Skip to main content

Moise Guran îl înlocuieşte pe Adrian Ardelean la România în direct

 

Începând din 28 martie, Moise Guran va realiza, în locul lui Adrian Ardelean, talk-show-ul România în direct, de la Europa FM. Emisiunea este difuzată, de luni până vineri, în intervalul 13.30 -14.00.

Publicitate

Prezentatorul emisiunii Ora de business, de pe TVR2, nu este la prima colaborare cu postul de radio. Moise Guran mai realizează la Europa FM pastila economică Biziday.

Anunţul că Moise Guran este noul realizator al emisiunii România în direct a fost făcut de Europa FM printr-un comunicat de presă în care nu se face nicio referire la actualul moderator al talk-show-ului, Adrian Ardelean.

La sfârşitul anului trecut, Adrian Ardelean a decis să se alăture postului 10 TV, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Reprezentanţii postului Europa FM au mai spus că Adrian Ardelean a avut acordul staţiei atunci când a semnat cu 10 TV şi că acest lucru nu are nicio legătură cu înlocuirea lui de la “pupitrul” emisiunii România în direct.

Oficialii staţiei au subliniat faptul că Adrian Ardelean nu s-a despărţit de Europa FM, ci în momentul de faţă se discută formatul unei noi emisiuni pe care acesta urmează să o realizeze.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Ardelean era varza. A se vedea emisiunile despre "abocalmin" si despre "Vamele" din romania. Habar nu are limba romana si nu are ce sa caute pe vr-un post de radio sau TV.
  • puiutz-13 puiutz-13
    la o luna de emisie deja format Moise Guran....NU primeste votul meu de incredere...... nu se muleaza pe tipul de emisiune,pe tipul de ascultator al acelei ore din miezul zilei......NU!
    Ar vrea sa devina un Robert Turcescu dar devine un Sergiu Nicolaescu....... peste tot dai numai de el.....e obositor deja....
  • Cristina Cristina
    Imi pare tare rau, imi placea foarte mult emisiunea moderata de Adrian Ardelean. Moise Guran nu-mi place de nicio culoare, prin urmare voi schimba frecventa .
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    corect, parerea mea e ca e o lipsa totala de viziune in trustul Lagardere ca toate posturile lor au audienta in scadere
  • Mircea Mircea
    Schimbarea dl Ardelean a fost facuta intr-o maniera care nu tine cont de ascultatori. Or fi vrut o terapie -soc, a la Nasty Nastase (director Europa FM)...?! Poatee, dar uneori socurile omoara, nu trezesc. Si apoi, dl Guran avea deja o emisiune la ei, plus una la TVR2...Cu cate poate "jongla"?
    Aptitudinile dansului sunt mai degraba de EXPLICATOR, nu de OM de DIALOG, cum cere formatul acestei emisiuni care i se potrivea dl. Ardelean. Vom vedea (auzi)..si masura sii ratingul....(se poate oare afla?)
  • Liuba Liuba
    Mie imi placea de Adrian Ardelean.
    Se vede ca postul este intr-o scadere.
    Moise Guran este bun pe teme economice si nu cred ca are talentul lui Turcescu si al lui Ardelean de a discuta cu oamenii in direct si pe alte subiecte.
  • virgil virgil
    nu ascultam emisiunea lui in mod special,doar il mai prindeam in masina cand nu era altceva de ascultat pe celelalte postutri. Impartialitatea si obiecititatea sunt bune cand ai invitati cat de cat specialisti,dar in cazul emisiunii lui 80% din cei ce sunau nu au habar pe ce lume traiesc si sunau doar sa se auda la radio.La mircea badea nu ma uit pt ca debiteaza trei prostii din doua vorbe...
  • edi din iasi edi din iasi
    imi pare bine ca Moise Guran il inlocuieste pe Ardelean la "Romania in direct". Moise este un tip volubil, foarte bine pregatit si cred ca va fi pe placul ascultatorilor postului de radio "Europa FM". Ardelean era prea tern si cam ii repezea pe ascultatori. Personal, ma bucur ca locul sau va fi luat de Moise. Ii doresc succes lui Guran si la cat mai multe emisiuni atat la "Europa FM@, cat ;i la TVR 2, unde ii urmaresc cu mare interes emisiunea pe teme economice.
  • argus2011 argus2011
    Daca lucrurile stau atat de onest pe cat incerca sa ne convinga "reprezentantii statiei", puteau sa puna postul vacant la sectiunea Cariere.
    Paradoxal, dar ziaristii nostri sunt ca RATB-de la radio la tv si retur de parca n-ar fi timpul sa apara si nume noi.
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Reprezentantii statiei au spus ca aceasta schimbare nu inseamna ca Adrian Ardelean va pleca de la Europa FM. Motivul schimbarii lui Ardelean cu Moise Guran? Managementul editorial a considerat ca acesta din urma este mai potrivit pentru emisiunea Romania in direct, Ardelean urmand sa realizeze un alt tip de program.
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    Nu stiu daca moise guran e mai bun ca ardelean, vom vedea, dar cand te desparti de un om pe cale amiabila poti spune de ce s-a intamplat. Dupa ce sau despartit de turcescu vreme de cateva luni nu am mai ascultat europa fm, dar dupa o vreme acultand emisiunea facuta de a. ardelean am ajuns la concluzia ca e obiectiv si inpartial si fata de turcescu are si simtul umorului.
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    UN MODERATOR TREBUIE SA STIE SA ASCULTE SI SA FIE OBIECTIV SI IMPARTIAL, NU SA ISI SPUNA PUNCTUL LUI DE VEDERE, EL PROPUNE O TEMA DE DISCUTIE IAR ASCULTATORII ISI SPUN PAREREA. DACA NU ITI PLACEA EMISIUNEA TREBUIA SA TE UITI LA m. badea Ca el le stie pe toate!!!
  • virgil virgil
    nu-i deloc o prostie,ardelean era foarte sec,liniar; nu avea nici sare nici piper,nu avea niciodata o pozitie ferma si dadea impresia ca sta acolo sa faca pe prostul.
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    O PROSTIE, ARDELEAN FACEA EMSIUNEA LA FEL DE BINE CA TURCESCU, PROFESIONAL EUROPA FM NU ARE CE SA-I REPROSEZE, SPER CA EU. FM SA FIE RECUNOSCATORI PT MUNCA DEPUSA DE ARDELEAN LA EI

Trimite un comentariu

sus