Skip to main content

Realitatea FM are un nou director. Emma Zeicescu şi-a dat demisia

 

Gabriel Ioniţă este noul director al postului Realitatea FM. Aurelian Săndulescu, cel care a preluat conducerea postului după plecarea lui Robert Turcescu, va rămâne în cadrul staţiei ca director de marketing şi va avea o emisiune în noua grilă a postului, care intră în vigoare de pe 8 martie.

Publicitate

Emma Zeicescu, directorul de programe al postului Realitatea FM, şi-a dat demisia pe 21 februarie. Contactată de paginademedia.ro, jurnalista a declarat: "Vreau să mă concentrez mai bine pe ce am de făcut la TV".

Întrebată dacă plecarea ei are legătură cu venirea noului director, Emma Zeicescu nu a comentat subiectul.

Despre Gabriel Ioniţă

Înainte de se alătura echipei Realitatea FM, Gabriel Ioniţă a lucrat ca director la postul Pro FM Ploieşti. Gabriel Ioniţă a intrat în radio în '93, la Pro FM. Ulterior s-a ocupat de lansarea mai multor posturi locale ale grupului.

Realitatea FM, o nouă gilă în primăvară

  • Radioul de ştiri al trustului Realitatea Media va introduce în grila de primăvară şi programe de tip infotainment. Pe frecvenţa Realitatea FM se vor auzi cele mai cunoscute hituri din 60 şi până în prezent.
  • La orele 7.00 şi 14.00 vor fi transmise două jurnale cu informaţii din viaţa politică, socială, economică, culturală şi sportivă.
  • În intervalele 13-14.00 şi 17-18.00 vor fi difuzate două emisiuni de dezbateri.
  • În weekend, programul începe la ora 8.00 şi se încheie la 18.00 şi conţine emisiuni specifice sfârşitului de săptămână precum: recomandări de petrecere a timpului liber, viaţa mondenă a vedetelor, un top muzical s.a.

Emisiunile din noua grilă de programe vor fi realizate, cu câteva excepţii, de oamenii din actuala echipă a Realitatea FM. Din echipa Realitatea FM mai fac parte Cătălin Roşioru, Vlad Conovaru, Tudor Muşat, Cristi Preda, Cristi Dumitrescu, Diana Matei şi Iulia Nistoroiu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • niste baieti niste baieti
    E. Z. nu si-a dat demisia. A venit Ionita si le-a zis: "sunt noul director" si ei si lui A.S. Si asta inca de la mijlocul lui februarie. De altfel, E.Z. si A.S. au organizat si un interviu (cu test de cultura generala) pentru a selecta realizatori. Doar ca pe candidati nu i-a mai anuntat nimeni cum/cine a fost selectat, daca s-a finalizat selectia.
    Altfel, Anca Florea la Realitatea Fm e, clar, una dintre cele mai proaste alegeri.
    Poate va mai documentati cand abordati un subiect.
  • Jasper Flint Jasper Flint
    Postul ăsta e mort. A fost ingropat de dobitocii din Realitatea Media care: 1) au avut ceva de impartit cu fostul director Turcescu; 2) n-au inteles niciodata ce inseamna un radio, cine poate fi si cine nu poate fi om de radio, cui se adreseaza un radio, cum isi atrage si fidelizeaza publicul, cum se finanteaza. Drama e ca desi la originea decesului RFM a stat meciul "Marile scule Realitatea Media vs Robert Turcescu" acel post nu s-a identificat niciodata cu Robert Turcescu, care oricum in ultima vreme era mai mult vizitator pe-acolo. Astept cu interes urmatorul val de audiente. Va fi relevant pentru ce s-a intamplat cu RFM din toamna anului trecut si pana in prezent. Fie-i tarana usoara.
  • arthur arthur
    englezii au o voce
    there's something fishy
    pe romaneste : e inexplicabil cum unii reusesc sa-si taie singuri craca de sub picioare.
    noua grila pare cel putin bizar alcatuita,ca sa nu mai spunem ca debarasarea cu nonsalanta de oameni de media consacrati e cel putin curioasa
    in fine...only time will tell
    dar raman destule semne de intrebare. destule
  • Alexandru Pop Alexandru Pop
    Iar Gabi Safta, cel care facea emisiuni maraton in week-end pe teme sportive a fost data afara!

Trimite un comentariu

sus