Skip to main content

VIDEO. Gafă la B1.ro: Turcescu despre Marina Almăşan: “o maimuţă”. Cristoiu: “o proastă”

 

Marina Almăşan este “o maimuţă”, spune Robert Turcescu într-o înregistrare postată pe B1.ro. "O proastă", îl completează Ion Cristoiu. Momentul a fost surprins în pauza de publicitate a emisiunii Evenimentul zilei, în care a fost invitat Elan Schwartzenberg.

Publicitate

Filmul nu a apărut pe post, dar B1.ro a publicat, din greşeală, şi secvenţele înregistrate de camere în pauză.

Paginademedia.ro vă prezintă cele două momente. Primul, cel despre Marina Almăşan, nedifuzat pe post:

Iată-l şi pe al doilea, de asemenea nedifuzat, care include şi venirea în platou a lui Elan Schwartzenberg:

Discuţia dintre Robert Turcescu şi Ion Cristoiu a plecat de la emisiunea Ne vedem la TVR, prezentată de Marina Almăşan. După cum paginademedia.ro a scris AICI, trei ediţii ale emisiunii au fost realizate în coproducţie cu Ministerul Turismului condus de Elena Udrea. Două emisiuni au fost amendate de CNA pentru publicitate politică.

Sorin Oancea, director general B1 TV, a declarat pentru paginademedia.ro că a fost "o eroare a operatorului de le site-ul B1."

Sorin Oancea:

