Skip to main content

Redactori-şefi noi la Adevărul.ro şi Click.ro

 

Mălin Bot, ex Adevărul de Seară Timişoara, este noul redactor-şef al Adevărul.ro. Totodată, Vincenţiu Mihaiu (ex Libertatea.ro), este noul şef al site-ului Click.ro.

Publicitate

Cei doi îi înlocuiesc Vlad Epurescu şi pe Daniel Nazare, care au plecat recent din Adevărul Holding, după discuţii aprinse cu managementul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • timisoara timisoara
    Malin Bot este cu o suta de clase peste aceste nulitati care il ataca pe aici. Pai gunoaiele astea carora nu le pronunt numele pentru ca nu merita traiau si de pe spatele lui Malin Bot unul dintre cei mai buni sefi regionali care alimentau webul cu stiri.
  • lidia lidia
    Eu vreau sa stiu altceva. Stancu are vreo treaba cu click.ro sau el se ocupa doar de ziar? Vicentiu va fi seful lui Stancu?
  • Nazarie Nazarie
    Domnule Imre, sa va dea Dumnezeu sanatate pentru ca ati facut dreptate. Mai sunt niscaiva slugi credincioase de-ale celor doi prin companie, poate reusiti sa le zburati se pe astea!
  • insider insider
    E de-a dreptul hilar... malin bot redactor sef, om pus la web de borcan. amuzante sunt si comentariile frecatorilor de menta, amici ai nulitatilor kelemen si amu...
  • Nazarie Nazarie
    Nazare a fost dat afara pe vremuri si de Chiotea de la ProSport. Era sef de departament, iar Chiotea l-a facut simplu redactor, de "bun" ce era. A plecat Nazare la Adevarul, s-a bagat pe sub pielea lui Cornete si asta e secretul ascensiunii acestui nimeni. Iar Epurescu era sluga lui Nazare, era normal sa fie catapultati la pachet. Pe vremea lui Cornete, ocupatia lor de baza era scrisul de mailuri cu "CC". Mai slabi decat astia doi nu gasesti nici la gazeta de perete.
  • adevarul adevarul
    La mijloc e ceva mai grav decat incompetenta si nesimtirea lui Nazare şi Epurescu! Au fost prinsi cum furau paginile de ziar inainte sa ajunga la tipar si dadeau informatii din companie mai multor concurenti!
  • antinesimtiti antinesimtiti
    au demisionat? ha-ha-ha! au fost zburati cu suturi in fund din cauza incompetentei. in plus mai erau si nesimtiti, si imbarligatori, si extrem de jegosi cu toti colegii, mai ales cu cei din subordine. li s-a interzis accesul in companie, iar actele de incetare a contractului de munca le-au semnat prin boscheti. cine i-a executat merita tot respectul din lumea aceasta!
  • publicitarul publicitarul
    @Dorin milotzea: cam greu de inlocuit?!?! sper ca glumesti! cine? nazare, care n-a dat pe la redactie citeva luni, si cind s-a-ntors s-a rupt facind nimic? hai sa fim seriosi...
  • fost coleg fost coleg
    S-a facut dreptate, in sfarsit! Dupa ani buni de frecat menta si de mancat colegii de cur, dupa ce a fost nevoie sa plece din firma foarte multi oameni buni din cauza lor, iata o veste buna! Poate se gandeste si Fane, fostul lor sef, sa se duca linistit spre zari mai bune...
  • dorin milotzea dorin milotzea
    au demisionat din cauza a doi oameni: chelemen si amuraritei. unul face breaking news, altul nimic. doua toporisce ale corinei dragotescu. totusi, cam greu de inlocuit...

Trimite un comentariu

sus