Skip to main content

EXCLUSIV. Surpriză: Orlando Nicoară (MediaPro) se bate cu Adamescu pentru Academia Caţavencu!

 

Surpriză la a doua licitaţie pentru vânzarea mărcii Academia Caţavencu!

Publicitate

Pentru marca Academia Caţavencu se vor bate Orlando Nicoară (director general Mediafax Group) şi Claudiu Pădurean, din partea lui Dan Grigore Adamescu, proprietarul României libere.

Detalii, în continuare:

Doru Buşcu, cel care a câştigat prima licitaţie, pentru 1,6 milioane de euro, dar nu a reuşit să strângă banii, nu s-a înscris pentru a doua rundă, care va avea loc săptămâna viitoare.

Contactat de paginademedia.ro, Doru Buşcu nu a făcut niciun comentariu.

De altfel, niciun alt Caţavenc nu s-a înscris la licitaţia care va avea loc săptămâna viitoare, marţi.

Lichidatorul judiciar, Ion Popescu, a declarat pentru paginademedia.ro că s-au înscris doi participanţi la licitaţia de marţi, dar nu a precizat cine sunt aceştia.

Orlando Nicoară nu a putut fi contactat până la ora redactării articolului.

Academia Caţavencu a fost adjudecată la 26 mai de Doru Buşcu, directorul editorial al săptămânalului de satiră, pentru suma de 1,617 milioane de euro, cu tot cu TVA. Licitaţia s-a oprit după nu mai puţin de 154 de paşi a 7.500 de euro. Asta peste suma de pornire.

Singurii care s-au arătat interesaţi de marca revistei de satiră au fost Doru Buşcu (directorul editorial al Academia Caţavencu) şi Sabina Fati (jurnalistă la România liberă, din partea proprietarului ziarului, Dan Grigore Adamescu). Jurnalista a fost reprezentată la licitaţie de avocatul Radu Şoldănescu. Doru Buşcu nu a reuşit însă să strângă suma, drept pentru care licitaţia se va relua marţi, 14 iunie.

Sursa foto: Gandul.info

Despre licitaţia de săptămâna viitoare a scris şi HotNews.

Citeşte şi:

  • Buşcu nu a reuşit să strângă banii pentru marca Academia Caţavencu. Licitaţia se reia
  • LA CALD DE LA LICITAŢIE: Marca Academia Caţavencu s-a vândut cu peste 1,5 milioane de euro! Doru Buşcu, noul proprietar
  • Doru Buşcu: Nu puteam lăsa marca pe mâna unui personaj ca Adamescu
  • Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
    viewscnt

    Comentarii

    • Florin Iaru Florin Iaru
      Repet. Dacă AC nu mai e nimic, atunci avem de a face cu doi nebuni care licitează la spargere. Iar discuţiile (tot dacă AC n-are valoare) n-au nici un sens. Să vedem cu cît se va vinde EVZ, dacă se va mai vinde ceva vreodată. N-am venit să tulbur somnul nimănui.
    • Florin Iaru Florin Iaru
      Dar dacă e al lu' Sîrbu? Atunci - zic eu, ar fi ceva, ceva mai bine. Foarte puţin. O boare.
      Dacă e al lu' Geoană ar fi chiar mai rău decît Vîntu şi Adamescu la un loc. Păi cum să fii al Prostănacului?
      Vezi, dacă am vrut să ne autocumpărăm şi să ieşim de sub infamanta manta (nu a lui Gogol) a lui Vîntu, tot n-a fost bine!
    • g g
      la cum sta situatia printului...poate sa ajunga si la mama lu' tata jurnalismului, pt ca va vinde atat de putin incat nu va mai conta. Agitatie multa degeaba, AC nu mai e de ceva timp un factor de influenta. oK, daca se transforma in revista pt femei ...poate o sa ramana la acelasi tiraj sau va creste putin. Candva si tele7abc si radio contact erau mari si tari, vremurile se schimba.
      Ps: a nu se intelege ca alte publicatii de gen o vor duce mai bine sau ca sunt de calitate ridicata comparativ cu AC
    • Florin Iaru Florin Iaru
      Hai să-nţelegi ce am scris: Dacă Claudiu Pădurean licitează pentru Adamescu, atunci e clar că Orlando licitează pentru Sîrbu. E greu? Să repet? Pe litere? Ce are s… cu prefectura? ProTV şi-a luat-o-n freză - politic - în 2000, nu se mai bagă-n c…cat. Gîndul a urmat direcţia lui CTP, nu pohta lui Sîrbu. Iar dacă, acum, Gîndul ţi se pare anti, înseamnă că eşti doar un lăudac.
      De asta-mi plac mie lăudacii: ei văd, da' nu-nţeleg nimica. USL i-ar vrea morţi, şi ei, pe Caţavenci, da ochii bulbucaţi refuză să vază. Matale ţii cu Adamescu. Bănuiesc că ai ceva interes. Te pomeneşti că-ţi surîde să intri pe uşa din dos…
    • antiana antiana
      Un mic amanunt, pentru Florin Iaru in primul rand, dar si pentru cei care spera ca pentru Catavenci va fi mai bine in trustul PRO.
      Stimati domni, nu va cumpara Sarbu, va cumpara Orlando (dac anu cumva adamescu o sa dea mai mult). Chestia asta, dimpreuna cu faptul ca Sarbu e nitel plecat si nu prea mai vine in tara, inseamna ca Orlando - director general o sa va fie si sef.
      Omul are niste frustrari majore din perioada cand nu-l baga nimeni in seama sau cand se cam batea pixelul pe spatele lui, ca onlineul era un accesoriu al presei in anii aia si orlando se ocupa numai cu siteuri de socializare si de licitatii.Va bucurati degeaba ca Orlando are hidrantul mai mic decat Vantu, urmeaza mari si marete muite pentru ca Sarbu s-a ars deja cu vanatoarea de trofee (vezi cat de bine a reusit sa gestioneze Gandul) si de acum vrea sa rentabilizeze rapid produsele pe care le cumpara.
      Chiar daca Orlando va promite cer senin si apa curata la robinet, dati un telefon in publimedia si intrebati putinele publicatii care au mai ramas in trust despre ce crema sa folosit in regiunea dorsala peste vreo 3 luni, cand o sa inceapa distractia cu bugetele pe anul viitor.
      Optimistilor le spun doar atat: rugati-va sa castige adamescu.
    • cornel cornel
      Iarule unde vezi tu ca a zis cineva despre Adamescu ca ar fi vreun virgin? Adamescu e omul lui Basescu, asta e clar, acum stabilim al cui om e celalat (Nicoara), intelegi?

