Skip to main content

Ioana Molla şi Cătălin Petre fac matinalul la B1. Smiley TV Cătălin Oprişan face Revista presei

 

Ioana Molla (ex Realitatea TV) va prezenta matinalul de la noul B1 TV. Ea va face echipă cu Cătălin Petre (ex N24).

Publicitate

La matinalul B1 va avea o rubrică de revista presei Cătălin Oprişan, fostul realizator al emisiunii Smiley TV, de pe GSPTV.

Relansarea B1 TV, iniţial propusă pentru 1 martie, a fost amânată. Cel mai probabil, postul va începe să emită în noua formulă săptămâna viitoare.

În echipa nouă a B1 TV au mai intrat Crina Semciuc şi Ana Ularu, care vor prezenta, pe rând, emisiunea Nemuritorii (dedicată actorilor români).

De asemenea, actriţa Miruna Ionescu, care a prezentat Videoterapia la postul public TVR 2, a venit la B1 TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laleaua Laleaua
    Oanceo baeatu mieu, nu lasa pa astia sa te dea bre pa spate cu vorbe.Angajeaza bre fete dastea cu scoala putina bre sa vorbeasca cu noi estia minoritarii bre zau asaa.Aia ie buna bre carla asta bre zau asa cu geaca cu tot pa ia, nu te lua bre dupa lumea rea bree zau asa.Ce daca are scoala putina bre daca ne spune ce trebuie noua e taman buna.Io am baieat mare si ea daca e mica si lucreaza acolo labe 1 io dau lui ca am si bani si sa rezolva din probleme nu mai zice lumea ca ai angajato pa bagatelea sub birouri zau asa.Abea astept so cunosc paia mica.Asta are poza da serioasa ioana asta, nu ie buna cal face pa fiimiu de comanda zau asa si badin ie bun ca ie cu carla acolo siare grije da ia.Va iubesc domne oancea zau asa!
  • profesor profesor
    O avea Badin "atata scoala" dar, după cum a prestat la antenele lui Felix, nu are strop de caracter. Ca simplu consumator de media ma declar dezamagit de cooptarea lui Badin care nu incerca macar un pic sa disimuleze faptul ca presteaza ca un soldat mercenar dupa ordinele stricte ale stapanului. Iar ... apropo' de studii ... nici Esca si nici Raduleasca n-au terminat vreo facultate ... au avut niste tentative eesuate.
  • Jasper Flint Jasper Flint
    bey, lasati-o dracu...de saptamani intregi pe acest site se dezbate subiectul "Carla Giaca si facultatea ei lipsa". probabil ca aceleasi persoane cu pseudonime si IP-uri diferite (de la serviciu, de acasa...) resusciteaza aceasta tema la cateva zile, doar-doar s-o oftica Oancea sau altcineva suficient de mult ca sa transeze subiectul prin debarcarea fetei. un subiect marginal, intre noi fie vorba. el este descris prefect de urmatoarele coordonate:

    * pilaraie; altfel fatuca nu pupa TVR in vecii-vecilor amin;

    * fixism de sobolan birocrat; majoritatea studentilor care vor sa faca jurnalism cauta asiduu sa se angajaze inca din timpul facultatii. Dupa standardele celor care urla ca facultatea te legitimeaza ca jurnalist sau e pasaportul pentru intrarea pe sticla, atunci toti studentii care muncesc si fac facultatea in paralel ar trebui ejectati din presa (sau de pe sticla) pana ce iau licenta. ceea ce, sa recunoastem cu mana pe slit, e o mare idiotenie si tradeaza frustrari de fete batrane. daca numita Giaca e vreun geniu teleast, o va dovedi pe sticla, cu sau fara diploma de licenta. daca e o nulitate care "nu trece rampa", nulitate va ramane si dupa absolvire.

    Unu' care a terminat facultatea si s-a angajat inca din studentie.
  • Luciana Petrescu-Popa Luciana Petrescu-Popa
    Aveam toate datele unei afaceri proftabile din partea domnului Oancea dar acum parca pierd cifrele.Ce se intampla, cum sa angajeze prezentator fara credibilitate?Poate nu am inteles eu bine insa nu va fi o televiziune care are nevoie de credibilitate?Nu vor prezenta starea natiunii romane zilnice? Desigur ca este o gluma facuta de Lia(mai sus).Cum sa fie partenera lui Badin?Nu, asa ceva este sub demnitatea oricarui prezentator iar el nu este oricare.Daca acesta este adevarul, sa ma ierte Dumnezeu dar B1, este o CAUZA PIERDUTA IREMEDIABIL, iar adevarul este undeva intre ea(Giaca) si....unul dintre sefi(altfel nu se poate intre oameni mici, decat conventii mici,de rahat.Ioana Molla are caracter, personalitate, CREDIBILITATE, prezenta,cam toata gama argumentelor pro-prezentare.Cu oarecare rusine spun ca,nu-l pot localiza pe Catalin Petre,dar scoala N24 a insemnat ceva, nu a dat rateuri in materie de crainici prezentatori. Domnule Oancea, cum i-ati bagat pe gat lui Badin, care are atata scoala, o nepregatita si-o lipsita de credibilitate, cand uite, exista resurse inepuizabile?
  • ioana ioana
    Nu-mi spun nimic toate aceste nume. Parca se vehiculau altele: Nicoleta Cone, Delia Vranceanu, Sanda Nicola...
  • rahoveanu rahoveanu
    numai expirati, se termina cu noul labe unu in maxim 2 luni va avea ratinguri si mai mici ca pana acum.
  • Lia Lia
    In sfarsit apar si oameni pregatiti la B1 cu credibilitate.Citeam deunazi despre o doamna prezentatoare care nu are decat studii medii, Carla Giaca parca o cheama si oricum ar fi co-prezentatoare cu Andrei Badin.Mai mare rusinea!Ce credibilitate poate avea o fata care a abandonat scoala? Greu inceput pentru domnul Badin!
  • Cineva cunoscut Cineva cunoscut
    Bravo Ioanei Molla. Ea e un alt profesionist pe care Realitatea TV nu l-a meritat si careia i-au dat cu piciorul. Bafta Ioana!
  • TANO TANO
    pacat de emisiunea lui oprisan de pe gsp

Trimite un comentariu

sus