Skip to main content

Disney Channel programe pentru preşcolari de la 1 iunie

 

Disney Channel va lansa de ziua copilului blocul de programe Disney Junior dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 7 ani.

Publicitate

Desenele animate dedicate preşcolarilor vor fi difuzate pe Disney Channel, de luni până vineri, în intervalul 14.00-15.45. În weekend, acelaşi program va putea fi urmărit în intervalul 14.00 – 15.00.

Pentru acest segment de vârstă Disney Junior se bate cu Cartoonito, un alt bloc de programe pe care Turner urmează să-l lanseze în septembrie pe Boomerang, după cum paginademedia.ro a scris aici.

La evenimentul care a anunţat lansarea Disney Junior în România au fost prezente Kate Morton (director de programe Disney Channel, Europa Centrală şi de Est, Africa de Sud şi Orientul Mijlociu) şi Luminiţa Anghel.

Blocul de programe Disney Junior conţine desene animate precum: Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse, Imagination Movers, Manny Iscusitul, Agentul Special Oso şi Moto – animăluţele din junglă.

Luminiţa Anghel, una dintre vocile personajelor Disney, în România:

"Noi, mămicile, ne simţim în siguranţă când copiii noştri se uită la un program Disney. Aceste desene animate îi învaţă pe copii să vorbească corect, să se joace în echipă şi să facă lucruri de care să fie mândri”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oana Oana
    Felicitari pentru acest program destinat copiilor mici, dar ora difuzarii este total nepotrivita. Copii intre 2 si 7 ani la aceea ora dorm (cel putin ai mei asa obisnuiesc). Deci caror copii li se adreseaza acest program, copiilor care nu au nici un program ? Ar trebui sa reganditi ora difuzarii daca doriti sa va adresati(precum spuneti)prin acest program juniorilor !!!!!!
  • Razvan Razvan
    Intr-adevar, foarte prost aleasa ora de difuzare. Este exact in intervalul orar al zilei de somn pentru copiii intre 2 şi 7 ani.
  • Un anonim Un anonim
    La ora aia copiii dorm... Halal marketing!

Trimite un comentariu

sus