Skip to main content

Codul lui Oreste revine pe Antena2

 

După o pauză de circa trei luni de zile, Oreste revine, din 14 mai, pe micile ecrane. Acesta va realiza Codul lui Oreste pe Antena2, postul unde a fost difuzată pentru prima dată această emisiune, în urmă cu patru ani, înainte de a semuta la B1.

Publicitate

Codul lui Oreste se întoarce la matcă”, spune Oreste Teodorescu despre revenirea pe Antena2.

Emisiunea care se află la al 8-lea sezon va fi difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 21.30 şi va avea o durată de o oră şi jumătate.

În prima ediţie, de pe 14 mai, Oreste îl va avea ca invitat pe Horia Ţurcanu, iar subiectul emisiunii va fi “Sfârşitul timpului: Încotro ne îndreptăm?”.

Despre emisiunea pe care o va realize pentruAntena2, Oreste spune:

“Va fi un pic mai mai dinamică, emisiunea va avea o rubrică fixă de 3-5 minute care se va numi Cronica Supranaturalului şi va fi prezentată de Dragoş Dumitriu”.

Oreste Teodorescu s-a despărţit de postul B1 TV unde a realizat Codul lui Oreste timp de circa doi ani de zile.

Motivul plecării spus chiar de el pe Facebook a fost “Incompatibilitate cu viziunea şi procedurile noului management” (Reprezentat de Sorin Oancea - n.r.).

La doar o săptămână după plecarea lui din trustul deţinut de Sorin Oancea şi Bobby Păunescu, paginademedia.ro scria AICIOreste se află în negocieri cu grupul Intact.

Cisteşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionela ionela
    Stimabile domn Vio Dobre, dupa atitudine, degeaba ai urmarit emisiunea lui Oreste,ca nu ai invatat nimic .Ma bucur de revenire ,la cat mai multe emisiuni asa cum ne-am obisnuit !!!
  • Rogoz Doinita Rogoz Doinita
    Ma bucur foarte mult ca s-a reluat emisiunea Codul lui Oreste. Am urmarit cu multa placere aceasta emisiune.Mult succes Oreste
  • corina corina
    Oreste are o misiune! Stiu ca e greu de inteles si pentru el, dar cand trebuie sa supravietuiesti nu ceri cv-ul,cazierul sau DOSARUL donatorului , nu ?
  • Vio Dobre Vio Dobre
    Stiu ca Oreste este bun prieten cu mireca badea pupincuristul de serviciu al turnatorului, dar nu au aceeasi calitate ca oameni. Nu-l poti compara pe Oreste cu mascariciul de badea.
  • August August
    Oricum, Oreste e bun prieten macar cu Mircea Badea (dintre cei enumerati), incat nu cred ca genul asta de parere de telespectator l-ar face sa renunte.
  • Vio Dobre Vio Dobre
    Ma bucur mult ca revine Oreste cu emisiunea lui, dar ma intristeaza faptul ca a devenit sclav pe plantatia intact a lui felix, a scuze voiculescu-turnator. Din acest motiv, ca nu suport nici un post tv din mocirla trustului intact (realizat din ce bani, tare as vrea sa stiu???) nu cred ca ii voi mai urmari emisiunea.Sa fii coleg cu unul ca mircea badea, gadea (in traducere gade inseamna calau), ciutacu, vranceanu-firea si altii….nu este pentru Oreste. Banuiesc ca ati sesizat respectul pe care il port slugilor lui felix, of iar am gresit, voiculescu si le-am scris initialele asa cum e corect pentru ei cu litera mica si nu cu majuscule. Este o forma a mea de protest. ABIA ASTEPT SA VAD DACA IMI APARE COMENTARIUL, MA AUZI OBAE?? DACA NU APARE AM DAT UN COPY-PASTE CA SA DEMONSTREZ CENZURA DE LA intact si de pe site-ul tau.
  • samoschi samoschi
    in sfarsit!apare oreste,ne bucuram tare mult,!doamne-ajuta sa ne vedem cu bine!pace lumina si iubire(neconditionata)!
  • Astrid Astrid
    S-a mutat deja! La OTV. Si se cheama tot asa
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Multumesc, am corectat!
  • Dana Rusu Dana Rusu
    Ura! Imi place OMU' asta!Succes.
  • corectorul corectorul
    Am facut si eu una odata. Ideea e ca Petrisor multumeste in zona cometariilor si spune ca a facut rectificarea. Fatuca asta de presa insa modificain text pur si simpu,de ramai tu de prost la comentarii si incep toti sa-ti dea voturi negative... not fair. asa ca nu te obosi cand scrie tipa asta care face si enorm de multe greseli de gramatica.
  • nicu nicu
    Dar cu emisiunea "Destinatii la cheie" ce se intampla? Era o emisiune foarte buna. Mai revine in grila B1 sau se muta la alt post tv?
  • Nagy Nagy
    in sfarsit o veste care ma umple de fericire , imi era de emisiunile minunate ale lui Oreste !
  • Andrei Andrei
    GREȘEALĂ - 14 MARTIE
    CORECT - 14 MAI

    ...e doar o notificare prietenească :)

Trimite un comentariu

sus