Skip to main content

Radu Naum, pe ultima sută de metri la GspTv

 

Radu Naum va realiza mâine emisiunea GspTv Plus, de la ora 21.30. Programul începe în pauza meciului România-Luxemburg, care va fi difuzat, de TVR1, de la ora 20.45.

Publicitate

Aceasta ar putea fi ultima lui emisiune la postulde sport al trustului Intact, potrivit infomaţiilor paginademedia.ro.

Radu Naum a declarat pentru paginademedia.ro că nu se ştie dacă emisiunea de mâine este chiar ultima, ţinând cont de următorul aspect: contractul dintre el şi GspTv expiră pe 1 aprilie.

Realizatorul TV a mai spus că încheierea colaborării cu postul de sport este una amiabilă şi că el rămâne în relaţii bune cu cei de la GspTV.

Începând din luna aprilie, Radu Naum va realiza, alături de Radu Banciu, o emisiune la B1 TV, după cum Sorin Oancea (managerul B1 TV) a declarat într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Despre plecarea lui Naum la B1 TV, paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tudor tudor
    Naum, un bun profesionist. Bafta
  • Patitul Patitul
    Zeul NAUM, nu a reusit decat sa risipeasca multi bani, sa amagesca multi subalterni prin esecurile de manager. Nu a reusit sa faca din brend cu istorie "Gazeta Sporturilor" sa fie puternic pe TV. Daca esti priceput la comentarii nu inseamna ce esti bun si ca manager. Il felicit ca a stiut sa stoarca bani de la mogul. Dar pentru suporteri, pentru oameni ce iubesc sportul nu a facut nimic.
  • paul paul
    Il contemplati pe Naum de zici ca a renuntat Mesia sa va mai vegheze pe Pamant. O sa ne lipseasca, intra-adevar, orele din aceeasi emisiune in care dialoga cu Gigi si zecile de emisiuni in care-l avea invitat pe Robert Nita. O pierdere mare, subscriu ! Dar cine stie, se poate face un duplex B1 - GSP TV. De ce sa renuntam asa usor la un asemenea om ?
  • costel costel
    @ mihai

    ... Cum le stii tu pe toate si, de fapt, nu stii nimic! Pe astia ca tine, atotstiutori, e mai bine sa ii lasi in pace! Sa fii sanatos!

    p.s. Vezi ce bine te inteleg?
  • mihai mihai
    Era o nuanta,"a cam fost dat afara" nu inseamna ca a fost dat afara, ci ca nu a avut de ales. Daca lumea a inghitit faza cu demisia de onoare nu e vina mea. Nu are rost sa detaliem. Daca poti sa intelegi bine, daca nu, nu...iar articolele de ziare nu ma impresioneaza pentru ca stim foarte bine cum se scriu.
    Am zis asta si pentru ca aceasta comparatie este absurda, Stucan a citit in viata lui cam cat citeste Naum in doua saptamani, si cred ca asta se vedea pe tv.
    Dolce e o televiziune obscura pt ca are o conducere slaba, strategia este limitata, iar productiile proprii nu sunt varza. Sau ma contrazice ratingul???
  • Alexandru Pop Alexandru Pop
    Andrei Nourescu nu ii va locul lui Radu Naum. In aceasta seara, Radu ii va preda stafeta noului moderator. Dan Udrea revine astfel in calitate de moderator la GSP TV, dupa ce a demisionat la inceputul anului! In schimbm, Andrei Nourescu urmeaza sa prezinte o alta emisiune, pentru a face concurenta celor de la sport.ro pe un tronson orar dominat de cei de la sport.ro
  • elena elena
    Zorg, Naum e bun, dar Nourescu era varianta pt ca are aceiasi virsta si experienta...pe cine era sa aduca, pe Chiotea, sau Udrea sau pe Nanu? sa fim seriosi
  • costel costel
    @ mihai: Stucan nu a cam fost dat afara, si-a dat demisia. Pentru informarea ta: http://www.adevarul.ro/forbes/media/GSP-TV-Mitica-Liga-cadre_0_127187322.html.. asta pentru precizie!!
  • Zorg Zorg
    @Florin Groza: Nourescu e doar invitat permanent si nu dintre cei mai buni. Chiar esti sigur ca vine in locul lui Radu Naum? E ca si cum ai inlocui un BMW cu un Logan.
  • mihai mihai
    Stucan e la o televiziune obscura si nu are ce cauta la gsptv, de unde a cam fost dat afara.
  • florin groza florin groza
    Naum a plecat pe un salariu dublu, s-a dus de la 5.000 euro cit avea la gsptv, la 9.000, cit i-a dat Oancea la B1... In locul lui a fost deja adus Nourescu, care a venit din partea cealalta, de la pro... gsptv mai pierduse un om, tot la b1, pe oprisan
  • Bogdan Bogdan
    Costin stucan e la dolce sport
  • Zorg Zorg
    Succes, Radu Naum. GSP TV pierde un moderator de mare valoare si o sa mai ramana doar cu Silviu Samuila la nivel bun. Ramane postul cu cele mai bune talk-show-uri sportive datorita celor doi plus unor colaboratori de valoare ca dnii Geambasu, Chiotea, Buzarin, Udrea. Poate ii va lua locul Stucan Costin, care a disparut din TV.
  • ionel torac ionel torac
    Tare! Fostii comentatori la Eurosport Romania al Turului Frantei si eu datorita modului lor de a comenta Turul Frantei m-am indragostit de ciclism. Ma bucur daca se va reface echipa.

Trimite un comentariu

sus