Skip to main content

Ioana Lupea va realiza o nouă emisiune la TVR Info: 7 din 7

 

Fosta jurnalistă de la Evenimentul ziliei, Ioana Lupea, va realiza o nouă emisiune la TVR Info, din 29 iunie.

Publicitate

Emisiunea se numeşte 7 din 7 şi va fi difuzată în fiecare duminică după-amiază, de la ora 17.30.

Programul, cu durata de o oră şi jumătate, se va constitui într-un top şapte al celor mai importante evenimente ale săptămânii care se încheie. Pornind de la un editorial care trece în revistă evenimentele săptămânii, 7 din 7 va beneficia de prezenţa unui invitat împreună cu care moderatoarea şi realizatoarea Ioana lupea va discuta subiectele ediţiei.

Ioana Lupea:

„Pe lângă prezentarea evenimentelor, emisiunea va cuprinde reacţiile actorilor implicaţi, relatările media în legătură cu evenimentul şi un scurt comentariu despre impactul acestuia asupra domeniului abordat: politică, economie, justiţie, media, politica externă a României etc. Materiale filmate vor ilustra evenimentele selectate şi se vor constitui în puncte de plecare pentru discuţia din studio”.

La prima ediţie 7 din 7 de duminică, 29 mai, printre subiectele care vor fi dezbătute se numără: Nouriel Roubini despre zona euro şi criza financiară, programul USL, schimbarea Guvernului, absenţa preşedintelui României la Varşovia, corupţia din vămi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    le urez succes si Ioanei si lui Mircea Marian, dar nu acum ci dupa ce seful lor de la cotroceni nu va mai fi acolo......
  • Alexander Alexander
    E bine totusi ca-i saptamanala emisiunea...
  • meletia meletia
    Urmaresc emisiunea...Buna!
  • Horea Horea
    Si daca e doar COLABORATOARE, nu trebuie platita? Nu se introduce mana in "sacul" cu bani ai TVR-ului, la sfarsit de luna?
    Exista foarte multe angajate,ale TVR-ului, care ar putea fi folosite in diverse emisiuni (persoane care cam "ard gazul" degeaba in postura de angajat!).
  • anto anto
    ioana lupea a avut o emisiune a EVZ pe b1tv, dar nu a fost angajata la b1tv. din cate stiu, la tvr info e colaboratoare si nu angajata a televiziunii.
  • Horea Horea
    Succes, zici?
    Pai aceasta Ioana era la b1TV. Cum pot unele persoane sa se angajeze cu atata usurinta la o televiziune sau la alta?
    Si nu trebuie uitat ca TVR-ul a terminat anul cu mari DATORII. Si atunci cum isi permite sa tot angajeze alte persoane din exterior?
  • Jurnalist Jurnalist
    Succes Ioanei!

Trimite un comentariu

sus