Skip to main content

Cei mici pot fi afectaţi că Vitalie "o are mică". Spotul a fost interzis

 

Reclama pentru Oskar "Vitali o are mică" a fost interzisă de CNA pentru că afectează dezvoltarea fizică şi mentală a minorilor. Ca să poată rula, reclama trebuie refăcută.

Publicitate

Membrii CNA au votat în unanimitate eliminarea de pe TV a spotului despre care reprezentanţii agenţiei Next Advertising au spus că este "un pamflet".

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rnmXHBvpAdk[/youtube]

Cred că şi noi beneficiem de prezumţia de nevinovăţie, nu putem pleca de la premisa că Vitali o are mică. Vitali era un pamflet în sine”, a spus Dragos Ionescu, reprezentant Next Advertising.

Ce s-a mai discutat la CNA?

Cristi Grigorescu, Managing Partner la Next Adevertising:

“Astfel de proceduri şi decizii ne pot afecta munca pe viitor, vrem să înţelegem prin ce prismă trebuie să judecăm lucrurile. Noi am făcut o convenţie în reclamă, nu încercăm să arătăm realitatea aşa cum e, ar însemna să renunţăm la toate procedeele stilistice din publicitate”.

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Trebuie să ştiţi că indiferent ce aţi vrut să comunicaţi să respectaţi principiile de protecţia minorilor, de asigurarea unei concurenţe loiale şi respectarea demnităţii umane.”

Dragos Ionescu, jurist:

“Cred că şi noi beneficiem de prezumţia de nevinovăţie, nu putem pleca de la premisa că Vitalie o are mică. Vitalie era un pamflet în sine. ”

Cristi Grigorescu:

“Lucrăm cu clişee, nu lucrăm cu personaje reale.”

Reprezentantul Oskar:

“Din punct de vedere comercial, această reclamă îşi face treaba, vânzările încep să crească.”

Răsvan Popescu, preşedinte CNA:

“Mi se pare că singurul lucru care poate intra în discuţie este dacă se încalcă protecţia copilului.”

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • armin scwartz armin scwartz
    cei de la cna sunt penibili, daca aveau impresia ca impiedica dezvoltarea normala a copiilor puteau cel mult sa ceara difuzarea ei dupa ora de culcare a copiilor sau sa cel mult sa ceara modificarea spotului, sa nu le mai dea lor prilejul sa se gandeasca la ce are Vitali "mica"! pacat de spot, era singurul mai rasarit. cred ca onorabilii de la cna ar trebui sa se duca si la "noaptea devoratorilor de publicitate" ...
  • Odovihos Odovihos
    Bine, în varianta refăcută o s-o aibă MARE!

Trimite un comentariu

sus