Skip to main content

9 mai: Pro TV a cumpărat formatul "MasterChef"

 

Publicitate

Foto Mediafax

Pro TV aduce în România "MasterChef", cel mai important show de televiziune din lume dedicat gătitului, un format internaţional de succes care va face deliciul telespectatorilor şi va schimba vieţile participanţilor, potrivit televiziunii, scrie Mediafax.

"MasterChef", un format pe care Pro TV l-a cumpărat de la Shine International, este cea mai fascinantă competiţie culinară din întreaga lume, care a revoluţionat segmentul "cooking show"-urilor, având audienţe record, cu milioane de persoane dornice să ajungă în concurs.
Pro TV a cumpărat formatul "MasterChef"

"Intact Media Group se deli­mitează de speculaţiile şi de comentariile tendenţioase apar­ţinând domnului Stelian Negrea, apărute în publicaţia Evenimentul Zilei în ultima vreme, privind chestiuni de natură privată ale companiei. Avocaţii Intact Media Group ana­lizează acţionarea în instanţă atât a cotidianului respectiv, cât şi a lui Stelian Negrea, pentru afir­maţiile defăimătoare de natură să prejudicieze imaginea şi activitatea jurnaliştilor care lucrează în Grupul Intact, precum şi a companiilor şi a persoanelor din conducerea Intact", se arată într-un comunicat al grupului, citat de Jurnalul Naţional.
Poziţia Intact Media Group în cazul Negrea

Irina Margareta Nistor a declarat pentru Mediafax, privind proiectul legislativ al lui Victor Socaciu care prevede obligativitatea dublării filmelor străine în limba română, că nu este decât o invitaţie la analfabetism şi în niciun caz o modalitate de a proteja limba română.

Irina Margareta Nistor, care a făcut dublaj de film în anii '80 şi la începutul anilor '90, a declarat că pe atunci nu exista altă posibilitate, altfel, în niciun caz nu ar fi făcut dublaj. "În sine, este o crimă orice dublaj", a spus criticul de film.
Irina Margareta Nistor: Dublarea filmelor nu este decât o invitaţie la analfabetism

Warner Music Group (WMG) a fost achiziţionat de Access Industries, grup controlat de miliardarul rus Len Blavatnik, în cadrul unei tranzacţii în valoare de 3,3 miliarde de dolari, scrie Mediafax, care citează BBC News Online.

Valoarea finală a tranzacţiei, 3,3 miliarde de dolari, este cu 1,5 miliarde de dolari mai mare decât preţul pe care specialiştii de pe piaţă îl estimau pentru vânzarea WMG.
Warner Music Group, cumpărat pentru 3,3 miliarde de dolari

Investiţiile în toate mediile de comunicare ar trebui să crească anul acesta, când mai multe categorii de advertiseri, care n-au fost activi până acum, ar putea începe să comunice, a declarat, într-un interviu acordat Wall-Street.ro, Mihai Trandafir, managing director al agenţiei de media Universal McCann.

Wall-Street: Cum vor evolua mediile anul acesta? Va mai creşte TV-ul?
Mihai Trandafir: "Din ce vedem noi, ar trebui să crească absolut toate mediile pentru că sunt multe categorii de advertiseri sau de potenţiali advertiseri care nu şi-au făcut încă prezenţa, încă n-au văzut cu adevărat importanţa publicităţii în vânzările lor. S-ar putea să descoperim din ce în ce mai multe magazine, site-uri de vânzări care-şi fac publicitate. Până la urmă este un segment destul de nou. Am văzut o zonă de pariuri care a debordat în ultima vreme, poate şi datorită unor reglementări puţin ambigue".
Trandafir, Universal McCann: Ar trebui să vedem creştere anul acesta pe toate mediile

Emisiunile care adună milioane de telespectatori în faţa micului ecran sunt realizate de oameni care muncesc luni de zile pentru câteva ore de spectacol. Vlad Panaitescu concepe şi realizează decorurile în care Bănică jr şi Iulia Vântur prezintă „Dansez pentru tine“ sau în care Smiley şi Bartoş introduc noi talente în scenă, scrie Adevărul.

Vlad Panaitescu este responsabil şi pentru tonele de apă care invadează platoul de la „Dansez pentru tine", dar şi pentru debarasarea lor într-un timp foarte scurt. „Ţevile de apă prin care vine ploaia sunt mai jos decât grila de lumini, deci nu afectează în niciun fel partea electrică de sus. În podea sunt multe scurgeri, iar scurgerile sunt despărţite de scenă prin protecţii speciale. Scena cu ploaia s-a putut ţine în condiţii perfecte", explică Vlad.

„Decorul de acolo este construit în tancul de apă, ceea ce ne-a ajutat mult. Am coborât scena doi metri în tanc şi am folosit rampa existentă ca suport pentru gradene", spune el.
Oamenii din spatele supershow-urilor

O petiţie cu titlul "Stop Legii dublării filmelor Victor Socaciu", adresată Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor şi deputatului Victor Socaciu, iniţiatorul unui proiect legislativ ce prevede obligativitatea dublării filmelor străine în limba română, a fost postată online vineri după-amiază, scrie Mediafax.

Mai mulţi actori, ca Victor Rebengiuc, Ion Caramitru, Mircea Albulescu şi senatorul Mircea Diaconu, criticul de film Irina Margareta Nistor, reprezentanţii Pro TV, dar şi preşedintele-director general al Televiziunii Române, Alexandru Lăzescu, şi vicepreşedintele CNA, Ioan Onisei, au criticat această propunere legislativă.
O petiţie "Stop Legii dublării filmelor Victor Socaciu" a fost postată online

Managerii de televiziuni din China au primit ordin să facă "curăţenie" în programele staţiilor pentru a pregăti cea de-a 90-a aniversare, din iulie, a fondării Partidului Comunist, scrie DailyBusiness.ro, care citează The Tehegraph. Serialele foarte populare cu crime, de dragoste sau de spionaj vor fi eliminate pentru trei luni de autorităţi, pentru a fi înlocuite de conţinut patriotic.

Decizia este cea mai recentă dintr-un plan al Partidului Comunist de a-şi impune aşa-numită propagandă "roşie" şi de a reactiva unitatea socială şi restaurarea valorilor revoluţionare în societatea chineză modernă.
Ştirea a provocat un văl de reacţii şi proteste pe forumurile şi grupurile de discuţii online chineze, iar subiectul are peste 20.000 de comentarii pe unul dintre cele mai populare portaluri chineze.
China interzice filmele de la Tv pentru a face loc propagramelor patriotice

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    PROTV iar e cu doi pasi inaintea concurentei. Iar se va lasa cu cifre impresionante la audienta.

Trimite un comentariu

sus