Skip to main content

Sebastian Ghiţă despre Realitatea TV: Astăzi sunt destul de speriat de ceea ce se întâmplă

 

"Astăzi sunt destul de speriat de ceea ce se întâmplă. Vreau să fac tot ce pot să fie un succes şi nu un eşec. Sper să nu fiu încurcat şi blocat", a declarat Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, pentru Mediafax.

Publicitate

Această declaraţie a fost făcută, ieri seară, la câteva ore după ce pe site-ul realitatea.net a apărut un comunicat prin care Consiliul de Administraţie îi reproşa lui Sebastian Ghiţă întârzierea plăţilor către furnizori, ingerinţe în politica editorială şi tabloidizarea postului de ştiri.

"Mi-este ruşine de ceea ce se întâmplă acum la Realitatea TV. Eu am crezut că investesc într-o afacere şi că va fi un succes. Situaţia este dificilă şi sper că se va rezolva amiabil sau apelând la instituţiile statului şi la justiţie", a mai spus actualul manager al postului Realitatea TV, pentru Mediafax.

El a refuzat să facă alte comentarii.

  • Prin comunicatul de ieri seară, Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu au convocat, pe 5 aprilie, Consiliul de Administraţie al Realitatea Media pentru a discuta contractul de management încheiat cu compania Asesoft, reprezentată de Sebastian Ghiţă.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Ghita e prieten cu Pontaplus ca astazi, cand Ghita conduce RTV, de dimineata pana seara, Basescu e injurat iar RTV face propaganda pt PNL!
  • Antagon Antagon
    Du-te, Sebi, du-te... Esti un tinerel care nu stia in ce s-a bagat. E clar ca Vantu vrea sa te arunce afara, ca Nedelcu si Freciu nu-s decat executantii lui. Da, ai dreptate: mega-audientele minuscule de la Realitatea nu pot fi crescute decat cu jurnalism adevarat, nu cu talk-showuri pe aceleasi ritmuri de dimineata pana seara.
  • Observator Observator
    De unde nu este nici Dumnezeu nu cere,domnule Ghita.Nici macar nu cred ca sunteti speriat,ci doar uimit de "rezistenta" unor salariati ai D'voastra.Chiar credeati ca singura conditie pentru bunul mers al unei afaceri este "sa va faceti pres in fata puterii" ? Se mai intampla ca "presul sa o ia la vale" chiar si la oamenii de afaceri de "succesuri".
  • yarina yarina
    Realitatea vrea sa concureze cu OTV in ce priveste Cancanurile, Iri si Pepe SUNT STIRI PE CARE LE CONSUMI LA EMISIUNILE sIMONEI gHERGHEL, mADALIN iONESCU SI CEL MAI TARE DIN PARCARE mARUTA NU LA rEALITATEA. AU DREPTATE CU D-VOASTRA dOMNULE gHITA S-O PIERZI PE OANA STANCU SI PE ADI URSU CAND EI ITI ADUCEAU CE-A MAI MARE AUDIENTA TREBUIE SA FII IMBECIL SAU PORTOCALIU, EU CRED CA DOAR CULOAREA E DE VINA
  • Sandy Sandy
    Ghitza, te-asteapta Vantu la portitza... Smecheria nu se invata la Asesoft nici din contractele cu mediul pozitiv Elena Udrea
  • ana ana
    se pare ca investiti in pdl, parca spuneati ca atata timp cat atacurile catre putere vor aduce audienta nu conteaza cine este la putere si veti continua sa criticati masurile proaste, ....etc
    se vede ca nu numai a scazut audienta , dar ati si scapat de cei ce fac audienta

Trimite un comentariu

sus