Skip to main content

2 iunie: Lazarus, în război cu RCS&RDS. Operatorul nu retransmite Zeus TV

 

Lazarus s-a lansat într-un adevărat atac la adresa operatorului RCS&RDS, afirmând că acesta duce o politică prin care "vrea să cumpere pe nimic structurile de cablu din teritoriu", iar când companiile locale se opun, RCS&RDS introduce "gratuităţile" pentru a-şi atrage clienţii, scrie Daily Business.

Publicitate

Afirmaţia vine în contextul în care RCS&RDS nu preia postul de televiziune Zeus Tv.

În aceste condiţii, patronul ZeusTV a spus că nu exclude nici ...manifestările de stradă, pentru că "pe măsură ce audienţa va creşte, oamenii vor începe să ceară acest program în grila de cablu". Lazarus afirmă că, dacă RCS va prelua UPC (reţea care acum retransmite Zeus),"ZeusTv nu va mai putea emite".

"Singura mea problemă la ZeusTv este dispersia de cablu. RCS-Digi are nevoie de manifestaţii de stradă, dar mai întâi vom încerca pe căile legale", a mai spus Lazarus.
Lazarus: Monopolul deţinut de RCS&RDS a dus la falimentarea unor televiziuni

Casa de Insolvenţă Transilvania, administratorul judiciar al Boom TV, a anunţat ieri încheierea tranzacţiei prin care Romtelecom a preluat baza de clienţi şi activele companiei, scrie Mediafax.

"Romtelecom deja a virat un avans din preţul tranzacţiei, urmând ca suma finală a tranzacţiei să fie stabilită la finalul procesului de migrare al clienţilor. (...) Migrarea clienţilor către platformaDOLCE TV va începe în luna iunie şi se va realiza gradual pe parcursul câtorva luni", se arată într-un comunicat al casei de insolvenţă.
Tranzacţia prin care Romtelecom preia clienţii şi activele Boom TV a fost încheiată

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, lansează miercuri HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonaţilor HBO România şi accesibil de pe un computer conectat la internet, notează Mediafax şi HotNews.
Iniţial, HBO GO va fi disponibil numai clienţilor iNES Group, care oferă primul serviciu IPTV comercial din România, distribuit pe o reţea de fibră optică privată şi securizată, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul iNES IPTV este disponibil în Bucureşti şi oraşul Voluntari-Ilfov.

Publicaţiile editate de trustul de presă vor putea fi cumpărate, începând de mâine pe întreg teritoriul Republicii Moldova. „OK!“, „Tango“, „Foreign Policy“, „Ştiinţă & Tehnică“ şi „Historia“ sunt câteva dintre revistele româneşti care vor ajunge de săptămâna aceasta peste Prut, Adevărul.
Revistele româneşti editate de trust vor putea fi găsite şi la vecinii de peste Prut începând de vineri. Preţul revistelor variază de la 8 lei la 40 de lei moldoveneşti, scrie Adevărul.
În ceea ce priveşte periodicitatea, „Click! pentru femei" va fi distribuită săptămânal, „Forbes" la fiecare două săptămâni, „Foreign Policy" la fiecare trei luni, iar restul publicaţiilor vor apărea o singură dată pe lună.
Revistele Adevărul Holding trec Prutul

Agenţia GolinHarris România se va ocupa de comunicarea şi relaţia cu media a Transavia, liderul pieţei locale a cărnii de pasăre, scrie DailyBusiness.

Fondatorul şi directorul general al Transavia susţine ca producţia anuală a companiei se ridică la peste 50.000 tone de carne de pasăre în fermele proprii din mai multe regiuni transilvanene.

Produsele Transavia sunt prezente pe piaţa internă în procent de 75% în marile lanţuri de retail prin brandurile Fragedo şi Papane.
GolinHarris comunică pentru Transavia

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daddy daddy
    Va saluta tata!!!!!!!!!!
    ... sa mi se scuze limbajul ....
    Despre ce televiziune vorbiti? ... vizitati locul de unde se transmite si dupa aia vorbiti ... De ce cad televiziunile, ziarele?????
    - Din cauza unora ca Lazarus cu al lui Zeus TV sau echipa Soso&Mario cu a lor 6TV ... televiziuni facute pe genunchi si in care lucreaza oameni care n-au nici o legatura cu televiziunea!!!
    .... ca sa nu mai vorbesc de tehnica utilizata ... la Zeus TV mai e cum mai e, dar la 6TV - e pe cablu la RCS - acolo e muci, varza si momîie!!!! ... ca sa nu mai zic si faptul ca oamenii care lucreaza acolo sunt platiti prost - 600 maxim 1200 RON - dar nici amarîtii aia de bani nu i-au luat de luni bune!!!
    Dragi privitori la TV, CERETI CABLISTILOR ZEUS TV SI 6TV SI SA DEA DUMNEZEU SA VA UITATI NUMAI LA EI!!!!!!!!!!!
    NU VEDETI CA TARA VA VREA PROSTI?
    NU VEDETI CA DE ATITA BINE NE DA SINGELE PE NAS?

    .... Va pupa tata si noroc bun!!!!
  • lilly lilly
    Cultul personalitatii...persista
  • udi alan udi alan
    nu ma intereseaza lazarus si pseudoteleviziunea lui...dar fenomenul rcs e suspect...
    romania, sat fara caini!
    care aveti bani, luati va familiile si fugiti din asezarea asta si nu va uitati inapoi!
  • gabi gabi
    da...am auzit ca in scurt timp vor face si www.paginadedigi.ro si vor scoate www.paginademedia.ro de pe retelele RCS de internet
  • temistocle temistocle
    sunt multumit de internetul celor de la RDS (cel mai bun din bucuresti pana acum),sunt multumit si de canalul de sport Digisport care a achizitionat toate campionatele importante.Dar nu pot sa nu ma arat indignat de faptul ca de cateva luni au inceput sa inlocuiasca diverse programe de specialitate inlocuindu-le cu televiziuni 100% produse digi.au scos playboy tv si spice si au bagat televiziune porno digi superone.au bagat digifilm in speranta ca lumea sa renunte la hbo,au scos toate televiziunile de sport pentru a ramane doar digisport si digisport plus.aud ca isi pregatesc si televiziune de stiri si desene animate. vor sa isi faca propriul lant de televiziuni si sa le scoata oamenilor de pe cablu televiziunile cu care s-au obisnuit de atatia ani.
  • dan dan
    Sincer nu doresc ca RDS-RCS sa inlocuiasca un program de genul TV5 cu noul OTV al lui Lazaruş.
  • rt rt
    Petrisor, sint foarte ingrijorat. Mai sti ceva de Doru Buscu? O fi facut rost de banii pe care s-a angajat sa ii plateasca in urma licitatiei Catavencu? Te rog, daca mai afli ceva sa ne mai ti si pe noi la curent. De fapt sint sigur ca asa vei face :-)
    Multumesc mult.
  • vlad vlad
    nu ca m-as uita la lazarus, dar RCS/RDS vor monopol. Si acuzatia de concurenta neloiala e perfect justificata si bazata.

Trimite un comentariu

sus