Skip to main content

Vîntu la B1 TV: Tânărul Ghiţă este uşor surescitat

 

Sorin Ovidiu Vîntu a intrat în direct, prin telefon, cu realizatorii Robert Turcescu şi Ion Cristoiu pentru a face câteva precizări legate de scandalul de la Realitatea TV.

Publicitate

În emisiunea Evenimentul zilei, de pe B1 TV, Vîntu l-a atacat pe managerul actual Sebastian Ghiţă, susţinând că dreptatea în acest conflict este de partea sa. “Tânărul Ghiţă este uşor surescitat”, a spus Vîntu.

Cât priveşte contractul de management în care e implicat Sebastian Ghiţă, Vîntu a spus că acesta “a fost făcut doar din raţiuni economice”.

Referitor la acuzaţiile de implicare în politica editorială a Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu a spus: “Am intervenit doar atunci când acolo s-a produs un scurt derapaj spre tabloidizare”.

La întrebarea lui Robert Turcescu dacă dispune de resurse pentru a asigura fluxul financiar Realităţii TV, în cazul în care se va rupe contractul cu Sebastian Ghiţă, Vîntu a răspuns:

"Probabil că voi recurge, cu toate că nu-mi place acest lucru, la ajutorul copiilor mei şi îi voi ruga să accepte să lichidăm nişte proprietăţi pentru a veni cu necesarul de cash în Realitatea", a declarat Vîntu pentru B1 TV.

În studioul B1 TV, alături de cei doi realizatori au fost prezenţi Siviu Prigoană şi Andrei Gheoghe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandi Sandi
    Cine te forteaza sa te uiti ? Ai emisiunea slugoiului de la "10tv" !
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Nu-l intreaba nimeni pe acest domn "in ce calitate"? Chiar ridicam simulatia la nivel de norma juridica perfect valabila? Chiar nu-si dau seama oamenii astia ca nu mai tine? Marius Petcu, de pilda, care si-a pretuit o casa la un sfert din pret va afla acum, la confiscare, ca va plati cu virf si indesat pentru gainariile astea! Adica i se vor confisca bunuri pina la suma mitei, numai maruntis... in acte!
  • Radu Radu
    O adevarata troaca plina de laturi aceasta Irealitate...

Trimite un comentariu

sus