Skip to main content

Florian Petrică, de la Money Channel, selectat pentru TVR Info. Lista cu toţi prezentatorii TVR Info

 

Publicitate

ACTUALIZARE: "Am decis să rămân la The Money Channel", a declarat Florian Petrică pentru paginademedia.ro. El spune că a participat la castingul pentru TVR Info, dar rămâne la Money Channel "pentru că doresc să mă ocup de sport, de latura de business a sportului."

Florian Petrică (The Money Channel) a fost selectat pentru a fi unul dintre prezentatorii TVR Info, canal public ce urmează a fi relansat în perioada următoare.

El va prezenta ştiri şi emisiuni informative. După un casting care a avut loc pe 7 aprilie, TVR Info i-a mai selectat pe Alina Luciana Badea şi Alina Sencovici.

Lista cu toţi prezentatorii TVR Info, în continuare:

Prezentatori de ştiri şi emisiuni informative:

Alina Luciana Badea
Alina Sencovici
Florian Petrică

Prezentatori de rubrică, cu statut de colaboratori:

Irina Balint
Mihai Constantiniu
Gabriela Dumbravă
Amedeo-Diomed Ene
Ana-Maria Mihail
Teodora Alexandra Minea
Flavia Negoescu
Teodora Păun
Cosmin Ţîntă
Andrei Tomescu