"Ne cerem scuze doamnei Marina Almăşan pentru această gafă. A fost o discuţie în platou, în pauza de publicitate, care a devenit printr-o eroare a operatorului de la site-ul B1.ro. Ea nu a fost niciodată în emisie."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Taz Taz
    ..e cea mai tare faza pe care desi nu am vazut-o [ca am pierdut tmpiul in care imi beam cafeaua alaturi de emisiunea lui Badea dimineata la ora 6 in reluare,acesta fiind spatiul meu de relaxare inainte sa plec spre birou] dar felul in care ai scris-o e de milioane..nici nu mai imi trebuie sa revad faza, din descriere am vazut tot sunt deosebiti de simpatici inteligenti si cu simt al umorului cu carul..iata niste prieteni ce din pacate in jurul nostru vorba alora de la vacanta mare nu se prea igzista !..acum politica fiind precum femeia c .ar fi pacat sa dezbine o amicitie sudata in ani..ca in general toti cand sunt in afara arenei politice au un fel de a vedea lucrurile,insa cand ajung unde si-au propus,am senzatia ca dau toti in cataracta..nimic nu se mai pupa cu ce ,sau cine au fost mare ti-e gradina ta doamne! .
  • Jocenei Jocenei
    Ce se poate constata din ce a spus asreaa dna Monica Macovei la emisiunea de la B1?In primul rand ca Adrian Nastase si ceilalti politicieni pentru care niste judecatori (edit. admin.) sau doar fricosi, amana la nesfarsit judecata pentru a se prescrie, asadar favorizare evidenta a inculpatului in raport de aplicare a legii sau poate doar de tragere de timp din teama perpetuata din comunism de nu fi pe placul unuia care maine poimaine este adus la putere de o majoritate la fel de (edit. admin.) ca si ei, sunt fara doar si poate niste infractori, si datorita functiilor avute in conducerea statului sau a unor partide care au condus statul cred ca putem conchide ca au dreptate cei care spun demult(printre care ma numar si eu) ca Romania a devenit prin grija agentului KGB care a condus-o un timp destul de lung un stat condus de o imbarligatura mafiot -securista desigur ca infractionala si anti romaneasca cat cuprinde.PS Desigur ca ce am spus mai sus este regula, azi avand insa si cateva exceptii vizibile in structura de putere a statului, si foarte important doua chiar la varf, adica dl Basescu si cu dl Boc.
  • Marian din...Berceni Marian din...Berceni
    Domnuuu Oancea..ce-ti mai ceri scuze..degeaba."Treaba" a fost facuta "profesionist" si de profesionisti ce mai calea valea...Ca in fata "sticlei" nici Robert Turcescu si nici domnul Cristoiu n-ar fi spus chiar ce le trece prin cap...asta nu-i o noutate, insa ...nu inteleg [ in aceste conditii ] unde-i gafa ?Ca Almasanca a pupat dosuri , fara numar , fara numar , din '90 sau '91 de cind a revenit in televiziune asta nu-i o noutate , nici ca a pupat..dosuri, noutatea e ca " a primit niste gologani" pentru a face...ce a facut din ce trebuia sa faca si nimeni nu-i cere gologanii...inapoi si nici nu o da in judecata pentru ca a "stricat imaginea" TVR1...daca mai era ceva de stricat.Intreb si eu " ca simplu cetatean" : daca banii mei nu ar fi luati obligatoriu si dati TVR , ar mai avea sus numita Marina Almasan cu ce-si achita ....macar cheltuieala de transport de la domiciliu la TVR ?Ca Robert Turcescu si domnul Ion Cristoiu au spus ...ce au spus...nici asta nu-i o noutate ! Noutatea consta in faptul ca ...ei o spun. Daca erau altii...mai inghiteam galusca dar asa....Las-o balta, astia vorbesc ..despre altii de aceeasi ...teapa ?
  • brazvan brazvan
    bai oancea, scuze iti ceri cuiva pe care l-ai calcat, din greseala, pe picior in tramvai (desi cred ca tu nu i-ai mai vazut de mult culoarea). ceea ce au facut cei doi ***** (autocenzura) e tipic pentru ei, n-are cum sa-i mai descalifice...
  • Dan Sorin Dan Sorin
    o gafa...nici nu stiu...la ce audienta are postul, cred ca e nesimnificativ...si nu e o gafa, e o realitate:) Ceea ce se iintimpla acolo, la tvr, cu prezentatoarea si realizatoarea respectiva e de legenda...Pe bani publici, ea continua sa sfideze bunul simt. Are un show prost, ce samai vorbim...Si spagile pe care le manipuleaz sunt vestite...
  • kali kali
    Ma mir ca nu i-a zburat Oancea pe aia de la site. Nu de altceva, dar sunt aceiasi oameni care au comis-o si pe vremea cand lucrau la Antena 3. Pentru cine isi mai aduce aminte, i-au publicat necrologului lui Gheorghe Dinica inainte cu mult ca marele actor sa moara. Niste... specialisti in stiri. Pardon, in dude.
  • Ovidiu Ovidiu
    Pai asta cam e un PR Stunt. Turcescu are audiente agonizat de mici. Cum poti atrage atentia telespectatorilor? Te legi de o persoana respectabila si iti atragi critici. Poate trebuiau sa isi faca imagine prin continut, nu prin trucuri ieftine. Jurnalist de succesuri.
  • boschetarul boschetarul
    Ce vrajeala are si Oancea in el... E premeditata. Disperare mare!
    Dar cum de a cazut relansatul B1 la audiente de pe locul 18 pe locul 19 ? Nu cred ca s-a mai vazut asa ceva in istoria televiziunii dupa relansare sa scazi in audienta!!!
  • Omerta Omerta
    Asta este B1! Cand citesc tot felul de comentarii, cum sunt mari si tari si ca o sa faca si-o sa dreaga...ma rad pe mine.Nu e facatura ci lipsa de profesionalisma!
  • gogaie gogaie
    Ce tare :))...bine ca merge messenger-ul...:)))
    Intrebare e al cui o fi??? Al dl Cristoiu Jack sau al dl Turcescu Robert? :))
  • viespea viespea
    ce sa zica si terminatii astia 2, mai ales taranu' ala de Turcescu..ops! am zis taran? m-a auzit? vroiam sa spun martalog...va rog nu publicati....niste terminati!
  • carmen carmen
    normal ca nu este o "eroare". asa ceva se pune foarte bine la cale, este o chestiune gandita pentru castigarea de notorietate intr-un timp record, lucru vanat acum puternic de catre B1. ;) mai ales ca stim cu totii, Oancea este un om muuuult prea capabil sa credem ca a fost "eroare", chiar si raspunsul lui tradeaza asta.
  • Horea Horea
    "...cum suna discutiile din platourile FelixA3 din pauze, dintre M.Badea, Ciutacu, Ciuvica & comp".
    Păi domnule Andrei, cei pomeniti mai sus, NU discuta in timpul pauzelor.În acea perioada, a pauzelor, ei sunt "injectati" cu serul secuFelix pentru a mai rezista la o tura de discutii in "forţa"!
  • Horea Horea
    Gafa?
    In modul de a se exprima, in spatele ecranului.
  • dan dan
    ^*Sau

Trimite un comentariu

sus