Skip to main content

LA CALD DE LA LICITAŢIE: Marca Academia Caţavencu s-a vândut cu peste 1,5 milioane de euro! Doru Buşcu, noul proprietar

 

ACTUALIZARE 3: "Nu puteam lăsa marca pe mâna unui personaj ca Adamescu", a declarat Doru Buşcu la finalul licitaţiei. Mai multe declaraţii aici.

Publicitate

ACTUALIZARE 2: "Nu mă aşteptam la o sumă atât de mare", a spus Doru Buşcu. El a declarat că, pentru a plăti marca (în termen de cinci zile) face şi un împrumut bancar şi caută un partener.

ACTUALIZARE 1: La licitaţie s-au mai vându trei maşini, două Matiz (aproximativ 3.500 de euro fiecare) şi un Logan (6.900 de euro). Celelalte maşini, apartamentul şi birotica, vor fi scoase la vânzare la următoarele licitaţii.

Marca Academia Caţavencu s-a vândut cu un preţ mult peste cel de plecare, care a fost 149.000 de euro, plus TVA, transmite reporterul paginademedia.ro Carmen Andronache, aflat în prezent la licitaţie.

Academia Caţavencu a fost adjudecată în urmă cu doar câteva minute de Doru Buşcu, directorul editorial al săptămânalului de satiră, pentru suma de 1,617 milioane de euro, cu tot cu TVA.

Licitaţia s-a oprit după nu mai puţin de 154 de paşi a 7.500 de euro. Asta peste suma de pornire.

Singurii care s-au arătat interesaţi de marca revistei de satiră au fost Doru Buşcu (directorul editorial al Academia Caţavencu) şi Sabina Fati (jurnalistă la România liberă). Jurnalista a fost reprezentată la licitaţie de Radu Şoldănescu.

O LUPTĂ DE O ORĂ: Marca a fost disputată aproape o oră. Doru Buşcu a licitat calm, ca un jucător de poker, în timp de Radu Şoldănescu se mai oprea, din când în când, pentru a reface calculele. A  fost nevoie de 154 de paşi a câte 7.500 de euro pentru a se desemna noul proprietar al mărcii Academeia Caţavencu.

Licitaţia este încă în derulare. Se vor mai vinde:

  • Apartament trei camere, situat în comuna Ştefăneştii de Jos, Linia de centură nr. 50, Complex Cosmopolis. Preţ de pornire 103.390 euro, fără TVA
  • Mijloace de transport (autoturisme) la preţul total de 190.122 de euro, fără TVA.
  • Obiecte de inventar constând în aparatură, birotică, mobilier, la preţul de 96.905 euro, fără TVA.

Ştire în curs de actualizare.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ElCucui ElCucui
    @Dorelian Bu, vezi că ți-a dat @sindbad un sfat, mai sus.
  • sindbad sindbad
    Dorelian Bu Intrebarea de unde are Dorulet bani e inutila. Nu mai are. Fati macar se stie de unde-i are. Daca a ajuns si Romania libera sa ii vrea gitul lui Dorulet, nu-i a buna deloc. Adamescu nu s-a batut cu Dorulet. Ca nu-i nebun sa se bata cu soricei. S-a batut cu Felix. Si a urcat pretul pina in absurd. Si uite cum nu mai are Dorulet bani de la Felix. Citeva sute de mii, putine, ii dadea. Dar 1,6 milioane??? De aia nu mai vrea Dorulet la alt mogul. Inainte de licitatie ii placea. Dupa, ii miroase. Pentru ca la suma asta i-a dat si Felix pas. Fiti normali la bila! Cine e Academia Catavencu? O fi fost, dar nu mai e. Economic, daca se plateste pretul de la licitatie, nu mai poate suprevietui nici infometindu-si redactia. Cauta-ti de lucru, nu te mai amagi pe bloguri.
  • Ieronim Ieronim
    La Fati e clar. Ăia de la România Liberă nici nu se jenează să recunoască. A trebuit s-o bage pe Fati fiindcă Bușcu a făcut un caiet de sarcini în care se spune că trebuie ca cel care cumpără să aibă experiență de jurnalist. Adamescu nu-i jurnalist, e om de afaceri. Lichidatorul judiciar, dar și judecătorul sindic n-au sesizat că licitația s-a desfășurat suspect de repede., vineri s-a depus anunțul, marți se închidea înscrierea de oferte, ceea ce naște întrebări cu iz penal.
  • Dragos Dragos
    O singura concluzie : Vantu este in continuare patronul Realitatii si al Academiei Catavencu prin diversi interpusi. Cine-a pus botu' la vrajeala cu vanzarea, cu Elan, Buscu , etc., ori e prost, ori e.... foarte prost !!!!
  • Dorelian Bu. Dorelian Bu.
    Apropo, abagiilor! Vă întrebați de unde are bani Bușcu... dar nu vă întrebați de unde are Fati. Foarte tare! Hai, joc de glezne să vă scuturați mătreața!
  • Dorelian Bu. Dorelian Bu.
    Mamă, ce disperare e pe ăștia de la Kamikaze! Băi, cred că turbați cînd vedeți ce se întîmplă! Poate vă ia România Liber ca insert! ElCucui, las-o că măcăne și păcăne... Șterge-ți spumele!
  • Catavenc Catavenc
    lasati dracu catavencu sa se odihneasca in pace

