Skip to main content

Dan Diaconescu solicită CNA să-i anuleze amenzile pentru publicitate politică, de peste 1 miliard şi jumătate de lei

 

Dan Diaconescu cere Consiliului Naţional al Audiovizualului să-i fie anulate amenzile pentru publicitate politică în valoare totală de 165.000 de lei pe motiv că Partidul Poporului “nu există şi nici nu va exista vreodată”.

Publicitate

“Solicităm în mod expres revocarea sancţiunilor administrative aplicate de institutia dvs. pe motiv de publicitate politică intrucât nu se poate face publicitate politică atâta timp cât partidul nu există”, se arată într-o scrisoare semnată de Dan Diaconescu (directorul general al OTV) şi Diana Voiculescu (administrator SC Ocram Televiziune SRL).

Contactat de paginademedia.ro, Răsvan Popescu a declarat că nu vrea să se antepronunţe pe acest subiect şi că solicitarea venită din partea OTV va fi discutată săptămâna viitoare.

“Indiferent de ce poziţie vom lua, ei vor merge cel mai probabil în instanţă. Acolo va fi runda finală”, a spus preşedintele CNA.

Documentul oficial trimis de OTV, pe 5 martie, începe prin a informa Consiliul că pe 1 martie Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului.

Cererea de revocarea sancţiunilor se încheie astfel:

“Ne rezervăm dreptul de a formula plângeri penale impotriva fiecărui membru CNA pentru abuz în serviciu, precum şi acţionarea acestora în instanţă pentru prejudicierea materială şi de imagine a postului de televiziune OTV.”

Citeşte şi:

Sursa foto: Mediafax, Ghiţă Porumb

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Acest raiting pe seama unor drame din viata oamenilor obisnuiti si din asa zisele sacandauluri mondene care normal sunt amplificate, mai nou pp dd care da iluzii oamenilor etc. Parerea mea k ar trbui inchi vreo 1 an.
  • vasile-s vasile-s
    Mai documentati-va! Interesati-va la Curtea de Apel si aflati adevarul. Sau sunteti hotarati sa practicati..dezinformarea? Greu de inteles, ce va fac conducatorii???
  • vasile-s vasile-s
    Da, chiar nu aveti dreptate! Surprinde ca nici autoarea articolului de mai sus datat din 07 aprilie 2011 si care spune ca: "Documentul oficial trimis de OTV, pe 5 martie, începe prin a informa Consiliul că pe 1 martie Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului." Gresiti pentru ca: 1) Partidul Poporului exista si probabil ca va exista. Nu este despre minciuna lui Dan D.!!! Daca va informati pe www.variantacojocaru.ro, la "Arhiva iunie 2008/Doctrina Politica" gasiti numele partidului si Programul! 2) Curtea de Apel, a respins la data de 01 aprilie (!!!) DOSARUL CU DOCUMENTE FALSE depus de oamenii lui Dan D. Oamenii din media, ar mai trebui sa-si cunoasca si ... legile. Cititi art. 31 al 4 din Constitutie!
  • silviu silviu
    SUNT DEACORD CU TOTI AR AICI CHIAR NU AVETI DREPTATE :)
  • mda mda
    Silviu, avertisment este prea putin, pentru o televiziune care zi de zi face mizerii de genul asta.
    Iar intreruperea emisiei este o sanctiune extrema, care se ia foarte foarte rar.
  • touretul touretul
    "Partidul Poporului “nu există şi nici nu va exista vreodată”.
    CE DOBITOC!
  • silviu silviu
    perfect deacord ....exista avertismnete sau oprirea emisiei 10 minute sau 30 min si se linistea
  • geo geo
    Silviu, eu fac o masina, o arunc pe piata, dezinformez populatia ca merge cu apa ( a se citi promisiuni electorale), OSIMul nu imi da brevetul si imi cere s-o retrag de pe piata, sunt amendat ptr publicitate inselatoare...asa e si cu partidul asta: a existat, a avut filiale in toata tara, sute de mii de membri, deci hai sa nu ne mai facem ca nu stim despre ce este vorba.
  • mda mda
    Bun, dar este corect si legal sa "inciti" lumea sa se inscrie intr-o organizatie care nu exista?
    Este corect sa promiti 20000 de euro la fiecare roman, ca stergi toate impozitele, etc etc etc, in numele a ceva ce nu exista???
  • silviu silviu
    geo a promit avis dar nu era definitiv dovada ca sa facut recurs si a si fost anulat deci tehnic nu a existat niciodata
  • geo geo
    diaconescu minte cu nerusinare. partidul poporului a primit "aviz de functionare"in toamna anului trecut si a functionat pina acum citeva zile, cind i-a fost anulat acest asa-zis aviz. nimeni nu face publicitate ptr cineva/ceva care nu exista. solicitarea lui Diaconescu este puerila...
  • silviu silviu
    :))) sa-ti dea amenda pt ceva ce nu exita ....pt asta sigur merita dosar penal :))
  • Adrian Adrian
    Are tupeu DD, sa zica mersi ca nu i s-a facut alt dosar penal.

Trimite un comentariu

sus