Skip to main content

EXCLUSIV: Radu Banciu şi Mihai Jurcă au semnat cu B1

 

Jurnalistul Radu Banciu (foto), de la Sport.ro, a semnat cu B1 TV pentru a prezenta o emisiune de seară.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, nu este vorba de un program sportiv, ci de un late-night show. Iniţial, pentru acest late-night, B1 l-a ofertat pe Andrei Gheorghe, dar fără succes.

Un alt nume care a trecut la B1 TV este Mihai Jurcă. Fiul Romicăi Jurcă (ex Antena 3) nu se va ocupa doar de zona de meteo în formula relansată a lui B1Mihai Jurcă va avea, zilnic, o emisiune de două ore, un magazin de lifestyle, dimineaţa, între 10.00 şi 12.00.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BOIER TITI BOIER TITI
    Pt.a incereca un dialog intre protestatari si putere s-ar putea org. o intalnire intre o delegatie alcatuita din reprezentantii pietei UNIVERSITATII SI REPREZENTANTII LA VARF AI PUTERII(GUVERN,RESPECTIV A PRESEDENTIEI),IN PREZENTA PATRIARHULUI SI MEDIATA DE POETUL MIRCEA CARTARESCU
    MA ADRESEZ POSTULUI B1 SI D-LUI RADU BANCIU,FIIND OBIECTIVI SI BINE INTENTIONATI.VA MULTUMESC.
  • unul unul
    fugi ma cu cercul! tu chiar ne iei de idioti!? te-ai gasit tu telespectatorul avizat! Fugi, ca se vede de pe marte ca esti angajat la b1! Sincer, imi pare tare rau de RADU NAUM; o sa aiba soarta lui STUCAN si a lui decebal Radulescu; se ingroapa ca si cei doi la un post inexistent ca si rating!
  • Cosmin Cosmin
    E cel puţin interesantă această încercare de trecere a jurnaliştilor specializaţi pe un anumit domeniu spre altceva.
  • V D V D
    Bafta!
  • Andrei Andrei
    Stati s avedeti ce plecari mai urmeaza din Antena, acolo unde astazi salariile sunt mai mici decat in urma cu 4 ani
  • Stroe Daniel Stroe Daniel
    Acum B1 o sa se situeze pe telecomanda mea intre butoanele 1 si 9 ,dar daca vine si Andi Stanescu vom avea si condimentul perfect (sarea si piperul).Succes B1
  • eu eu
    Sunt gata sa pariez cu tine ca peste un an, exact pe vremea asta, B1 va avea cam aceeasi audienta pe care o are acum.
    Poate ceva in plus, dar nesemnificativ.
  • mihai mihai
    Mihai Jurca pare un tip ok, linistit, cred ca se descurca oriunde.
    Banciu e un nebun, in sensul bun. il duce si mintea si are si carisma. Important este sa nu vina si Mironica alaturi de el (pare un tip ok in general, profesional e bun, dar nu e emisiune funny). si sper sa nu-l vad pe banciu imbracat in urs, cum mai aparea pe la sport.ro
  • Ion Ion
    Niciodata nu a existat o oportunitate mai buna pentru lansarea (in acest caz, RElansarea) unei statii de televiziune "normale" in Romania ! Am convingerea ca, profesionalismul unui om (dovedit pana acum cu varf si indesat) va pozitiona in foarte scurt timp intre favoriti noul post B1 TV ! Explicatia este extrem de simpla si de logica : radicalizarea Antenelor (uneori pana la OTV-izare, din pacate) si "derapajele" tot mai greu de inteles ale Realitatea TV.
    Este nevoie si in media de normalitate, iar eu cred ca acesta va fi culoarul pe care se va inscrie B1 TV !
  • mihai mihai
    eu nu cred ca o sa fie un mare boom cu b1. poate daca reusesc sa tina ritmul asta vreo 5-6 luni vor pune probleme, dar deocamdata masele au obisnuinta de a deschide tv-ul prin alte parti. conteaza si unde e pozitionat postul de catre firmele de cablu, ...sau unde si-l pozitioneaza fiecare telespectator....daca pe programul 7 sau pe 23. oricum, cred ca vom vedea si chestii de calitate
  • Marian Marian
    Se pare ca B1 va fi o concurenta cu adevarat profesionista pentru cele doua televiziuni tembele ale mogulilor penali Vantu si Voiculescu. Felicitari!
  • Anca Anca
    Daca vine si Iulia Zgripcea este beton! Felicitari B1.
  • Andruska Andruska
    Ultimul care pleaca din Antena sa stinga becul! Poate cel mai bun om de meteo din Romania este lasat sa plece la b1. Felicitari dle gadea!!! Transferul anului!!!

Trimite un comentariu

sus