Skip to main content

DERAPAJ: Turcescu, făcut albie de porci în Jurnalul Naţional

 

Războiul Turcescu – Mircea Badea – Intact aduce un nou actor combatant – Jurnalul Naţional, cu un articol departe de jurnalism.

Publicitate

După ce Robert Turcescu a publicat o postare pe Facebook legată de datoriile către fisc ale lui Mircea Badea şi Mihai Gâdea, Jurnalul naţional a publicat un articol extrem de dur la adresa lui Turcescu.

Materialul, care nu are nicio legătură cu jurnalismul, şterge pe jos cu Turcescu. Titlul: Viaţă de cârpă, destin de slugă.

Din articol:

  • "Omul suferă că n-a fost niciodată ziarist, vrea să se legitimeze formal într-o profesie care l-a respins întotdeauna şi, în plus, nu se poate abţine prea multă vreme."
  • "Sau la el în unitate ordinul se execută fără discuţii, sau tentaţia de a ieşi în faţă ca găina pe grămadă e mai puternică decât teama de ridicol. Aşa că omul prestează cu sârg seară de seară."
  • "E neînfricat şi demn când trebuie să calce în picioare politicienii de opoziţie puşi la index de regimul portocaliu şi slugarnic ca un vierme când mărimile zilei îi trec pragul locantei. Sare cu picioarele pe Ponta şi se pune capră în faţa lui Blejnar."
  • "Spumegă la adresa ziariştilor cu păreri antiregim şi-i preamăreşte organizat pe cei aflaţi pe statele de plată ale oranjadei de partid şi de stat."
  • "Problema caracterului oricum nu se pune în discuţie. Când îi iei lui Vântu un milion de euro ca să-i fii argat cu acte şi după aia îl acuzi (fără să-ţi roşească bucile pingelei obrazului) că a furat banii de la FNI, noţiunea de caracter iese din discuţie. Dar la ce Dumnezeu ţi-ar putea folosi caracterul când te numeşti Turcescu?"

Foto: EVZ

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Danny Danny
    "Viaţă de cârpă, destin de slugă" este valabil si pentru tine bai horea !!!
  • Ron Jeremy Ron Jeremy
    http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Vorbetilor-dam_si_noi_o_stire_7_502219775.html
    Aici ii injura azi alt deontolog, Grigore Cartianu, pe cativa purici din blana lui Felix! P-asta n-ai vazut-o, dle Obae?
  • Edward Edward
    Disperarea securistului Voiculescu atinge limitele perversitatii jurnalistice. Dupa ce i-a pus, datorita scaderii in audienta a postului Antena3,pe cei doi comici vestiti ai ecranului, Dana Grecu si Mircea Badea, sa prezinte jurnalul de la ora 20, Voiculescu se foloseste de maciuca jurnalistico-securisto JN pentru atacarea adversarilor. La ce te poti astepta de la un fraier de patron, mare securist, care in filmul Kapitalism-reteta noastra secreta, declara ca boul in 1990 ca banii lui Ceausescu se afla la firma Crescent. Adica la firma lui.
    Ce fraier!
  • Horea Horea
    Titlul: Viaţă de cârpă, destin de slugă.
    Un titlu adevarat pentru majoritatea jurnalistilor din Romania.
    Cel mai mult se potriveste celor de sub comanda Felix-Vantu!
  • Orhideea Noiculescu Orhideea Noiculescu
    Felix tot Felix ramane. N-are legatura cu subiectul, dar e rezultatul spiritului in care i-a crescut pe astia mici, rai si penibili. Cand presa va fi murit, presa va fi renascut. Deocamdata are 2-3 infarcturi la activ...
  • Danny Danny
    E bine ca ce a facut turci pe fb are legatura cu jurnalismul!!!!!!!!!! Este bine sa stie si aia care il apara pe turcescu ca e platit direct din buzunarul nostru.turcescu intotdeauna cu t mic.
  • Jack Cristoiu Jack Cristoiu
    De unde a invatat Turcescu delatiunea?
    Va amintiti urmatoarul dialog?

