Skip to main content

DERAPAJ. TVR recunoaşte: Ministerul Turismului a băgat zeci de mii de euro în emisiunea Ne vedem la TVR!

 

Emisiunea Ne vedem la TVR! cu Emil Boc, Elena Udrea şi Gheorghe Flutur, amendată de CNA, are în spate un contract între Ministerul Turismului şi Televiziunea Română, în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Publicitate

Reprezentanţii TVR au recunoscut astăzi, în faţa CNA, că între postul public şi Ministerul condus de Elena Udrea este un contract de prestări servicii de coproducţie, la care Ministerul Turismului a contribuit cu câteva zeci de mii de euro. Prin acest contract, TVR se obligă să realizeze trei emisiuni Ne vedem la TVR cu Marina Almăşan care să promoveze trei destinaţii turistice.

Practic, prin acest contract de coproducţie, Ministerul Turismului (un contractant comercial) a impus subiectul unei producţii editoriale a postului public (care ţine de zona editorială)!

Cât a plătit Ministerul condus de Elena Udrea, în continuare:

Două dintre cele trei emisiuni au fost pe post şi au fost amendate de CNA pentru publicitate politică: una cu 10.000 de lei şi cealaltă cu somaţie publică, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Valoarea contractului pe cele trei ediţii este de 148.000 de lei. În euro, înseamnă că Ministerul Turismului contribuie la cele trei emisiuni cu 36.000 de euro.

Acest contract a intrat în viguare pe 26 martie şi va expira pe 28 mai. Până în prezent, TVR a difuzat două emisiuni realizate în coproducţie cu Ministerul condus de Elena Udrea. Ambele emisiuni au fost amendate. Pentru emisiunea din 16 aprilie, TVR a fost amendat de CNA cu 10.000 de lei, iar pentru cea din 26 martie postul naţional a primit o somaţie publică.

Pentru a-şi respecta contractul pe care îl are cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Marina Almăşan va mai realiza până pe 28 mai o emisiune care va avea ca subiect Delta Dunării.

Foto: EVZ

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fan fan
    si mie mi-au placut emisiunile
  • dan dan
    emisiunea ar fi fost excelenta daca nu erau boc flutur si udrea in ea... sa faca emisiune in bucovina si in delta si unde mai vrea, dar sa prezinte locurile si oamenii de acolo, nu pe udrea si pe boc!
  • argus2011 argus2011
    Portocaliu: te pricepi la media ca la...justitie.
    No comment!
  • vetanase vetanase
    Dat fiind ca este vorba de bani publici care "se plimba"
    de colo colo, consider ca ar trebui sa se autosesizeze Curtea de Conturi...
  • Cristian LUNGU Cristian LUNGU
    Deci ca sa recapitulam - Madame Udrea centreaza la TVR parale ca sa apara ea si cu onor Premier BOC in vizite de lucru prin tara - evident nu pe banii partidului ci am ghicit cu totii - ai nostri banuti aflati temporar sub semnatura doamnei COCOS - pai mai Traiane nu ai promis tu din 2004 ca o sa inceteze cu publicitatea politica mascata pe bani publici? Ca de trait ... Ma rog sper odata si odata sa vina scadenta pentru toata clasa politica. Promit sa imi cumpar loc in fata la scena decapitarilor - ca pur si simplu nu se mai poate! Luavar ... SEAL6 in vizor :D
  • Observator Observator
    Argumente contrare?
    Da. Esti fie prost (ca si unele femei), fie ... cras.
  • Moromete Moromete
    Bun,i-a amendat cu 10.ooo de lei,dar cine si mai ales,de unde se va plati aceasta amenda ? Veun sefulet din TVR sau chiar ditamai directorul general ?! Ti-ai gasit,normal ca ea va fi platita din banii TVR-ului,adica din banii pe care-i dam noi !
  • portocaliu portocaliu
    ok, TVR a calcat pe bec. marea jurnalista si realizatoare marina almasan, de fapt, dar cu complicitatea sistemului tvrist.

    1. cum va fi ea pedepsita, avand in vedere ca lucreaza intr-o institutie publica, finantata de fiecare dintre noi?

    2. ministerul marii femei politice elena udrea a calcat pe bec, dupa modelul monica ridzi. cum va fi pedepsita sefa acestui minister?

    daca ea nu stia de contract (a aparut in emisiune) inseamna ca e de o incompetenta crasa.

    asadar, vorbim de doua femei care sunt ori proaste in functia lor, ori corupte.

    are cineva argumente contrare?
  • Horea Horea
    Acum e clar tovaraşi PSD-isti?
    Iar voi cei de la CNA, sunteţi pasibili de AMENDA. Documentarea sau aflarea adevarului nu se face doar din faţa televizorului.
    Mai iesiţi putin si pe "teren"! Sau n--aveti "ghetele" pregatite?
  • Dilimandi Lăzescu Dilimandi Lăzescu
    Chiar dacă le mai frige CNA-ul o amenda de 10 mii de euroi pt următoarea ediţie, tot rămân pe plus 16 mii de euro:D deci, rentează să faci porcării şi să iei amenzi.

Trimite un comentariu

sus