Sursa foto: Money.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana ioana
    TMC-istelor, va mai amintiti campania aceea de promovare a postului vostru? Suna ceva de genul: "Invidia te doare,te doare,te doare" :)) nu sunteti de acord cu mine ca vi se potriveste manusa? frustratelor! ah, inca ceva. Toata lumea stie ca Vali Iorga este o adevarata profesionsita. Jasper Flint, hai sa presupunem ca cei enumerati de tine mai sus ar fi fost luati "la pachet" de Vali..crezi ca si-ar fi stricat reputatia adunand in jurul ei oameni fara valoare?? Nu, iubito. Oamenii fara valoare au ramas acolo. Iar tu, te numeri printre ei. Dar nu fi trista. Ai si tu steaua ta norocoasa. Stii care este? Faptul ca printre voi, oamenii fara valoare, inca mai exista si oameni de mare calitate, care va cara pe voi in spate...datorita lor inca supravietuiti.
  • sofia sofia
    @Jasper Flint
    Nu pot spune despre tine decat ca esti o frustrata, o invidioasa, o parsiva, un om de nimic....Dhe ce face singuratatea si menopauza din om...
  • Mircea Mircea
    All Star Sports - Florian Petrica - e singura emisiune de sport care se adreseaza celor care inteleg si alte cuvinte decat: aut, ofsaid, pinalti, fault, gooooooooo....l, m***, lab****, mo**ii ma*ii, etc. (nota: cuvintele sunt scrise intentionat in forma “cum se scrie asa se citeste”). Se potriveste cu audienta Money Channel, despre care imi place sa cred ca e putin peste media de inteligenta a ... – si aici imi vine in minte Academia Catavencu: “cititorii nostri sunt mai destepti decat ai lor”. Ce sa facem, mai existam si noi, cei care gusta si lucruri mai elevate decat Liga lu’ Mitica. Si daca ne uitam la rezultatele licitatiei - sau mai bine zis - la esecul licitatiei pentru drepturile TV, probabilitatea ca noi sa fim mai multi decat ei este foarte mare. Pentru basket emisiunea nu are concurenta; conceptul business-sport e bine dezvoltat. Succes in continuare!!!
  • Iulia Iulia
    Jasper Flint, Irina Ionescu sau Calina Pirotici, care-oti fi, hai ma, lasati rautatirle-astea! Va inteleg frustrarile, dar asta-i viata. Resemnati-va si voi odata. Vali e o super fata si stiti si voi asta, profesionista- nu mai e cazul sa spun, asa ca ce-i cu aberatiile astea? Iar Alina-bubulina (si promperista doar ca asa vreti voi, ca pe ea o duce capul, doar ca invidia asta, bat-o vina...) isi merita locul acolo, cu siguranta. A venit si vremea ei, ca prea radeati de ea, ca de multi altii de la tmc de altfel. Iar acum vreti sa-si aminteasca lumea de voi...hai ma...Stai acolo, ca stati bine, sa nu mai intoxicati si pe altii cu rautatea si frustrarile voastre :) Respect! :))))))))) Bravo, Iorga!
  • Andrei Andrei
    Florian Petrica merita mai mult decat o emisiune de vineri seara la Money channel. Tot respectul pentru el. Vali Iorga a mai lucrat in Tvr, asa cum a lucrat si in Realitatea, Money, etc. Nu cred ca cineva are ce sa ii reproseze ca profesionist si mai ales uman. Am lucrat cu ea si stiu ce zic. Nu cred ca trebuie sa anatemizam structura televiziunii publice. Pe logica de mai sus jurnalistii Antenelor sunt slugile lui Voiculescu, aia de la Rtv ai lui Vintu..etc. Hai sa fim seriosi!
  • Observator Observator
    Florian Petrica e un om foarte ok, numai ca nu stie cata mediocritate va inghiti pe nemestecate dupa ce va trece luna de miere cu Vali Iorga si TVR Info. Dar omul a avut de ales intre un post de nisa falimentar, unde salariile se dau din an in Pasti, si unul de stat, unde timpul trece, leafa merge.
  • Jasper Flint Jasper Flint
    @ partea plina: "If the only way to keep something alive is to become everything I hate, I don't know if it's worth keeping it alive." Acesta-i un citat dintr-un film care-mi place si mi se pare ca se potriveste de minune presei de azi.
    Noroiul de care te plangi vizeaza sistemul. Florian e ok, procedura de recrutare nu e ok. Si e-adevarat, nu exista salvare pt toti iar cei ramasi pe dinafara sunt frustrati. Ok, Laura?:P
  • Jasper Flint x2 Jasper Flint x2
    @Jasper Flint
    "Madamme" cauta in agenda telefonului tau si vei gasi cu siguranta numarul doamnei Vali Iorga. Cu siguranta ca iti va asculta doleantele, noroiul sau prostia. Nu sub protectia anonimatului, ci face2face. Pentru toate celelalte elucubratii..exista cv-ul la HR in TVR. Succes!
  • partea plina partea plina
    Florian e chiar OK. E singurul jurnalist de TV care trateaza cu profesionalism businessul sportiv. @Iulian: ce treaba are mogulul cu angajatul? Oamenii au dreptul sa incerce sa plece, mai ales ca acolo plata salariilor e o loterie. Si unde sa plece? La alt mogul? @Jasper: e prea multa paranoia, conspiratie si otrava in presa deja, daca o amplificam si pe site-uri, atunci in curand o sa pice si astea, ca televizorul oricum nu-l mai crede nimeni. Dar mai sunt si exceptii de oameni buni. Sa nu dam cu noroi in toti, ca nu e corect.
  • Jasper Flint Jasper Flint
    Altfel spus, s-au reunit la TVR Info toate pilele lu' madamme Vali Iorga, ea insasi titularizata asta-toamna producator in TVR in urma unui concurs dubios, ca toate concursurile din TVR. Puteti adauga la cei citati inca doi producatori, George T. si Ramona C. luati de Iorga la pachet din Money Channel impreuna cu prompterista Alina-bubulina. Evident, se va urma schema clasică de mânăreală pentru a-i angaja pe sus-numiţii: se va anunţa pe site-ul TVR concurs pe posturile respective, probabil în săptămânile următoare. La concurs vor veni câţiva fraieri care n-au auzit de metehnele din Dorobanţi şi care vor face cu succes figuraţie pentru câştigătorii dinainte ştiuţi, cei despre care aţi citit în articol. Asta-i viata, legea obligă TVR să dea concurs pentru orice post liber, aşa că băieţii se străduiesc să păstreze aparenţele. Ce-i mişto în treaba asta e că, până la reglementarea relaţiei prin contract de muncă, achiziţiile TVR Info luate de pe la alte televiziuni prestează deja pe contracte DDA, la limita legii, şi sunt plătiţi pentru asta. Şi în paralel musiu Lăzezscu se plânge pe toate cărările că i-a crescut deficitul bugetului TVR de trei ori intr-un an. Băsescu se plângea că un muncitor de la privat ţine în spate un bugetar şi doi pensionari. În TVR se aude că un muncitor ţine-n spinare trei pile din părinţi cu ochi albastri, e-adevărat, Lăzescule?
  • Iulian Iulian
    Un om de la mogul la TVR? :)) Incep sa inteleg mai multe :))
  • Bogdan Bogdan
    probabil de data asta va concura cu CNN.
  • marius marius
    ce naiba sa se mai relanseze?iar investitie de milioane de euro pt nimic

Trimite un comentariu

sus