Skip to main content

Pepe şi-a bătut nevasta la rating

 

Pepe şi Oana Zăvoranu îşi împart, după divorţ, şi platourile de televiziune. Ieri, Pepe era în direct pe platoul de la Happy Hour şi răspundea întrebărilor lui Cătălin Măruţă.

Publicitate

Oana Zăvoranu a ales şi ea un (alt) post TV. "Zăvo" a fost invitată la Acces Direct, la Simona Gherghe. Ambii au scos audienţe peste media emisiunilor respective. Happy Hour, de exemplu, a avut cifre apropiate de performanţele Ştirilor Pro TV cu Andreea Esca.

Paginademedia.ro vă prezintă cum s-a tranşat bătălia pe audienţă:

  • Pepe şi-a bătut nevasta "la scor". Media de audienţă a emisiunii Happy Hour a fost, ieri, în mediul urban, de 962.000 de telespectatori pe minut. În puncte de rating, înseamnă că emisiunea de pe Pro TV a scos 8,4.
  • Şi Zăvoranu a scos audienţă bună, dar mult sub Pepe. Emisiunea de pe Antena 1 a fost urmărită de 661.000 de telespectatori în mediul urban, ceea ce înseamnă 5,7 rating.

Foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marilena marilena
    Oana este dusa serios cu pluta, sper ca Pepe sa aiba neuroni si sa nu se mai intoarca, oricum ea este mai batrana cu 8 ani decat el. Mi s-a parut abject ce-a facut PRO-tv si Antena1 in privinta lui Monica Columbeanu, sa-i dai o ora de emisie lui Irinel ca sa-si verse tot veninul impotriva nevestisi, pt ca aceasta incearca sa divorteze de el, mi se pare nedemn pt aceste doua televiziuni, pt ca Simona Gherghel micuta si nesemnificativa ca frumusete, ea parand a fi o frumusete de 40 de ani desi are cu cel putin 10 ani mai putin, nu o suporta, probabil o invidieaza pe Moni, dar Maruta care va fi peste putin timpt tata, ar trebuii sa-i fie frica de Dumnezeu cand loveste intr-o MAMA.
  • mihaela mihaela
    Ar fi ffff.bine ca acest zvon sa fi fost doar pentru rating, pentru a testa partial modul de gandire al unor persoane rautacioase iar OANA SI PEPE,sa ramana impreuna asa cum au fost pana acum,plini de viata si bine sudati. Ar fi pacat sa se desparta un cuplu atat de nabadaios si care au stiut sa se iubeasa atat de mult in ciuda rautatilor care le au fost aduse.O. si P.nu face ti pe plac dusmanilor si a celor care se cred ffff. destepti dar din pacare nu realizeaza cat de redusi sunt ei, cei care vb. aproasta.
  • Patratel Patratel
    Who cares ?
  • unsclav unsclav
    La asa emisiuni de kk, nu putea lipsi nici publicul (tot de kk)

Trimite un comentariu

sus