Skip to main content

Kanal D, OTV şi Antena3, amendate pentru prea multă publicitate

 

Kanal D a fost amendat cu 15.000 de lei pentru depăşiri de 10 minute în luna martie. Iar posturile OTV şi Antena3 au fost amendate cu câte 10.000 de lei, pentru depăşirea celor 12 minute legale de publicitate cu circa 8 minute într-o singură lună.

Publicitate

Ca urmare a aceluiaşi raport de monitorizare, Consiliul a sancţionat cu somaţie publică posturile TVR1, Realitatea TV, Prima TV şi Naţional TV.

CNA a monitorizat, în perioada 1 - 30 aprilie, duratele inserţiilor de publicitate în intervalul orar 18.00-23.00 la posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, B1 TV, Kanal D, Naţional TV, OTV, Prima TV, PRO TV, Realitatea TV şi TVR1.

Pe de altă parte, membrii Consiliului au formulat o instrucţiune privind condiţiile de prezentare a informaţiilor şi avertizãrilor din cadrul mesajelor comerciale.

Răsvan Popescu, preşedinte CNA:

"Pentru CNA aceasta este o modalitate de a marca, de a sublinia odatã în plus şi de a încerca sã determine posturile sã nu mai primeascã acele spoturi de publicitate care sunt scrise ilizibil şi pe o duratã insuficientã ca sã poatã fi citite".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Max Max
    3 comentarii din 6 maini, ciudat cum ajung pe un site de genul asta
  • Constantin Constantin
    La Dan diabolescu nu ma mai mira nimic!
  • tri tri
    trebuie sa traiasca si ei...sarmanii
  • dan dan
    reclama ieftina, multa si de calitate proasta

Trimite un comentariu

sus