Skip to main content

Cumpără Liga Profesionistă de Fotbal GSP TV? Sabina Petre, Antena Grup: "Nu confirm, dar nici nu infirm"

 

O declaraţie a lui Mitică Dragomir despre cumpărarea unui post TV lasă câteva indicii despre numele canalului. "Azi (n.r. miercuri) vine o doamnă care conduce o televiziune ca să discutăm preluarea acesteia de către Ligă! Probabil că ne vom şi înţelege", a spus Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, pentru ProSport.

Publicitate

Este vorba despre GSPTV, reprezentată de Sabina Petre? Contactată de HotNews, Sabina Petre a declarat că "Luăm în calcul orice variantă".

Sabina Petre, pentru HotNews:

"Luăm în calcul orice variantă, ne dorim tot ce e mai bun pentru GSPTV. Nu confirm informaţia, dar nici nu o infirm".

"În momentul acesta, nu pot să vă dau mai multe detalii. Oricum, în următoarele zile se va stabili ce şi cum. Aceste discuţii vor fi şi în funcţie de programul Ligii Profesioniste de Fotbal. GSP TV este copilul nostru la care ţinem foarte mult, iar tocmai pentru că ţinem mult la el luăm în calcul orice variantă."

După ce a rămas cu şase pachete nevândute, Liga Profesionistă de Fotbal a luat decizia de a-şi face propria televiziune pentru a transmite disputele din Liga 1. Pentru a simplifica lucrurile, mai notează HotNews, forul condus de Dumitru Dragomir vrea să cumpere un post TV care emite deja, lucru confirmat chiar de către şeful LPF, care nu a făcut public însă numele postului vizat.

Foto: GSP

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sebi Sebi
    Miki, nu eu ti-am dat vot negativ, desi inca mai am sansa, dar nu mi s-ar parea corect fata de tine, fiindca nu am motiv.
  • miki miki
    Sebi... intamplator EU chiar are dreptate (chiar daca se exprima mai dur), entitatile sunt separate juridic, dar mai mult... mai au putin si isi pun piedica una alteia.Nu este o asa mare prietenie.

    doi...de ce sa dai vot negativ unei fetisoare vesele? (vezi comment 1). Ce oameni nesuferiti.
  • Sebi Sebi
    Juridic, putem sta la mâna documentelor şi hârtiilor. Dar e evident că există o legătură strânsă şi fraternă între cele două entităţi media, aşa cum spui tu. Mesajul este acelaşi peste tot, doar ambalajul e diferit. E o părere iraţională şi mă bucur că nu eşti de acord cu ea. O seară bună.
  • Eu Eu
    @ Sebi: esti ignorant. gspTV nu are nicio legatura de administrare cu Gazeta Sporturilor.

    Cele doua entitati media sunt operate de doua societati comerciale separate si conduse editorial de echipe diferite.

    Tolontan se ocupa de Gazeta, ziarul, altcineva se ocupa de televiziunea de sport a celor de la Intact.

    E trist sa vezi ca ai dureri in legatura cu lucruri care nu exista. De altfel, acest tip de reactie este foarte des intalnita. Oameni ca tine se plang des de chestiuni inexistente.

    Iti doresc o zi buna si mai multa ratiune inainte de-a posta.
  • mihai mihai
    hai Craiova :)))))
  • silviu silviu
    ddtv postul numarul 2 a lui dan diaconescu condus de diana voiculescu
  • Sebi Sebi
    Dacă, Doamne Fereşte, se va materializa acest lucru, se vor confirma spusele mele privind ideea de kitsch, de prost gust şi manelizare a întregului segment de fotbal şi sport din România, pe care o încearcă/realizează cu desăvârşire trustul condus de Tolontan. Mulţumim GSP, sunteţi patetici şi ridicoli ca întotdeauna.
  • miki miki
    :)

Trimite un comentariu

sus