    http://www.blissmedia.ro/catavenc-fost-am-candva/
  • Ieronim Ieronim
    Petrișor, ai spus greșit în titlu că Bușcu e "noul proprietar". Încă nu are banii, a declarat-o clar, că trebuie să vadă de unde face rost. Atunci va fi proprietar. Ca el puteai cîștiga și tu, Petrișoare, ziceai că dai o sută de milioane de euro, dar,..."Știți, nu-i am..." :-)
    Bușcu ar da un milion jumate ca să fie marca lui. Licitația era cît dai, nu cît ai da ca să ai marca.
  • Ieronim Ieronim
    A nu se uita că la tipografia "unui personaj ca Adamescu" a tipărit revista Cațavencu, chiar și în faliment, cînd era ilegal s-o facă. Atunci i-a plăcut personajul Adamescu.
  • Koal Koal
    Las' ca isi scoate Buscu o parte din bani cand o sa vanda brandul din nou...
  • Maxim Lemetru Maxim Lemetru
    Olio, ce-i frige la lingurică. Cum dârdâiau toţi s-o ia Adamescu-PDL şi s-o-nchidă. Ce rugi au înălţat KKZ, PDL şi compania! Mamă, ce orgasme au ratat la potou! Ce furii, ce năbădăi că li s-a muiat la mal, se vede din comentarii. Singura dorinţă era să se-nchidă Caţavencu cu orice preţ. Singura! Mai răsfiraţi, băieţi!
    Explicaţii, pentru neştiutori:
    1. Dacă revista e moartă, nu trebuie s-o cumpere nimeni. Moare singură. Sau nu? Se pare că nu.
    2. Vântu e la pârnaie, nu mai are nici un ban. Ar vrea el să mai pună o dată mâna pe Caţavencu. N-o să mai pună.
    3. Fraierii să zică aici, dacă au sânge-n instalaţie, unde s-a mai pomenit, unde s-a mai licitat pentru o marcă în România, în aşa hal. Ce frică! Ce spaimă! Ce dârdori! Bre, nu v-aţi prins cât de hidoşi şi caraghioşi sunteţi? Sau sunteţi fomiştii lu peşte? Borduri de la Videanu, gondole de la Udrea, 10 m de autostradă de la Boagiu şi n-aţi învins! Mai încercaţi!
  • sindbad sindbad
    :))))))))))))))))))))))) Si-a batut Adamescu joc de el! Genial! L-a lasat in pielea goala. Acoperit doar cu batista. Mor de ris!!
  • Sacalul de desert Sacalul de desert
    Dorule, tata, batrane, iubitul meu etc, esti tare de tot!Daca tu si colegii tai aveti milioane de euroi prin conturi ce dracu' mai cautati prin presa?
  • Ieronim Ieronim
    Oare Bușcu va gira împrumutul la bancă cu casa luată pe nașpa de la RAAPPS? Adică tot statul păgubit cu 3.000.000 de euro de Cațavencu va plăti cumpărarea mărcii Cațavencu?:-)
    e tare Bușcu ăsta. Se vede că a învățat ceva cît a stat la batista lu Vîntu.
    Sînt tare curios care or fi proștii care-i vor da bani acestui mare talent, talent la falimentat ziare: Cotidianul, Academia Cațavencu, Money Express.
  • Daniel Daniel
    Cred ca si asta s-a urmarit. Sa-l falimenteze de tot pe Vantu!

Trimite un comentariu

sus