Skip to main content

Antena 1 a cumpărat licenţa pentru show-ul Idols

 

Antena 1 va difuza din primăvara anului viitor show-ul Idols. Postul generalist al grupului de presă deţinut de familia Voiculescu şi-a îmbogăţit astfel portofoliul de programe cu unul dintre cele mai puternice formate Tv din lume.

Publicitate

Show-ul este difuzat în aproximativ cincizeci de ţări şi este vizionat de sute de milioane de oameni. Numai în Statele Unite, 25 de milioane de telespectatori se uită, în medie, la American Idol.

Totodată, conform prestigioasei reviste Forbes, American Idol este show-ul cel mai profitabil din Statele Unite. Formatul care va fi transmis de Antena 1 în primăvara lui 2012 aducea anul trecut postului de televiziune Fox, aparţinând grupului News Corp cate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumătate de oră .

Echipele implicate sunt formate din profesionişti extraordinari atât din România, cât şi din alte ţări unde au dezvoltat astfel de proiecte. Dimenisiunea va fi impresionantă şi odată cu lansarea acestor show-uri se vor vedea pe piaţa din Romania premiere absolute la nivel tehnic, artistic şi nu numai.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    ei si - acum poti sa-ti speli creierii pe doua canale!
  • aas aas
    Corect !
  • kanye floyd kanye floyd
    Dupa cum ne asteptam, re-actii intarziate. Dupa ce Pro-ul a cumparat "Got talent", "The Voice" si "Master Chef" ...

Trimite un comentariu

sus