Skip to main content

24 Fun lansează codurile interactive Quick Response

 

Reţeaua de ghiduri 24 Fun a implementat codurile interactive Quick Response pe ediţia din Timişoara şi Arad. Codurile se scanează cu telefonul mobil şi oferă acces, printre altele, la la trailere-le filmelor recomandate, videoclipuri, rezervări de bilete şi arhiva editorialelor.

Publicitate

24 Fun urmează să lanseze şi variante pentru iPhone, iPad şi sistemul Android.

Sistemul interactive Quick Response va fi extins şi pe alte ediţii ale ghidului 24 Fun, după câteva luni de test pe Timişoara şi Arad.

24 Fun a fost lansat în 2003 în Bucureşti. În 2006 s-a extins la nivel naţional, iar în prezent are ediţii la Bucureşti, Baia Mare, Satu Mare, Braşov (Poiana Braşov şi Valea Prahovei), Cluj, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Timişoara şi Arad.

"Este o evoluţie firească a strategiei de dezvoltare a brandului 24 Fun, stabilită în contextul noilor realităţi informatice şi de media", a declarat Alex Săndulescu, director general 24 Fun pentru paginademedia.ro. "Am ales ediţia de Timişoara şi Arad ca pilot deoarece această ediţie are similitudini cu ediţia de Bucureşti, urmând ca sistemul să fie extins în toată reţeaua 24 Fun".

De ce la Timişoara şi nu direct la Bucureşti?

"Implementarea codurilor interactive pe Bucureşti necesită o muncă mult mai amplă. Odată funcţională pe Timişoara, va fi aplicată şi în Capitală."

Care a fost investiţia pentru acest proiect?

"Nu am încă toate datele. Pot spune că am folosit know-how şi sprijin logistic de la consultanţi din Italia".

Ca ordin de mărime?

"Vorbim de zeci de mii de euro şi sute de ore de muncă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dinu dinu
    Fac ce faci si cei de la 24 FUN sunt tot primii si in acest domeniu. Asteptam si editia de Bucuresti.

Trimite un comentariu

sus