Skip to main content

GAFĂ: Click, păcălit de cititori. Horia Brenciu, în poze vechi “de ultimă oră”

 

Brenciu, circ la spital la 4 dimineaţa”, a titrat ieri Click pe prima pagină, alături de câteva poze cu vedeta în halat.

Publicitate

Duminică dimineaţa, la orele 4.00, solistul , “suspect de vesel”,le-a oferit doctorilor un show pe cinste, scrie ziarul.

Problema este că pozele de pe prima pagină nu erau de duminică, ci de anul trecut.

Ce spun Brenciu şi redactorul şef de la Click, în continuare:

Click: "Celebrul solist Horia Brenciu a făcut show şi duminică dimineaţa, pe holurile Spitalului Colţea, unde a ajuns, după ce i s-ar fi făcut rău. Un pacient ne-a declarat că solistul era teribil de vesel."

Pozele prezentate de Click sunt însă vechi de un an.

Horia Brenciu, pentru paginademedia.ro:

“Instantaneul în cauză are o istorie foarte simplă. Anul trecut, din cauză unor dureri de spate, am fost la o clinică pentru a-mi face RMN-ul.”

Cum de au ajuns fotografiile în ziar?

Cristian Stancu, redactor-şef Click:

“Am primit fotografiile de la cititori care spun că le-au făcut acum.”

“Noi l-am întrebat şi pe el şi a zis că nu-şi aminteşte să fi fost la spital. Aşa l-am şi citat. Am şi spus în articol că cititorii susţin asta.”

Este o gafă?

“Din punctul nostru de vedere, nu. Noi am prezentat pozele, pozele fiind reale”, spune Cristi Stancu.

Horia Brenciu glumeşte:

“Artiştii cochetează câteodată cu ideea de clonă. Sincer şi eu m-am gândit la asta de câteva ori. Era de neconceput să mă fi aflat în spitalul Colţea, duminică, la ora 4 dimineaţa, odată ce eu tocmai terminasem un concert la Piteşti! Am peste 700 de martori care mă susţin pentru aceasta declaraţie!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • constanta constanta
    si ce?! parca ar fi prima oara cand stancu da cu bata in balta! insa nu prea aveti ce sa-i faceti, omul e un supravietuitor, orice ar fi... coafura rezista. mai grav mi se pare ca oamenii aia de la click nu si-au mai luat salariile intregi de nu stiu cat timp, au rate, au copii de crescut, se imprumuta de pe la diversi doar-doar mai trece luna si incaseaza salariul intreg. ceea ce, ntzzzz, n-ai sa vezi
  • insider insider
    ahahahahha ce minciuni. hai sa iti zic cum au stat lucrurile:
    niciun subiect de prima pagina, numai prostii. stancu a scos in acel moment asul din maneca: un anumit cetatean (pe care-l cunoaste personal) avea aceste poze, cumparate de la altii. stancu a platit niste banuti frumosi pentru poze. nici macar nu i s-a spus ca au fost facute duminica, ci zilele trecute.. restul povestii a inventat-o. ca alti martori, ca pacienti, ca bla-bla, sunt inventii ale lui. a zis ca daca are poza poate spune orice. nu s-a mai interesat nici macar daca duminica a fost in bucuresti brenciu sau nu, n-a mai contat, omul avea poze.
    e adevarat totusi ca pozele au fost facute zilele trecute... mai exact acum 435 de zile trecute.
    PS: stancule, noi ne chinuim sa-ti sapam o groapa aici si tu, in paralel, ti-ai facut deja una de doua ori mai mare, nesimtitule!

Trimite un comentariu

sus