Skip to main content

The Money Channel, la un pas de acordul cu CNBC

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Conducerea editorială a postului va fi asigurată de o echipă de la CNBC, a declarat pentru paginademedia.ro Dragoş Nedelcu. Alte detalii, în articol.

Postul The Money Channel este în faza semnării contractului de afiliere la CNBC, contractul urmând să acopere cinci ani şi să intre în vigoare de la 1 septembrie, scrie Hotnews, care citează un anunţ intern al postului TV.

Informaţia legată de contractul The Money Channel – CNBC a fost publicată în exclusivitate de paginademedia.ro, în urmă cu o lună, aici.

Potrivit anunţului citat de HotNews, angajaţii sunt informaţi că de la aceeaşi dată managementul staţiei nu va mai fi asigurat de Asesoft, ci de Sorin Freciu (foto) şi Dragoş Nedelcu.

În urma afilierii la CNBC, postul se va prezenta fie drept CNBC/TMC, fie doar CNBC.

Şefii redacţiei vor fi de la CNBC

"Conducerea editorială a postului va fi asigurată de o echipă de la CNBC", a declarat pentru paginademedia.ro Dragoş Nedelcu.

Directorul executiv al postului va fi Daniel Apostol.

"Acum se discută termenii finali ai contractului, suntem în faza de amănunte", spune Dragoş Nedelcu. El a precizat că postul va intra în măsurătorile oficiale de audienţă din luna martie a anului viitor.

În compania care operează postul (unde sunt acum acţionari Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu) va intra acţionar majoritar Elan Schwartzenberg. "Elan va fi acţionar majoritar, dar eu voi fi împuternicitul lui", a mai spus Nedelcu.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Hello! CNBC va difuza si JAY LENO SHOW?cind se va transmite CNBC totusi?cind va fi inaugurarea???

    MULTUMESC pt. raspuns!

Trimite un comentariu

sus