Skip to main content

Claudiu Şerban, EVZ: Nu mă aşteptam să plece atât de mulţi oameni

 

"Nu m-am aşteptat la acest număr de oameni (care vor să părăsească EvZ - n.r.), dar le doresc succes", a declarat Claudiu Şerban, managerul EvZ şi Capital, pentru HotNews.ro.

Publicitate

În cursul zilei de ieri, acesta estima că "în momentul acesta, circa 10-12 oameni, din redacţia de 50 de jurnalişti, au hotărît să plece".

El a spus că "ziarul se va lupta în continuare pentru poziţia lui pe piaţă" şi că "ziarul va continua politica editorială de acum".

Intenţia conducerii Evenimentul Zilei este "să creştem conţinutul ziarului" şi să angajeze oameni pentru a reconfigura echipa redacţională, a mai spus ieri Claudiu Şerban.

Declaraţia lui a fost făcută pe fondul deciziei mai multor angajaţi de a părăsi redacţia EvZ. Despre plecările de la EVZ paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • provincialul provincialul
    Io nu stiu cat de bun/rau manager e baiatul asta din poza, daca despre el e vorba, dar stiu ca am citit un articol al lui tot cu poza, cred ca in Capital, unde ridica in slavi noul cod al muncii si pe cei care l-au schimbat.
    Un pupincurist portocaliu.
  • serban serban
    Lasati-l pe Serban. Va plati!
  • PressClub PressClub
    Denumirea de manager e improprie pentru Cl Serban, el e doar un papagal care a calcat pe cadavre, un pupincurist notoriu de dosuri elvetiene si un profitor de pe urma muncii altora. Are, trebuie sa recunoasteti dragi colegi, o mare calitate: stie sa se puna bine cu cei puternici. Pana acum i-a iesit, dar chiar si impostura lui trebuia sa aiba un final. Viata nu poate fi chiar atat de nedreapta incat sa-l lase sa se lafaie in lux, sa fie atat de infatuat si de-a dreptul nesimtit la infinit. Dincolo de greselile firesti, Claudiu Serban si-a pierdut fata de noi, colegii lui care l-am tinut in spate, respectul. Cand va redeveni un nimeni il va durea asta. Pentru ca pe un asemenea ins nici nu merita sa-l mai saluti pe strada.
  • Macovei Macovei
    Serban nu conteaza.
  • vlad vlad
    Nu te asteptai sa plece atat de multi oameni, Serbane?? Nu iti este rusine obrazului?? Otravesti tot ce atingi. Daca oamenii n-ar fi secatuiti de energie, te-ar scoate cu pietre din sediu. Esti un nimic, o nulitate. Si o spun cu tristete, indeosebi fiindca soarta Evz si a Capital a avut nenorocul sa se intersecteze cu a ta.
  • Cecilia Cecilia
    Claudiu Serban este, fara indoiala, cel mai slab manager pe care l-ai putea intalni intr-o viata. Si nu ma refer doar la industria media, ci la calitatea de manager, in esenta.
    Si-a batut joc de Evenimentul zilei si Capital. In manualele de management, la capitolul "Cum NU trebuie sa fie un sef", ar trebui descris cazul Claudiu Serban.
  • Jurnalistii di Bucuresti Jurnalistii di Bucuresti
    Caline, dar ce mari subiecte a dat Raluca Dan in ultimul an, hai ultimii patru ani, de o lauzi atat?

    Hai, da un link cu o mare dezvaluire facuta de ea! Era atat de curajoasa ca semna numai cu pseudonim, halal de ea

    locul ei este langa adina stan pe care a sapat-o cu spor
  • adela adela
    ha ha ha, rad in hohote....claudiu serban a ingropat gazeta sporturilor in formatul vechi, acum va ingropa si evz
  • liviu liviu
    un manager carnatar. nu are nevoie decat de niste yesmani, usor analfabeti, fara coloana vertebrala, luati de pe bancile scolii, ieftini ca braga si eventual... blonde. prietenii stiu de ce
  • calin popoviciu calin popoviciu
    eu nu stiu ce manager trebuie sa fii ca sa iti lasi sa plece oamenii cei mai buni. ii pregatesti, ii instruiesti si ajung la concurenta gata scoliti. ma refer aici la raluca dan care are surse in politia capitale si la parchete cat au toti jurnalistii din bucuresti la un loc.
    dar este treaba voastra.

Trimite un comentariu

sus