Skip to main content

Războiul SOV – Ghiță, faza pe Parchet. Vîntu, reținut pentru șantaj. Ghiță iese cu o înregistrare audio

 

Conflictul de la Realitatea TV, dintre proprietarul Sorin Ovidiu Vîntu și managerul Sebastian Ghiță a intrat în atenția Parchetului General.

Publicitate

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reținut în această seară pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului General. Acuzațiile: șantaj și amenințare, scrie HotNews.

"În perioada martie - aprilie 2011, sub amenințarea denunțării unilaterale a unui contract de consultanță și management, Vîntu Sorin Ovidiu a pretins părții vătămate G.S. suma de 150.000 euro. În situația neconformării acestei cerințe, partea vătămatp ar fi pierdut sume importante de bani", anunță Ministerul Public, într-un comunicat de presă citat de HotNews.

"Inculpatul Vîntu Sorin Ovidiu a recurs la amenințări cu moartea la adresa părții vătămate și a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se pot materializa, fapt ce l-a determinat să-și ia măsuri de protecție", se arată în comunicatul citat.

Sebastian Ghiță face publică o înregistrare cu Vîntu: "Ca tine am îngropat un gabor de după colțul unui bloc"

Sebastian Ghiță, managerul Realitatea TV, a remis HotNews o înregistrare audio despre care susține că redă o convorbire în care Sorin Ovidiu Vîntu l-ar fi amenințat cu moartea: "Ca tine am îngropat un gabor de după colțul unui bloc".

În înregistare se mai poate auzi următoarea frază: "Prietenul tău Măgureanu îți poate confirma că mi-a dat ok-ul să împușc rackeții ... Și am împuscat sute, nu zeci. Și când spun împușcați, mă refer la propriu".

Ascultați înregistrarea pe HotNews, Aici.

Foto: România liberă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Stelian Tanase i-a prostit pe aia de la CNA, i-a m intit in fata: "facem din Realitatea TV o televiziune gen BBC News"

    oare actionarii BBC News se ameninta cu moartea pe dealuri?
  • Bai nene, nici un comentariu de prin redactii... Deci v-a inghetat libidou cand v-ati prins cum e treaba pe bune ha.

Trimite un comentariu