Skip to main content

6 mai: CME discută pe 16 mai prelungirea mandatului lui Adrian Sârbu

 

Supranumit „Părintele Pro TV“, Adrian Sârbu este unul dintre românii cu cele mai înalte funcţii într-o companie multinaţională, CME. Adunarea generală a Acţionarilor a CME, compania-mamă a Pro TV, va discuta pe 16 mai reînnoirea mandatului de preşedinte al lui Adrian Sârbu, scrie Adevărul.

Publicitate

Adrian Sârbu, unul dintre românii cu cele mai înalte funcţii într-o companie multinaţională, a fost numit preşedinte şi CEO al companiei Central Media Enterprises (CME) în vara lui 2009. Adunarea Generală a Acţionarilor va discuta pe 16 mai, printre altele, prelungirea mandatului de preşedinte, conform „Mediaexpres".

Potrivit actului oficial, adunarea generală are pe ordinea de zi şi alegerea celor 14 directori (inclusiv Adrian Sârbu şi Andrei Boncea, din România, ultimul deţinând în CME funcţia de vicepreşedinte Senior pentru Conţinut) pentru un nou mandat de un an.

În actul oficial CME, salariul lui Sârbu în contractul de angajare este de 1,8 milioane de dolari pe an, adică 150.000 de dolari pe lună. În plus, în 2010, Sârbu a fost premiat cu un bonus de performanţă de 900.000 de dolari, la care s-a mai adăugat un premiu de 500.000 de dolari pentru închiderea tranzacţiei în urma căreia au fost vândute operaţiunile din Ucraina ale CME.
Sârbu, salariu de 1,8 milioane de dolari

Societatea „Academia Caţavencu” SA a cerut, pe 16 martie anul trecut, intrarea în faliment a companiei, revista umoristică "Academia Caţavencu" urmând să fie scosă la licitaţie. Tribunalul Bucureşti urmează să decidă abia pe 13 septembrie anul acesta dacă va da curs solicitării.

Reprezentanţii instanţei au precizat pentru Evenimentul zilei că, în astfel de cazuri, în care falimentul este cerut chiar de companie nu mai este cazul să intervină şi un recurs, fiind necesară doar o decizie pe fond. Ca urmare, verdictul ar putea veni chiar la primul termen al procesului, adică pe 13 septembrie 2011.
"Academia Caţavencu" a intrat oficial în faliment. Tribunalul va decide pe 13 septembrie dacă admite cererea societăţii

Juriul celei de-a opta ediţii a festivalului Effie România va fi prezidat de Max Palla, preşedintele IAA Austria, scrie Wall-Street.ro.

Max Palla şi-a început activitatea în comunicare ca Managing Director la Ogilvy & Mather Direct Viena urmând ca la începutul anilor a€˜90 să fondeze agenţia Palla, Koblinger&Partner (PKP Proximity).

În 1999 s-a alăturat grupului BBDO, ca Managing Director & Partner BBDO Holding Austria. Palla a părăsit BBDO în 2004 şi a înfiinţat Max Palla Consulting KG, iar în 2006 a devenit partener la httpool online Marketing Viena. Din 2007 până în 2011 a fost Preşedinte IAA Austria.
Preşedintele IAA Austria prezidează juriul Effie

Din 16 mai, de la ora 20.30, Prima TV lansează o nouă emisiune, "Mi-s băiatul de la ţară". Gazda emisiunii va fi Andreea Raicu, scrie Evenimentul Zilei.

Elena Gheorghe, Xonia, Celia, Anca Ţurcaşiu, Crina Matei, Aurelian Temişan şi Cornel Păsat au pornit prin ţară în căutarea celor mai puternici, harnici şi dezgheţaţi băieţi de la ţară.

Vedetele îi vor supune la diferite probe, întrebări şi teste pe toţi flăcăii dornici de afirmare şi îi vor chema la preselecţie. Nu vor lipsi probele agricole, care vor arăta cât sunt de harnici, probele de rezistenţă fizică, dar şi aptitudinile artistice, dans popular şi modern sau defilări şi şedinţe foto.
"Mi-s băiatul de la ţară", la Prima TV

Cu un buget de aproximativ 100.000 de euro pe an, Strategad se ocupă în prezent de conturile de comunicare online ale brandurilor Supreme Group: Primola, Anidor şi Ulpio, scrie Financiarul.

Agenţia interactivă specializată în Online Reputation Management va proiecta pentru brandurile Supreme Group strategii online axate pe creşterea notorietăţii în mediul online, pe Brand Reputation şi pe Customer Engagement.
Strategad comunică pentru brandurile Primola, Anidor şi Ulpio

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mugur Mugur
    Sarbu este cea mai buna afacere pe care a facut-o CME. Sa ii ajute Dumnezeu sa mai accepte Sarbu sa le mai conduca operatiunile ...

Trimite un comentariu

sus