Skip to main content

Paula Rusu pleacă de la Antena 3 la TVR

 

Paula Rusu, realizatoarea Ediţiei de weekend, pleacă de la Antena 3.

Publicitate

Paula Rusu, într-o scrisoare către colegi: “Plec din Antena 3 cu o strângere de inima, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformarii unui "breaking news" in "breaking the news".

Nu stiu ce s-a intamplat dar am evoluat de la stiri din ora in ora la analize despre Moni si Pepe”, scrie ea.

"Voi avea proiecte la TVR 1 şi la TVR Info", a declarat Paula Rusu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro. "Plec pe un post de realizator TV, iar mâine este prima mea zi de lucru în orizontul TVR."

Paula Rusu a lucrat patru ani la Antena 3, ca editor-prezentator la ştiri şi realizator al emisiunii Ediţia de weekend. Anterior, a lucrat şapte ani la Pro TV Târgu Mureş. A terminat Facultatea de Jurnalism din Cluj.

Scrisoarea către colegi, în continuare:

A venint momentul sa imi iau la revedere.

Inainte insa trebuie sa multumesc catorva oameni.

Asadar, ii multumesc lui Petreanu, Vlad, fiindca a avut incredere in mine si m-a adus in echipa "specialistilor in stiri" (pentru cei care nu stiu, este sloganul sub care a fost lansata Antena3). Mi-aduc aminte ca atunci cand am venit la Bucuresti Vlad mi-a spus "in Antena 3 oamenii care apar pe sticla sunt Jurnalisti nu vedete". S-au mai schimbat lucrurile de atunci.

Multumesc Vlad pentru lectia "televiziunii de stiri".

Ii multumesc si Aurei Titiriga care mi-a dat branci intr-un proiect editorial care s-a dovedit pana la urma un pas urias pentru mine.

Multumesc si d-lui Oancea pentru toate promisiunile onorate.

Iar ultimii, dar nu cei din urma, le multumesc lui Catalin Condrut, producator si Teodorei Bancescu, regizor de emisie, fiindca datorita lor Editia de Weekend a stabilit recordul de audienta al Antenei3 (8 puncte).

Dupa parerea mea, cei doi ar fi meritat sa fie priemiati fiindca au realizat un spectacol tv.

Revenind, plec din Antena 3 cu o strangere de inima, aceea a jurnalistului care a fost martorul transformarii unui "breaking news" in "breaking the news". Imi aduc aminte ca era o mandrie a postului faptul ca aveam un public cultivat, amator de subiecte relevante. Nu stiu
ce s-a intamplat dar am evoluat de la stiri din ora in ora la analize despre Moni si Pepe.

Mai am si regretul salariilor mici din redactie, oameni care muncesc mult pe bani putini, fara carti de munca asta in conditiile in care postul s-a angajat intr-o apriga lupta de aparare a salariilor bugetarilor ori a Codului Muncii.

Dincolo de toate insa, pentru mine Antena 3 a fost un important pas inainte si pentru asta sunt recunoscatoare.

Va doresc tuturor vremuri mai bune.

