Skip to main content

Ringier îşi unifică departamentele de marketing şi cele de vânzări

 

Ringier România va avea un singur departament de vânzări şi unul de marketing. Până acum, fiecare divizie a grupului (Libertatea-Autobild şi Reviste) avea departamente proprii de vânzări şi marketing.

Publicitate

Mirela Murariu va conduce departamentul consolidat de vânzări.Departamentul de marketing unificat va fi condus de Mihaela Stănculescu.

Totodată, potrivit unui anunţ intern pe care paginademedia.ro îl publică în continuare, în boardul Ringier intră trei noi membri: directorul de vânzări, directorul de marketing şi redactorul şef al Libertatea, Ana Niţă.

Mesajul intern al Ringier:

Prin acest mesaj va informăm asupra unor schimbări organizaţionale care intra în vigoare în Ringier România începând cu data de 1 iunie 2011.

Astfel, începând cu data de 1 iunie se vor înfiinţa trei funcţii noi:

1. Director Marketing Ringier România, membru board Ringier România.
Această funcţie va fi preluată de către Mihaela Stănculescu (actualmente Director Marketing - ziare). În noul său rol, Mihaela va coordona activitatea de marketing a tuturor titlurilor - print - Ringier România (ziar şi reviste) şi va raporta către Directorul General al Ringier Romania.

2. Director vanzari Ringier România, membru board Ringier Romania
Aceasta functie va fi preluata de catre Mirela Murariu (actualmente Director Vanzari - ziare). In noul sau rol, Mirela va coordona activitatea de vanzari a tuturor titlurilor - print - Ringier Romania (ziar si reviste) si va raporta catre Directorul General al Ringier Romania.

3. Director proiecte speciale, functie preluata de catre Răzvan Cârstea care va coordona intreaga activitate legata de inserturi, DVD, CD si carte pentru toate titlurile Ringier Romania si raporteaza catre Directorul General al Ringier Romania.

De asemenea, incepand cu aceeasi data, 1 iunie, boardul Ringier Romania se largeste cu inca 3 functii si va fi compus din:

1. Director General (Mihnea Vasiliu n. red)
2. Director Financiar (Richard Toth n. red)
3. Director - reviste (Dragoş Vărşăndan n. red)
4. Director - Distributie si Productie (Dan Saroş n. red)
5. Director resurse umane (Cerasela Mueller n. red))
6. Director Marketing Ringier Romania (Mihaela Stănculescu n. red)
7. Director Vanzari Ringier Romania (Mirela Murariu n. red)
6. Redactor sef  Libertatea (Ana Niţă, n. red)
7. Avocat (Mona Cioba n. red)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Insider Insider
    Hai sa fim seriosi, Varsandan e prea mic si neinteresant, nu va mai luati de el. Problema e ca Anisoara Nitza, tiranul nedovedit al Ringier-ului, omul de care fug toti pe culoare, s-a cocotat incredibil pana-n Board. Halal treaba. Nemuritoarea, principala responsabila cu trasul sforilor, chiar daca nu in directia potrivita pentru Libertatea, l-a temperat si pe killerul Mihnea. O sa urmeze mare distractie. Pacat de oamenii care muncesc si se consuma, precum Mihaela Stanculescu.
    In rest, Mihnea va dainui nemiscat 10 ani la Ringier, pana se va plictisi si ii va injura si pe fata pe elvetieni, nu doar prin sedinte cand ei nu-s de fata. N-are nimeni curaj sa-l infrunte, omul isi va face spagile linisit pe spinarea lui Micheal Ringier.
  • spion de elita spion de elita
    Varsandan ar trebui sa joace in Supravietuitorul, deja il aburifica si pe Mihnea. Stiulul pupincuristic isi face efectele chiar daca rezultatele sint catastrofale. Important e cum le impachetezi.
  • mariana mariana
    Si ce face acum Ringier, importa modelul de business "spaga pe fata" de la Adevarul Holding? Nu mi-a venit sa cred, cand am citit. Parca Ringier era firma elvetiana cu principii si reguli. Ce alti neispraviti de la Patriciu urmeaza sa mai aterizeze in curtea lu Ringier?
  • dan dan
    Din cate inteleg eu, citind anuntul intern dat de Ringier, toti cei care au o treaba serioasa acolo raporteaza acum catre Mihnea. Concluzia: nemaiocupandu-se de zona comerciala, pupilul lui Claudiu Serban (alias Dragos Varsandan), a devenit un fel de sef al plutonului de "gospo" din redactiile de la reviste. Adica a primit, in sfarsit, fix ce merita. Simt ca incep sa-mi placa deciziile lui Mihnea.
  • marius marius
    ma bucur sa vad ca non-valorile avanseaza in functie si aici ma refer la R Carstea. Razvane te astept in parlament ca acolo este locul tau! :)
  • adrian adrian
    Partea buna e ca Mihnea s-a trezit, in sfarsit, si a inceput sa curete puroiul de la Reviste, mostenit de Ringier taman din vremea dinastiei Claudiu Serban. Ma intreb doar ce i-o fi luat atat de mult. Cu Varsandan si echipa lui, revistele elvetienilor ajunsesera o rusine in piata. Acum sper ca Mihnea sa se prinda repede ca buba nu era doar la marketing si la vanzari, ci si la continut. Da, revistele Ringier au o problema grava de continut. Sunt prafuite, imbatranite, neinteresante, obosite. Asta e.
  • Papagalul de Stanca Papagalul de Stanca
    Uite unde a aparut dl Razvan Carstea de la Adevarul Holding, taman in curtea lui Mihnea Vasiliu. Hai ca asta-i tare rau :)! d-aia a inceput Libertatea sa bage cartile pe care Razvanel le sabota la Mogul. Poate o iei si pe surioara dupa tineee, e vorba de Ana Maria Carstea de la HR! Si poate mai vine si Carmen Dinca frateee!
  • ioana 981 ioana 981
    Ce titlu inteligent! Şi logico-gramatical 100%.

Trimite un comentariu

sus