Skip to main content

Ugur Yesil este noul director general al Kanal D

 

Ugur Yesil este, începând de astăzi, noul director general al postului Kanal D, a anunţat trustul Dogan într-un comunicat de presă.

Publicitate

Numirea lui Ugur Yesil vine la o lună şi jumătate după ce Hatice Kolat, s-a retras oficial de la conducerea postului de televiziune controlat de grupul de presă din Turcia.

De la plecarea fostului director general (Hatice Kolat), conducerea postului a fost preluată de Haluk Kurcer, membru în boardul executiv, după cum scria HotNews, la jumătatea lunii februarie.

Despre Ugur Yesil:

  • Ugur Yesil face parte, de mai bine de cinci ani de zile, din echipa Kanal D. Acesta a deţinut anterior funcţia de director financiar în cadrul postului de televiziune.
  • Obiectivele imediate ale noului general manager sunt "creşterea notorietăţii brandului şi a cotei de piaţă Kanal D în funcţie de targetul de bussines impus de grupul Dogan în România".
  • Ugur Yesil are 12 ani de experienţă în domeniul financiar şi managerial. El a făcut parte din grupul Erdemir, în cadrul căruia a îndeplinit mai multe funcţii, cea mai recentă fiind cea de director financiar. A studiat Administrarea Afacerilor în cadrul Universităţii Uludag din Turcia.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yarina yarina
    Audientele pe martie mai Petrisor, ce naiba faci, ne intereseaza cum se sta la seriale cu audientele si la divertisment
  • gabone gabone
    Numirea lui Ugur Yesil vine la o lună şi jumătate după ce Hatice Kolat, s-a retras oficial de la conducerea postului de televiziune controlat de grupul de presă din Turcia.

    cum iti dai seama ca ai ajuns pe un blog/site despre jurnalism? simplu. dupa virgula dintre subiect si predicat.

Trimite un comentariu

sus