Skip to main content

Războiul SOV – Ghiţă, faza pe Parchet. Vîntu, reţinut pentru şantaj. Ghiţă iese cu o înregistrare audio

 

Conflictul de la Realitatea TV, dintre proprietarul Sorin Ovidiu Vîntu şi managerul Sebastian Ghiţă a intrat în atenţia Parchetului General.

Publicitate

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut în această seară pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului General. Acuzaţiile: şantaj şi ameninţare, scrie HotNews.

"În perioada martie - aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu Sorin Ovidiu a pretins părţii vătămate G.S. suma de 150.000 euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămatp ar fi pierdut sume importante de bani", anunţă Ministerul Public, într-un comunicat de presă citat de HotNews.

"Inculpatul Vîntu Sorin Ovidiu a recurs la ameninţări cu moartea la adresa părţii vătămate şi a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se pot materializa, fapt ce l-a determinat să-şi ia măsuri de protecţie", se arată în comunicatul citat.

Sebastian Ghiţă face publică o înregistrare cu Vîntu: "Ca tine am îngropat un gabor de după colţul unui bloc"

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a remis HotNews o înregistrare audio despre care susţine că redă o convorbire în care Sorin Ovidiu Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea: "Ca tine am îngropat un gabor de după colţul unui bloc".

În înregistare se mai poate auzi următoarea frază: "Prietenul tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul să împuşc rackeţii ... Şi am împuscat sute, nu zeci. Şi când spun împuşcaţi, mă refer la propriu".

Ascultaţi înregistrarea pe HotNews, Aici.

Foto: România liberă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    Stelian Tanase i-a prostit pe aia de la CNA, i-a m intit in fata: "facem din Realitatea TV o televiziune gen BBC News"

    oare actionarii BBC News se ameninta cu moartea pe dealuri?
  • musiu musiu
    Bai nene, nici un comentariu de prin redactii... Deci v-a inghetat libidou cand v-ati prins cum e treaba pe bune ha.

Trimite un comentariu

sus