Skip to main content

FabuloJurnalism marca Agerpres: Interviu cu tine însuţi!

 

Dacă anul trecut redactorul-şef Agerpres inventa un ultim interviu cu Mădălina Manole, anul acesta o jurnalistă a agenţiei de presă atinge o altă performanţă: şi-a luat o declaraţie într-o ştire despre ea însăşi!

Publicitate

Care era ştirea? O “jurnalistă emoţionată”, dar “pasionată a sportului alb” a “răspuns provocării” de a juca tenis cu primarul sectorului 2 Neculai Onţanu, aflat într-o "condiţie fizică grozavă".

Ştirea, de o scriitură remarcabilă, punctată de propriile declaraţii, în continuare:

O mică dovadă de modestie: semnatara ştirii, Mihaela Tudorache (acreditată la primăria sectorului 2, condusă de Neculai Onţanu) a ales să vorbească, în ştire, despre “jurnalista M.T.”, fără a-şi da numele întreg…

Iată ştirea:

Neculai Onţanu a învins la tenis un jurnalist venit să scrie despre acţiunea sa sportivă

Bucureşti, 16 iun /Agerpres/ - Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, a avut joi o prestaţie sportivă de invidiat la un meci amical de tenis de câmp pe care l-a susţinut cu o jurnalistă venită să mediatizeze lansarea proiectului său de descoperire a unor copii talentaţi la Clubul de tenis Dinu Pescariu.

După mai multe ore de joc liber, sub un soare torid, alături de grupul de copii veniţi să fie selecţionaţi pentru a urma un program gratuit de antrenament pe perioada verii, edilul a invitat-o la o partidă pe colega sa de dialog, care întâmplător îi lua un interviu despre ce intenţionează cu acest proiect.

Aceasta, fiind o pasionată a sportului alb şi care a practicat mulţi ani în copilărie tenisul de câmp, a răspuns imediat provocării şi s-a schimbat în echipamentul sportiv pentru a intra alături de primar pe teren.

Neculai Onţanu a făcut o demonstraţie demnă de reţinut, cu o calitate impecabilă a loviturilor, o mare precizie a jocului şi o condiţie fizică grozavă, reuşind în numai câteva minute să îi spulbere partenerei sale un set cu scorul de 6-0.

În al doilea set, jurnalista emoţionată abia că a reuşit să câştige în faţa edilului cu experienţă un singur ghem, iar la 2-1 pentru Onţanu aceasta şi-a recunoscut înfrângerea cu fairplay.

"Se vede că nu am mai jucat în teren de peste 10 ani, nu mai am loviturile pe care le aveam în copilărie, dar mi-a făcut mare plăcere să văd cum un om politic are şi asemenea calităţi. Îl felicit sincer pe domnul Neculai Onţanu, a jucat frumos. Oricum, o să îi cer revanşa că am de gând să revin pe terenurile de tenis mai des", a spus jurnalista M.T.

Primarul Neculai Onţanu cu modestie a mulţumit partenerei sale de joc şi a rugat-o zâmbind un singur lucru "să se gândească de două ori atunci când mai scrie câte ceva despre el". AGERPRES/(AS,Mihaela Tudorache)

Foto: Primăria Sectorului 2

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    sunt la fel de penibile:) formeaza un tot unitar delicios :)))))
  • antiana antiana
    haideti, domnu' mogul, chiar asa? va oripileaza cultul personalitatii si periajul anal cu epiglota? sunteti gelos, sau ce?
  • Slick Slick
    Mama ei de facultate de jurnalizm!
  • GiacomO GiacomO
    Agerpres parcă era o agenție de știri serioasă. Sau numai mi se pare?
  • antiana antiana
    :)))))))))))
    Si acuma :((((((((((((
    Ca borfeta asta de presa e platita din banii nostri, ai mei si ai vostri.
    Fata asta e subordonata redactorului sef de anul trecut, Marina Badulescu?
    Ce bine e sa lucrezi la stat, 'tu-i rasa ei de presa!
  • touretul touretul
    "Neculai Onţanu a învins la tenis un jurnalist venit să scrie despre acţiunea sa sportivă",după care acesta s-a aplecat și i-a oferit edilului o relaxare orală.
  • Traian Traian
    lol, am ras cu lacrimi, o preiau si eu :D

Trimite un comentariu

sus