Skip to main content

Naumovici, editorialist la 24 FUN. Aplicaţie iPhone pentru ghid

 

Bogdan Naumovici, director de creatie la 23 Communication Ideas, se alătură echipei editoriale a ghidului de petrecerea a timpului liber 24 FUN.

Publicitate

O altă noutate este lansarea Oraşul Meu, prima aplicaţie pentru iPhone lansată de un ghid urban tipărit.

„Aplicaţia se adresează generaţiei digitale - celor care stau mai aproape de facebook, twitter şi implicit de cele mai noi gadget-uri, celor care îşi iau informaţia de pe mobil şi se mută dintr-o ceainărie într-un club, iar apoi ajung la un concert pe baza informaţiilor pe care le primesc pe mobil în acea clipă”, explică Alexandru Săndulescu, General Manager 24-FUN Network.

Proiectul este coordonat de Mircea Criveanu din poziţia de Managing Partner, avand o echipă de 18 programatori, editori, planneri şi colaboratori teritoriali.

Cu peste 14 ani în comunicare, Mircea Criveanu a acumulat o experienţă bogată pe domenii diferite, îmbinând rând pe rând publicitatea cu media, internetul cu antreprenoriatul şi consultanţa cu domeniul ghidurilor de oraş.

Reţeaua 24 FUN are 9 ediţii şi acoperă 25 de oraşe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Criveanu Mircea Criveanu
    @simina:
    Din categoria "mai informeaza-te" as vrea sa raspund in nume propriu.
    Sunt Mircea Criveanu, nu ma ascund in spatele unor pseudonime si nici nu am plecat de la Sapte Seri "cu coada intre picioare". Cifrele vremii vorbesc in sensul asta.
    In legatura cu audientele, daca te-ai fi documentat macar putin, ai fi aflat ca esantionul BRAT e mai mult decat irelevant pentru cei care folosesc ghidurile de oras.
    Asa ca inchei cu un citat "ilustru": "Deci… inainte de a ne da cu parerea, haide sa ne informam putin" :))
  • Frig Frig
    Nu mai spune! " vei gasii"? Cred ca sunt foarte bucurosi cei de la 24 Fun ca le esti cititor. La cum scrii, e mare lucru daca stii sa citesti. A, te poti uita la poze dar nu ies bine ca e hartia cam proasta. Iar daca o gasesti mereu cand iesi, inseamna ca iesti in acelasi loc. Primesti de baut gratis cumva?
  • grig grig
    @simina
    Ajunge sa iesi din casa si vei gasii 24FUN in orice loc ce conteaza in Bucuresti. Daca nu gasesc 24Fun dau de 7 Seri. Pe ceilalti nu-mi amintescsa-i fi vazut prin oras. In rest e parerea ta si nu are de-a face cu realitatea. Nu e nevoie sa citesc cifre ca sa-mi dau seama cum stau lucrurile si ierarhia in lumea reala.
  • Simina Simina
    @ioana:
    Serios?
    Mai informeaza-te. Dintre ghidurile pe print, 24 FUN sta cel mai slab pe piata. In ultimele audiente BRAT nici macar nu exista, iar Zile si Nopti si Sapte Seri ii fac cu mana de departe.
    Deci... inainte de a ne da cu parerea, haide sa ne informam putin si sa nu ne uitam doar pe cifrele pe care le declara fiecare revista in parte.

    Iar Mircea Criveanu... a plecat acum 2-3 ani cu coada intre picioare din Sapte Seri dupa ce a dus revista aproape de faliment. Asa ca... multa bafta, 24 FUN!
  • mariusf mariusf
    @koko nu am inteles nimic din comentariul tau!
    te rog scrie la obiect fara sa arunci cu rahat. fii european ca de "romani" suntem toti satuli
  • Ioan Ioan
    Merge doar pe ultima versiune de soft pt iPhone! Foarte proasta idee!!!!
  • Koko Koko
    Iar se baga Naumovici, aceasta Monica Tatoiu a publicitatii. La cati dusmani are, cred ca o sa ii mearga "mai bine" revistei de acum incolo. Cred ca ia si o gramada de bani, ca umbla vorba ca o arde pe scump.
  • ioana ioana
    Ok. Nu vedeam ce aveati voi doi de impartit. Bafta !
  • dragos dragos
    @ioana Cand am lasat comentariul articolul era scris incomplet, am lamurit-o direct cu Sandi
  • ioana ioana
    @dragos
    Este prima aplicatie de iphone a unui city guide care are si editie de print.
    24 FUN este lider si pe net tot pe segmentul ghidurilor urbane care au si varianta tiparita.
    Simplu ca buna ziua.
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Multumesc pentru observatie, am corectat.
  • dragos dragos
    prima aplicatie de iphone lansata de un ghid urban? Probabil ca acum 2 ani cand a fost lansat urbee.ro pentru iphone baietii erau inca la nivelul de 'uite tati ce tare e internetul'
  • Andrei Andrei
    La ce e buna aplicatia "iPone" ?

Trimite un comentariu

sus