brinkley, eveniment care nu a fost transmis de posturile TV din România la vremea respectivă.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Bv ne-am saturat sa ne chinuim .......sa cautam meciri live pe net ...Lucian merita cu adevarat onorat
  • mihai mihai
    cu siguranta nu as vrea sa vad astfel de scene :))
    Cat despre interese, noi (ca si tara) nu prea suntem recunoscuti ca avand prea multe scrupule, asa ca nu ma surprinde nimic, iar exceptiile nu prea conteaza. Atat putem deocamdata.
    Hai ca am pus stapanire pe blogul omului. Spor in toate.
  • Vreau si eu Vreau si eu
    Sure. Asa e cum zici tu. Doar ca pe mine ma intriga ca asa dintr-odata de unde nici nu existau ca audienta decat probabil prietenii lor care de jena se uitau la ei, au inceput sa miste sa investeasca, sa faca echipa, sa se rebrandeze, sa difuzeze meciuri, sa ia ochii, sa se coloreze. Din cauza asta am o lehamite... legata de lupul care-si schimba blana... Dupa mine postul asta nu exista, pot sa arate si scenele de s.x dintre Ud. si Base ca n-o sa raman mai mult de o secunda in zapping.
  • mihai mihai
    @vreau si eu. Mersi pt raspuns. Stiu ca asa se atrage, dar nu pot condamna cu nimic. Si in SUA, si in UK si in Franta exista televiziuni si trusturi pro/contra putere. E ceva normal, in sensul ca nu ar trebui sa fim atat de intrigati de aceasta perspectiva. Atat timp cat stii sa iti alegi informatiile, nu esti in pericol. Acesta este motivul pentru care am zis ca nu ma intereseaza speculatiile.
    Pana atunci, ma bucura faptul ca voi putea vedea meciul la TV, fara sa ma schinui pe internet cu un streaming obscur.
  • Vreau si eu Vreau si eu
    @Mihai... asa se atrage audienta. Se incepe incet, frumos, lin cu chestii de interes general si apoi in prag de alegeri, suprizaa... politica si manipulare. Eu mizez pe culoarea portocaliu. Sa dea Dieu sa ma insel.
  • Marian Marian
    Un inceput bun! In forta! Bravo!
  • Sorin Sorin
    Macar bine ca a venit o noua conducere la B1 sa putem sa intram in randul lumii.Era mai mare rasul sa nu ne putem vedea sportivii in lume la asemenea anvergura!! Felicitari B1!
  • mihai mihai
    ole, ole..bravo beunule!!
    macar vedem niste box. nu ma interseaza speculatii, bani, politica...m-am saturat de iancu, mititelu, macar o zi doua se va vorbi despre un sportiv.

Trimite un comentariu

sus