Skip to main content

29 iunie: Caţavencii îşi fac reclamă pe site-ul şi pagina de Facebook ale Academiei

 

"Caţavencii" – noua revistă de satiră şi umor a lui Dinu Patriciu, condusă de Doru Buşcu şi Mircea Dinescu – îşi fac reclamă gratis pe site-ul (www.catavencu.ro) şi pagina de Facebook ale "Academia Caţavencu", publicaţie preluată de Dan Adamescu, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Noul redactor-şef al "Academia Caţavencu", până nu demult condusă de Doru Buşcu, Denis Dinulescu, declară că a fost înaintată o plângere către compania Facebook, în vederea închiderii contului în litigiu.

"Trebuiau să renunţe din bun simţ şi politeţe. Ei au parola lor. Noi n-am vrut să fim măgari şi să o spargem, că ştiţi şi dumneavoastră că există persoane care se ocupă cu aşa ceva, dar situaţia se va reglementa. Oricum, este o măgărie", a declarat, pentru EVZ, Denis Dinulescu.
Caţavencii îşi fac reclamă moca pe site-ul şi pagina de Facebook ale Academiei

EVZ a stat de vorbă cu reprezentanţii celor trei publicaţii, pentru a vedea în paginile căreia dintre ele sălăşluieşte adevăratul spirit al caţavencilor.
Avantajul cel mai mare al Caţavencilor în faţa celorlalte două publicaţii este echipa, care şi-a demonstrat umorul în cei 20 de ani de activitate, spune Mircea Dinescu: "Un ziar de satiră politică nu se poate face fără umor, oricât de mulţi bani ai băga. Umorul e un dar, pe care nu toţi jurnaliştii şi scriitorii îl au. Am sentimentul că la Academia Caţavencu a fost o fabrică de tineri jurnalişti cu simţul umorului foarte bine dezvoltat".

"Suntem independenţi şi putem scrie orice despre oricine. Din punctul meu de vedere, avem un umor mai bun şi mai proaspăt. Ceilalţi s-au cam blocat în anii ’90", schiţează atuurile Kamikaze Cătălin Prisăcariu, redactor-şef adjunct al publicaţiei.

Nici Denis Dinulescu, noul redactor-şef al Academiei Caţavencu, brand cumpărat de Dan Adamescu pentru aproape 900.000 de euro, nu se simte ameninţat de competiţie.

"E loc pentru fiecare, toate cele trei publicaţii îşi vor găsi nişa. Urmărim un public nou, alcătuit din tineri, care mai bine citesc Academia Caţavencu decât să plece la cules de căpşuni în Spania", spune Dinulescu.
Caţavencu în trei ciosvârte

Bogdan Enoiu, managing director McCann WorldGroup România, şi Adrian Boţan, creative partner McCann Erickson discută online astăzi pe HotNews.ro, de la ora 14.00.

McCann Erickson a obţinut la ultima ediţie a festivalului de publicitate Cannes Lions cea mai bună performanţă a unei agenţii de publicitate româneşti: nu mai puţin de 9 premii, inclusiv două Mari Premii, la cel mai mare eveniment de profil din lume, scrie HotNews.
Publicitatea românească - în scădere, dar multipremiata la Cannes Lions. Bogdan Enoiu şi Adrian Boţan/McCann Erickson discută online miercuri, de la ora 14.00

Jurnalul Naţional scrie că, după pensionarea Rodicăi Culcer, şefa ştirilor din TVR, aceasta ar urma, din toamnă, să îl înlocuiască pe actualul preşedinte al TVR, Alexandru Lăzescu.

Rodica Culcer a împlinit vârsta de pensionare – 59 de ani – la 30 mai 2011, iar contractul ei cu TVR expiră mâine, 30 iunie.
Ciao, Rodica! Încă o dată, pensie uşoară! Contractul şefei ştirilor TVR cu televiziunea publică va expira mâine

Proastăt înfinţata revistă Caţavencii mizează pe fidelitatea publicului, noua echipă redacţională Academia Caţavencu, pe forţa brandului şi Kamikaze pe independenţa editorială şi pe investigaţii. Toate cele trei publicaţii susţin că umorul lor e cel mai mai bun. Revista Caţavencii are un tiraj iniţial de 150.000 de exemplare.

Gabriela Cristea revine la Kanal D, cu o nouă emisiune, ce va fi difuzată dimineaţa, de luni până vineri, între orele 10.00- 12.00, începând cu sfârşitul lunii august, scrie Click.
Producătoarea noii emisiune este Andreea Godeanu, cea care a lucrat ani la rând, cu Teo Trandafir.
EXCLUSIV! Gabi Cristea face noua emisiune cu producătoarea lui Teo Trandafir

Radio Deutsche Welle a renunţat la licenţa audiovizuală pe care o deţinea în Bucureşti şi va înceta să emită în limba română pe 1 iulie, a declarat pentru Mediafax Horaţiu Pepine, care a fost corespondent permanent la Bucureşti al postului de radio.
Singura licenţă audiovizuală Deutsche Welle în România, cea din Bucureşti, a fost cedată de către societatea H.Pepine Media SRL, al cărei asociat unic este Horaţiu Pepine, către Patriarhia Română.
Radio Deutsche Welle nu va mai emite în limba română

Dragoş Cazan s-a alăturat echipei de creaţie de la GAV, în poziţia de Senior Copywriter, notează Financiarul şi DailyBusiness.ro. Cu o experienţă de 14 ani în advertising, Dragoş Cazan a lucrat de-a lungul timpului pentru clienţi precum Mobilrom (actualul Orange România), SAB Miller, P&G, Raiffeisen Bank, JTI, Nestlé, Vincon Vrancea, Sony România sau UNICEF.

Gannett Co., cel mai mare grup de presă american, ce publică 82 de ziare, inclusiv „USA Today”, disponibilizează 700 de angajaţi, scrie Financiarul, care citează Bloomberg.

Redresarea economică nu se întâmplă „atat de repede sau de favorabil cum am sperat”, a anunţat Bob Dickey, preşedinte al diviziei de publishing Gannett US, într-un memo. Veniturile Gannett au scăzut consecutiv în ultimii patru ani, până la 5,44 miliarde de dolari în 2010, faţă de 7,44 miliarde de dolari cât înregistra în 2007.
Gannett disponibilizează 700 de angajaţi

Monte Carlo TV Festival şi Eurodata TV Worldwide au premiat recent cele mai urmărite seriale TV de anul trecut. „Desperate Housewives” (Neveste Disperate) a fost desemnat cel mai urmărit serial TV de comedie, în 2010 serialul atrăgând în faţa micilor ecrane un număr de 45,2 milioane de telespectatori din toată lumea, scrie Financiarul. Faimoasa comedie a concurat la această categorie cu „Two and a Half Men” (Doi bărbaţi şi jumătate) şi cu The Big Bang Theory (Teoria Big Bang).
Topul celor mai urmărite seriale TV la nivel internaţional

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sibiu sibiu
    urat din partea lor ca au furat
  • NN NN
    Au furat si contul de pe YouTube cu tot cu arhiva. Traim intr-o tara frumoasa si linistita in care se poate ca cineva sa-ti dea cu toporul in cap si nimeni sa nu zica nimic pentru ca e de la Catavencii lui Patriciu. Bine, Dinule, tine-o tot asa!
  • NN NN
    Nic Sirbu, deschide! Politia!
    In orice tara civilizata pe baiatul asta il saltau de 10 ori pina acum.
  • Alex Alex
    E gata, catavencu.ro a fost inchis temporar.

Trimite un comentariu

sus