      Nu exista sa vina unu pe cal alb ca vrea el sa salveze catavencu, aici e vorba de a pune mana pe o revista buna pt propaganda, batalia e intre Basescu si Porumbacu...Antonescu
    • Miron Miron
      lolanida, stie ce sa faca cu revista: o inchide. Dar stai mai intii s-o si ia!
    • Iolanda Iolanda
      Vetanase, un om de media cum E Adrian Sarbu, sigur stie de acum pina peste zece ani ce sa faca cu revista.
    • Marian Marian
      Bai nene, daca nu stii, Sarbu e finul lui Geoana. Sarbu isi datoreaza ascensiunea lui Iliescu, care l-a avut pe post de cameraman pe timpul Revolutiei.
      Sarbu are si fituica Gandul, care da in Basescu si PDL 24 din 24. Acolo e marele jurnalist pensionar CTP, care intre timp a luat apa cu tot cu Crucisatorul lui.
      Baietii din USL, cand au vazut ca Adamescu l-a pacalit pe Buscu, l-au chemat imediat pe Sarbu in ajutor.
      E simplu, nu-i asa?
    • Karl&Marx Karl&Marx
      Antescriitorul are dreptate.
      Mijloacele de productie apartin clasei muncitoare.
    • vetanase vetanase
      Fara sa fiu un cunoscator al culiselor, inteleg ca cel care va castiga marca "A.C." va continua aparitia revistei (ca doar nu dai cel putin 1,6 mil euro sa pui marca "pe raft ")...deci problema sta in relansarea publicatiei. Cum ? Cu cine ?Mai ales in conditiile actuale vitrege pt print.
    • sushi sushi
      Hmm! E acu' nush ce sa mai zic... E tare! E cam foarte tare. Cine? Media Pro... Sarbu nu pierde niciodata. E guru! Da, interesant!
    • Florin Iaru Florin Iaru
      Bre, cum se strofoacă lumea… Ori e falimentară, ori e valoroasă… Ori e pe mîini bune, ori pe mîini rele… Şi, ia te uită, Nicoară nu mai e de la Pro, e ruda lu' Geoană, în timp de Adamescu e cavalerul pe cal alb… Hm, n-o fi fost juniorul iubitu' lu' EBA? Mai răsfiraţi, băieţi, că aici nu se dă nimic de pomană, puneţi-vă pofta-n cui!
    • cornel cornel
      Nicoara e ruda cu Geoana dar nu are bani sa-i cumpere lui Geoana casa insa are cateva milioane de euro pt o revista falimentara...
    • Marian Marian
      Deci Academia Catavencu va ajunge totusi pe maini bune! As vrea sa ajunga la Adamescu, caci Nicoara asta e omul lui Sarbu de la Protv,finul lui Geoana!

    Trimite un comentariu

    sus