Skip to main content

EXCLUSIV. Gazeta Sporturilor pregăteşte postul Radio GSP

 

Foto: GSP.roGazeta Sporturilor are în pregătire un post radio. Postul se va numi Radio GSP şi va emite online, dar şi în eter, pe frecvenţa unui post de radio existent pe piaţă.

Publicitate

Informaţia a fost confirmată pentru paginademedia.ro de către Gusti Roman, manager de proiect.

Mai multe detalii, dar şi care este postul pe frecvenţa căruia va emite şi cine conduce proiectul, în continuare:

Este profitabil un post online?

Nu ne-am propus să câştigăm în primul an. Vrem să oferim informaţiile GSP pe cât mai multe canale”, a declarat pentru paginademedia.ro Gusti Roman.

Coordonatoru noului proiect, pe zona editorială, va fi Gabi Safta.

  • Postul va emite online, între orele 9.00 şi 24.00, pe radio.gsp.ro.
  • Programele Radio GSP vor fi preluate, în weekend, de postul 100% FM, deţinut de Robert Turcescu, spune Gusti Roman.
  • Studioul Radio GSP va fi funcţional săptămâna viitoare.
  • GSP a lansat, zilelel trecute, platforma mysport.ro (inclusă în gsp.ro), prin care utilizatorul îşi poate personaliza ştirile de pe gsp.ro.

Sursa foto: GSP.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Irina stoleru Irina stoleru
    Se pare ca nu prea e audienta la acest radio... si de ce ati renuntat sa transmiteti meciuri din liga1
  • Giani Giani
    Buna ziua,

    cum fac si eu sa ajung sa lucrez ca editor-stiri la Radio GSP?Am ceva ani experienta si pe radio!Tel. 0748.105.301, ori email: [email protected]
  • Radio GSP Radio GSP
    ‎31 mai 2011, ora 18:45. Radio GSP a inceput sa emita! Ne auzim intern, de vineri de la ora 16:00 ne puteti asculta si voi! Lovitura de incepere la Radio GSP va fi data de fostul mare international Ilie Dumitrescu. Vineri, la ora 16.00, Ilie Dumitrescu va fi in studioul Radio GSP, primul invitat al radioului tau. Radio GSP va fi radioul ascultatorilor pasionati de sport
  • danbabauu danbabauu
    dacă osă i auzim pe clanu fecalii mai bine desfiinţare gravnică
  • din canada din canada
    haideti odata cu sportul inapoi la radio...aici in canada a avut foarte mult succes canalul "sport total fm".....toata comunitatea de soferi de aici ascultau zilnic la emisune...de atunci ne plictisim la volan, deoarece nu mai este nici o emisune de sport la radio...
  • Sebi Sebi
    Mai bine sa am o gandire limitata, decat sa fiu binevoitor la inceput si apoi sa dau un sut in fund fara sa imi pese. Pacat de tinerii viitori "jurnalisti" de pseudo-sport, care vad in GSP sau ProSport, niste idealuri de viata. Probabil ei nu sunt la fel de limitati ca mine. Poate mai rau.
  • popa popa
    Imi placi prietene, cum ii pui tu pe toti la punct cu un aer de superioritate. Intrebarea mea este cine esti si cine te tine in functie in afara de cifrele mincinoase cu care ne tot dati peste ochi? Explica si mie cum e posibil ca toti sa injure gsp, calitatea slaba a materialelor si programele de doi lei, dar voi sa tot continuati in acceasi linie cu becali, porcea si alte personaje sinistre? nu cumva banii vin de la ei? si te rog explica-mi si mie care este legatura intre un ziar de sport si cartile de psihologie si bune maniere? tot ideea ta e si asta?
  • gustiroman gustiroman
    Zeus, n-ar trebui sa pierd timpul si sa-ti raspund din cauza tonului pe care-l folosesti. Am explicat clar cum s-a ajuns la acele vizite pe gsp si nu e nici un lucru murdar si nici o inventie a gsp. inclusiv sport.ro practica astfel de tactici (vezi 90.000 de unici intr-o zi "adusi" din Anglia) ...

    Sebi, citesc mesajele postate de tine si ma minunez. ai o gindire atit de limitata ... pune mina pe carte, caci iti va fi greu in viata daca mergi pe linia asta ... nu glumesc!
  • Octavian Octavian
    Eu ii ascultam in weekend pe cei de la radio dolcesport...sper sa continue. Dadeau informatii din multe locuri...in mod normal poate e mai bine ca safta e prea stelist pentru un radio de sport
  • Sebi Sebi
    Zeus, probabil l-au pus pe Bin Laden administrator la site si s-au inteles cu americanii sa nu-l impuste, pana nu isi iau banetul din publicitate. Mai multe bannere si linkuri flash decat pe gsp.ro, nu am mai vazut nicaieri.
  • Zeus Zeus
    Si atunci, draga Gusti, poate ne explici si noua cum dracu' se trezesc columbienii si pakistanezii sa se joace pe gsp.ro? Era o intrebare retorica, nu astept un raspuns de la un asa-zis manager de new media care nu stie sa faca diferenta intre unici si afisari ;))
  • Gusti Roman Gusti Roman
    Kitch, gsp nu a trisat si nici nu va trisa niciodata, tine minte! Nu mai e mult pina vom vedea in sati ci este de acord cu transparenta totala propusa de gsp si cine nu. Nu avem nimic de ascuns... A, ca incearca unii sa ne murdareasca, asta este alta poveste.
  • Sebi Sebi
    Avand in vedere ca trustul Intact se pricepe sa controleze prostimea, nu renunta la motoarele care o ajuta sa faca profit pe seama fraierilor ce se uita la Gigi si Targu-Mures - Bistrita.
  • miki miki
    vai...nu se mai inchide gsptv? cati oameni slabi de inger si-au dorit asta, cata dezamagire pe capul lor. am auzit textul asta 3 ani la rand.
  • Sebi Sebi
    Fratilor, lui Tolotan incepe sa-i scada cascavalul si face orice ii spune Gusti, numai numai sa nu piarda ignorantii care se uita la Gigi, Steaua si MM.

Trimite un comentariu

sus