    -Mihai, tu i-ai spus lui Socrate despre probema mea? Iti multumesc, Mihai, esti un prieten adevarat!
    -Dana, iti sta bine cu ochelari.

    Era Oana Slovenu in sarafan, cu Jr. tanar, in costum, cu cravata si adidasi (si nu fac reclama la Pepsi).

    Robert, care e un mare caracter, a vrut sa faca o fapta buna!

    Pentru ca, altfel, Mircea, naiv si inconstient ar fi acumulat penalitati.

    Dar voi, oameni rai, il considerati pe Robert un slugoi ordinar al lui Basescu, un pres pe care se sterge de flegme. O rama pupincurista. Un ipocrit jenant care si-a insusit o casa ANL in perioada cand avea un salariu imens in calitate de pres al lui Vantu.
    Unii dintre voi chiar ar fi de parere ca ar trebui sa i se dea banii inapoi si sa fie evacuat din vila de pe Poligrafiei cu un sut in fund, pentru ca nu indeplinea conditiile necesare.

    Sa va fie rusine! Railor!
  • urbanreality urbanreality
    no comment, balacareala curata marca intact & co. dar bine fac :) de ce ? pentru ca pot.
  • kirk douglas kirk douglas
    Dincolo de "genul" jurnalistic in care s-ar incadra articolul din JN, e de discutat si "calitatea" lui RB de a judeca pe cineva.
    Exemplul atitudinii sale de dupa plecarea din ograda lui Vantu este elocvent. Ce verticalitate are un om care scuipa unde a pupat?
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Dupa 5 zile, multi viteji se-arata! Ai fost mai prompt la comicaria aia nevinovata cu jucatoarea de tenis, la o ora-doua, hop la gazeta de perete! Daca tot esti vigilent pe partea asta de presa, coane obae, de ce nu lansezi o campanie prin care sa se scoata vinzarea conditionata a ziarelor, pentru a avea o piata libera. Adica, sa nu mai fie posibila vinzarea cartilor invelite in ziare! Uite un subiect, nu glumite sau balacareli de rahova (din apartament social).
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    tovarasu' Turcescu o merita din plim, ce a fost si ce a ajuns, da la emisiunile de pe vremuri cand a inchis-o pe Udrea cu ''regele norvegiei'' pana la pupincurismele indreptate spre luceafarul de la cotroceni e cale luuuuunga. Apropo, poate ne spune si noua de unde stie el cine si cati bani trebuie sa de la fisc.
  • touretul touretul
    Turcescu e la fel ca "maestrul" Cristoiu. Cel putin, cei de la Antene stau in opozitie. Cand ii aduc pe Geoana, Ponta sau alt politruc USL sa spuna el ce si cum, schimb canalul.
  • grasutu enigmatic grasutu enigmatic
    Asa patesti cand te iei de bajetii de cartier, ti se fac editii speciale, se scot suplimente de ziar de nu te mai spala nici Dunarea. Astia sunt ca-cainii, te iei de unu sare toata haita, iar Gadea e un fel de Cesar din Cesar si cainii :D Si-asa sunt disperati ca nu-i baga in seama astia din PDL dupa ce se chinuie sa-i provoace de ani de zile si nimic. Deja au nervii prastie :D Si atunci se razbuna pe un Turcescu, pe un Cristoiu, pe cine le iese in cale. Sa auziti discutii pe holurile alea din antene...
  • madalin madalin
    cam ciudat - dupa ce ai fost promovat la greu sa musti mana care ti-a adus trafic? am vazut in ultima vreme ca devii cam basist, dar nici chiar asa... imi pare rau pentru tine - dar o sa iti pierzi din cei care citeau pe aici cate o stire.
  • antiana antiana
    Radu, esti inteligent, dar nu chiar cat crezi tu. Oana CROATU a scris un articol despre Robert Turcescu-sotul Oanei SARBU, Elena GAINA a scris un articol despre Dorin COCOS, sotul Eleni UDREA. Da cautare pe JN daca nu ma crezi. Acum cred ca o sa intelegi mai bine cum e cu numele astea fictive. Sunt curajosi in spatele lor care nu vor sa-si riste blazonul patat de o flegma.

Trimite un comentariu

sus