Skip to main content

Romtelecom a lansat un portal video prin care difuzează filme şi conţinut TV

 

Romtelecom a lansat astăzi DolceTV.ro, o platformă online prin care difuzează filme, emisiuni TV (live sau înregistrate), dar şi conţinut video sportiv.

Publicitate

În prezent, platforma conţine, printre altele, circa 200 de filme disponibile gratuit sau în regim de închiriere la tarife care variază între 1,1 şi 1,9 euro (cu TVA).


În cadrul secţiunii TV , utilizatorii au la dispoziţie conţinut TV live sau înregistrat furnizat de cele mai cunoscute posturi de televiziune din România. Pe secţiunea de live web TV se difuzează în prezent emisiunile a peste 15 posturi.

„Ţinta noastră este să devenim furnizorul preferat de divertisment al românilor, de aceea internetul broadband şi serviciile de televiziune, indiferent de platforma sau tehnologia prin care le furnizăm, rămân priorităţi pentru Romtelecom,“ a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial.

Romtelecom a lansat la jumătatea lunii septembrie canalul de nişă DolceSport, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marin marin
    Buna,
    Este betooooon site-ul ,f stabil si de o calitate rar intalnitamsper sa ramana asa ,o sugestie pt dolce sa puna mai multe canale live.Asa ca este ceva bun ,bravo!

Trimite un comentariu

sus