Skip to main content

Restructurări la EVZ: poziţiile de editori coordonatori şi redactor şef adjunct au fost desfiinţate. Ioana Lupea pleacă

 

Publicitate

ACTUALIZARE 2: Ziariştii de la EVZ pot opta, până luni, dacă vor să rămână la ziar sau pleacă, în condiţiile plăţii unor salarii compensatorii. Oferta este deschisă tuturor ziariştilor de la EVZ.

ACTUALIZARE 1: Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Silviu Sergiu, fost editor coordonator, se va ocupa doar de emisiunea Ediţie de prânz, producţie EVZ pe care o prezintă la B1 TV.

Evenimentul zilei a renunţat astăzi la editorii coordonatori. De asemenea, poziţia de redactor şef adjunct, ocupată de Ioana Lupea (foto), a fost desfiinţată. Ea urmează să plece de la ziar.

Cei din poziţiile de conducere au fost restructuraţi, dar vor rămâne pe alte posturi. Alţi angajaţi (aproximativ opt oameni) au fost însă concediaţi, printre care şi cel mai vechi angajat al ziarului, secretarul general de redacţie Cristi Popa.

Poziţia de redactor şef adjunct, ocupată de Ioana Lupea, a fost desfiinţată.

 • Poziţiile de editor coordonatori – Călin Hera, Şerban Stoica, Silviu Sergiu, Gabriel Gachi – au fost, de asemenea, restructurate
 • Editorii coordonatori şi redactorul şef adjunct vor rămâne seniori editori. Ei vor avea şi o normă lunară de texte. Ioana Lupea va pleca de la EVZ, dar, în prezent, discută o formulă de colaborare cu ziarul.
 • Coordonarea editorială a secţiilor de care se ocupau editorii coordonatori îi revine direct redactorului şef Vlad Macovei.
 • Echipa de corectură a fost concediată.
 • Un singur şofer a rămas angajat la Evenimentul zilei.
 • Secretarii generali de redacţie Cristi Popa (cel mai vechi angajat al EVZ) şi Daniel Ciarec au fost concediaţi.
 • Contractele cu angajaţii vor fi refăcute, de la 1 iunie.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mai conteaza? EVZ s-a dus de rapa! Nu mai e ce era! S-a terminat! Si-au batut joc de ceea ce era o data ZIAR! Regretabil este ca greii din tehnic au fost dati afara si aici ma refer la profesionistii: Daniel Ciarec, Cristi Popa, Diana Pasa... si altii... Oameni din categoria lor sunt rari! Sa dea D-zeu sa NU stea pe bara prea mult! Nu merita ce li s-a intamplat! Sper ca oamenii destepti sa-i angajeze repede pentru ca aceste persoane sunt intr-adevar super-profesionisti!
 • Probabil prin concedierea corecturii, ziarul va avea foarte multe greseli chiar infantile. Nu e normal sa se concedieze corectura si secretarii de redactie. Oameni vechi ai ziarului,cu multa experienta care stiu ce inseamna a face un ziar inca de pe vremea cand se lucra pe spalt. Normal,pe sefi nu-i intereseaza pt ca isi iau banii la greu,dar nu-si dau seama ca pierzand acesti oameni vor avea mai multa responsabilitate.Nu stiu cati dintre ei, stiu si gramatica!!!
 • E trist ce li s-a intamplat acestor oameni. Sper sa isi gaseasca repede ceva. Nu imi vine sa cred cat de mult a picat ziarul asta pe care odata il citeam <>
 • I-ai amintit aproape pe toti. Mai putin pe Daniel Ciarec, secretar de redactie, super om, un adevarat profesionist.. Ce sa zic, s-a ales praful de ce era o data Evz..
 • Bine ca au scapat de armata aia de editori coordonatori si seniori editori..astia au mancat o gramada de bani, ai de yile, pt un editorial scris pe saptamana. oamemnii care muncesc si munceau, din pacate, au plecat sau au ramas pe lefuri mizerabile. pacat de echipa de corectura, care era o echipa extraordinara, pacat ca l-au dat afara pe cristi popa, cel ami bun secretar de redactie..pacat de evenimentul zilei! dupa primul val de restructurari au luat oameni fara experienta, tocmmai pt a le da salarii mici..unde au ajuns? la articole obosite..norocul lor este raluca dan, care ,mai face sa semene ziarul asta cu ce a fost odata. de diana pasa ce sa mai zic..o persoana mai mult decat extradordinara..de claudia, la fel..pacat de toti oamenii astia..sper ca managerii destepti sa angajeze repede aceste persoane pt sunt intr-adevar profesionisti...pot sa spun AMIN ziarului EVZ.
 • Daaaa, emisiunea aia sfaraita a lui Sergiu face toti banii! He, he, he...Nu era el nici de EVZ, dar sa-mi fie cu iertare, ce face baiatul asta la B1 e de toata jena! S-a ales praful de ziarul asta, ca de toata presa de altfel... Cred ca o sa avem o mare surpriza luni :), tare mi-e teama ca ramane Macovei cu Serban sa faca ce a mai ramas din ziarul asta. Bineinteles, asta maximum doua luni, ca pe urma ii pun cruce.
 • Pentru Kali
  Mircea si Ioana nu sunt jurnalisti....sunt p....risti.
  Sigur se vor gasi posturi grase pentru ei ca laudatori la RTV
 • ...sa vedeti acum economie ce fac cu salariile celor 3 soferi dati afara :))...o sa fie rezervoarele pline la beemveu si la mertzan non stop :))
 • De ieri s-a scumpit si ziarul, sunt curios cat de mult va scadea tirajul,din nou.
 • kali, de ce trebuie sa-i finanteze cineva? snt milogi? nu-si produc lefurile?

Trimite un comentariu

sus