Foto: Revista Felicia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dromihete dromihete
    Au venit toate fufele din fund de tara cu rochii de vedeta locala facuta de tante Marghiolita croitoreasa satului si au devenit mari jurnaliste peste noapte. Nu le apreciaza nimeni, dar ele deja se vad vedete CNN. Dupa ce ling acolo unde scuipa se trezesc si mari filozoafe profesioniste, uita de tante Marghiolita si-si scriu istoria ca orice parvenit de la data primului Vuiton.
    Un om normal cand isi schimba stapanul o face din mai multe motive, dar nu este cazul sa te dai in stamba si sa critici pe cel ce ti-a dat sansa vietii de a schimba papornita pe Vuiton. Rusine!!
  • Victor Victor
    Despre ce vorbesti ? Singurul criteriu dupa care se masoara competenta la Latrina3, este numarul de injuraturi birjaresti, calomnii si insulte pe minut la adresa lui Base si a PDL-ului. Atat si nimic mai mult.
  • Victor Victor
    Ai dreptate. La Latrina3 se face numai diversiune politica si linsaj meidatic ordinar.
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    auzi cumetre, faptul ca esti frustrat sexual am inteles, nu trebuie sa insisti, mi-am dat seama din prima, dar vad ca esti si semianalfabet, prenumele meu e IONUT nu "IONUTZ", probail e din cauza faptului ca anturajul tau e format din tute de facebook. In ceea ce priveste IQ-ul meu sunt dispus sa particip cu tine la orice confruntare pe orice tema, sa vedem cine ce IQ are.
  • PAULA fara A PAULA fara A
    mai TOMA IONUTZ, daca tu o consideri pe paula jurnalist bun, atunci, scuze, dar ai niste standarde sub 45 IQ . Cine mai e si asta - o fufa, atat, ce se consuma spatiu cu ea nu inteleg. Cat despre Turcescu... alta nulitate, dar o nulitate mai celebra. Ce ai sarit asa? sau esti chiar tu sefu cu partea din mijloc paulizata? ei, ce sa-tti fac, acuma trece la alti sefi, teveristi
  • cornel cornel
    ce "jurnalism" se face la Realitatea TV si Antena 3 prietene?
    alea sunt 2 posturi tv inventate nu pt a produce stiri ci pt a face propaganda politica, nu au nicio treaba cu jurnalismul
  • cornel cornel
    slaba dar cu gura mare, incerca sa-i faca pe plac lui Voiculescu auncand cu injuraturi suplimentare in Basescu, era penibila
  • vorbe_pe_bune vorbe_pe_bune
    @ fa mario, la ce caracter ai, imputit, Paula nici nu si-ar dori sa-i doresti tu ceva!! pupa tu ce poti, pana la nivelul de mijloc, ca din genunchi nu te ridici! bleah!
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    ma "PAULA fara A", ca vad ca nume nu ai, dati comentarii si va treceti nume fictive, durilor, de unde stii tu din ce parte a corpului a inceput si cu ce sef, sau doar ti-e ciuda ca nu ai fost tu sefu' ei. A, si daca Paula Rusu nu e jurnalist bun atunci iti recomand sa il urmaresti pe Turcescu, "bunaoara".
  • Slick Slick
    Si Moise Guran a plecat la TVR si emisiunea lui este foarte buna. Are dreptata cu Moni si Pepe.
    Ea spera la mai bine, acum vom vedea si daca-l va gasi... :)
  • maria maria
    sa te vad cum vei reliza emisiuni in care sa spui adevarul! Tocmai la TVR post aservit total puterii! O sa faci echipa cu madame Dila care s-a remarcat la B1 tot cu servilism!
    Pupa mana Rodicai Culcer! Ai sa vezi daca te conformezi ai sa vorbesti doar de "marile realizari" si " micii Jurnalisti"!
    Nu iti doresc nimic!
  • marinela marinela
    Cu siguranta se vor uita la Paula la TVR.Jurnalistii care se respecta nu stau cu stirile mondene-murdare in gura toata ziua....BRAVO PAULA!Pe cand si Simona Gherghe?De la stiri la mizeriile multora...
  • PAULA fara A PAULA fara A
    de cand e individa asta mare jurnalista? nu o recomanda nimic proofesional,plina de fitze si creier zero. Scria cineva ca a inceput la munca de jos. Pai asa e, de jos de la ... stie ea cine, sef la antena. Nu chiar jos, asa mai pe la jumatatea corpului. Cate aere ca merge realizator la tvr si are prooiecte... ce proiecte fetitzo? a ajuns si tvr la genunchiul broastei.. vai de mama lor.
  • TVR-ist TVR-ist
    Sa nu zic "dati-ar D-zeu salariul bugetarului din TVR"... Doar sefii au salarii mari, ca ei au piinea si cutitul in mina...
  • TVR-ist TVR-ist
    Neoficial, toata lumea (buna!) este de acord ca este aberant sa masori rating-ul unei televiziuni ce se adreseaza cetateanului si sa il compari cu rating-ul unei televiziuni ce se adreseaza consumatorului. Asa cum nu poti masura, in publicitate, incasarile ce au fost "luate" prin lege. Daca va place can-can-ul... aveti de unde alege!!!

Trimite un comentariu

sus