Skip to main content

Reclama Millennium Bank cu Holograf este din nou pe TV

 

Spotul Millennium Bank, care a fost interzis de CNA pentru greşeala gramaticală din versul “drumul care voi porni”, a fost modificat.

Publicitate

După o întrerupere de aproximativ o săptămână, reclama a reînceput, de ieri seară, să fie difuzată pe micul ecran.

Versul care conţinea “licenţa poetică” a celor de la Holograf a fost schimbat în “E atât de multă bucurie, e un drum pe care voi porni”.

Înainte de alte explicaţii, iată cum arată noua variantă a reclamei:

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=37pJWaY0HXQ[/youtube]

“Nu credem că putem vorbi despre o afectare reală a imaginii agenţiei şi a clientului”, a spus Mona-Lisa Caravaniez când a fost întrebată în ce măsură i-a afectat decizia de interzicere a spotului de către CNA.

“Deciziile de interzicere a difuzării unor spoturi TV sunt frecvente, dar acest lucru, de regulă, nu constituie un eveniment dramatic. Nu este, desigur, ceea ce ne dorim - deoarece spotul a fost produs pentru ca mesajul clientului nostru să ajungă la public”, a mai spus Caravaniez, Managing Director Ogilvy & Mather România.

Cum au decurs lucrurile de la interzicerea spotului şi până la redifuzarea lui?

  • După ce Consiliul Naţional al Audiovizualui a hotărât, pe 17 martie, întreruperea spotului, Millennium Bank şi Holograf au depus fiecare câte un punct de vedere.
  • Prin documentul depus la CNA, banca şi-a luat angajamentul ca va rezolva problemele legate de ilizibilitatea ofertei.
  • La rândul ei, formaţia Holograf şi-a susţinut creaţia spunând că versul “pe drumu-n care voi porni” este o licenţă poetică.
  • Consiliul Naţional al Audiovizualui trebuia să discute cele două documente precum şi un punct de vedere din partea Consiliului Român pentru Publicitate (RAC) în şedinţa din 22 martie.
  • Forul audiovizual nu a mai ţinut şedinţa de la interzicerea spotului pentru că membrii Consiliului au participat la o serie de discuţii referitpare la modificarea Legii audiovizuale, care au avut loc la Parlament.
  • În consecinţă, agenţia împreună cu formaţia Holograf au lucrat la modificarea spotului, astfel încât să nu mai încalce legislaţia audiovizuală şi l-au redat posturilor spre difuzare.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Mersi frumos, modific acum.
  • Alexander Alexander
    Vedeți că este o greșeală minoră legată de data la care CNA a interzis spotul. Voi ați scris 17 aprilie și cred că era martie.
  • lecampeur lecampeur
    Licenta poetica sa fie insa se castiga bani cu licenta asta la televizor unde exista o lege care nu prevede licente poetice ci gramatica limbii romane.
  • tudor tudor
    Holograf a incercat sa isi acopere greseala spunand ca versul era cu "drumul-n" :)
  • obligatoriu obligatoriu
    "Lasa-mi doar prietenia care glasul meu o cheama"
    Este un vers din cel mai popular si cel mai iubit cantec romanesc din toate timpurile!

    Intreaga campanie Millennium este tampitica rau, dar nu din cauza versurilor.

Trimite un comentariu

sus